Κάποια πράγματα πρέπει να τα ανασύρουμε στην μνήμη μας τις κατάλληλες στιγμές προκειμένου να αντιληφθούμε τον ιστορικό χρόνο που στήνονται τα πολιτικά παιχνίδια που βλέπουμε «ξαφνικά» εμπρός μας. Και όσοι δεν γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα καλό είναι να τα μαθαίνουν, ώστε όλοι μαζί να κατανοήσουν τον ρόλο των πολιτικάντηδων της «δημοκρατίας». Τότε γνώστες και μη θα δουν ότι οι δήθεν δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες, στην πραγματικότητα προπαγανδιστικά επιβαλλόμενοι από νεοταξικά ΜΜΕ και οικονομικά συμφέροντα, αποφασίζουν όσα αποφασίζουν και πράττουν όσα πράττουν σε βάρος των λαών εν πλήρη γνώση τους αφού αυτά τούτα τα έργα συμπίπτουν πλήρως με τους σχεδιασμούς σκοτεινών λεσχών και κέντρων πολιτικών αποφάσεων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Στην περίπτωση αυτών των δουλικών ηγεσιών μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο περιπτώσεις. Η μία αφορά εκείνους που ενώ διαθέτουν τα προσόντα να πληγώσουν την πατρίδα τους σταματούν λίγο πριν την θανατώσουν είτε εκβιαζόμενοι είτε λόγω εξερχόμενοι βιολογικώς. Η άλλη περίπτωση αφορά εκείνους που περαιώνουν την θανάσιμη σε βάρος του Έθνους πολιτική με εξουσιαστική αλαζονεία ανερμάτιστη.

Η επίθεση που δέχεται η Ελλάς σε βάρος του κοινωνικού της ιστού, των οικονομικών υποδομών και των εθνικών της ζητημάτων υπακούει σαφώς στον γενικό κανόνα του προγραμματισμένου και προμελετημένου χτυπήματος, αλλά διαθέτει επιπλέον ένα ειδικό βάρος. Η Ελλάς η ίδια αποτελεί τον βαθύτερο στόχο της Παγκόσμιας Εξουσίας περισσότερο από τον ευρύτερο γεωπολιτικό της περίγυρο, όχι βέβαια διότι φοβούνται τους ενδοτικούς πολιτικούς μας, αλλά γιατί η Πατρίδα μας είναι ο μοναδικός τους ιδεολογικός αντίπαλος. Η Ελλάς διαθέτει το φιλοσοφικό υπόβαθρο που στηρίζεται στην πνευματική ελευθερία του λαού και την εθνική ανεξαρτησία της Φυλής στο δρόμο της ανάπτυξης της πολιτισμικής και πολιτικής παρουσίας του Εθνικού Κράτους. Επομένως η Ελλάς, μόνη αυτή υπό την καθοδήγηση του Εθνικισμού που πιστεύει σ’ αυτές τις ίδιες αρχές στο επίπεδο της πολιτικής ιδεολογίας, δύναται να συντρίψει τις μυλόπετρες της οικονομικής παγκοσμιοποίησης και του πολιτικού διεθνισμού.

Θυμηθείτε τα λόγια του γνωστού ανεκδιήγητου και νεκροθάφτη του κυπριακού κι όχι μόνον Χένρι Κίσινγκερ ότι πρέπει να πληγεί η Ελλάς στην ιστορία, στην παιδεία και την θρησκεία για να μην μπορεί να γυρέψει να πρωταγωνιστήσει και να μην ενοχλεί τις ΗΠΑ στις περιοχές των αμερικανικών συμφερόντων στα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή. Και θυμηθείτε πάλι την πτώση της ελληνικής εκπαιδεύσεως με τους συνδικαλιστές να «μάχονται» για μισθολογικά ή ακόμη και εναντίον των «φασιστικών» παρελάσεων και την κα. Ρεπούση και την παρέα της να γράφουν βιβλία για τον συνωστισμό της Σμύρνης και την «διεκδίκηση» με την Τουρκία των δικών μας και μόνον Ιμίων.

Και ύστερα πάλι βάλτε με το νου σας ίσως τον μεγαλύτερο κίνδυνο όλων για την Ελλάδα, την λαθρομετανάστευση, με την ασταμάτητη ροή αλλογενών και αλλοθρήσκων που παραμένουν μόνιμα, γιατί αυτό απαιτούν τα μεγάλα αφεντικά της οικουμένης. Για να αλλοιωθεί η πλέον συμπαγής Εθνοφυλετική και θρησκευτική συνοχή του Ελληνικού Έθνους. Και δώστε τις εξηγήσεις που αφορούν τα μέσα των επιδιωκόμενων στόχων με το λαθρονομοσχέδιο και το σχέδιο Καλλικράτης. Και για να είναι σίγουροι ότι θα καμφθούν οι Έλληνες, φύσει ατίθασοι Πατριώτες στην πλειοψηφία, μας φέρανε, με την συνδρομή πάντα των γραικύλων πολιτικάντηδων, το εθνοκτόνο μνημόνιο για να αφαιρέσουνε συνολικά παραγωγικές θέσεις και οικονομικούς πόρους παζαρεύοντας την αρπαγή εθνικής γης.

Η λύση λοιπόν του δράματος θα δοθεί από την Ελλάδα και τον Ελληνικό Εθνικισμό που αποτελούν τις μόνες εγγυήτριες δυνάμεις για την εξολόθρευση του μεγάλου εχθρού. Ας δούμε αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=OXT-OZliIkc&feature=player_embedded με τους πολιτικούς μας σαν τον Σκανδαλίδη να προλέγουν σαν απαραίτητες ενέργειες την αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας και τις αλλογενείς «ελληνοποιήσεις».


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com