Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

Οι πολιτικοί εκφραστές του ντόπιου Νεοταξισμού και ιδιαίτερα οι πολιτικάντηδες της σοσιαλιστικής διακυβέρνησης οφείλουν να μας εξηγήσουν τους βαθείς λόγους της ελληνοτουρκικής «φιλίας». Μήπως γίνεται για λόγους εξοικονόμησης πόρων και επομένως γι’ αυτό μειώνουν τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, αφήνουν τα όπλα άνευ πυρομαχικών, απαγορεύουν τις εμπλοκές στον αέρα και αφήνουν να χάνονται οι ζωές των πιλότων μας;  

Μήπως περιλαμβάνεται στις οικονομικές απαιτήσεις των Νεοταξιτών «φίλων» που θέλουν το τριμερές μοίρασμα του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και άλλων τινών υλών του Αιγαίου Μας όπως είχε απαιτήσει μέσω ελληνικής εφημερίδος Αμερικανός αξιωματούχος; Μήπως το μνημόνιο της διάλυσης της εθνικής οικονομίας και της εθνικής μας κυριαρχίας και ο σχεδιασμός του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Νταβούτογλου για την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας μέσω του Ισλάμ συναντώνται στην εκτρωματική και βέβηλη ελληνοτουρκική «φιλία»; Μήπως μ’ αυτόν τον τρόπο και τους κατάλληλους ανθρώπους επιχειρείται η κοσσοβοποίηση της Θράκη και ο τεμαχισμός της Ελλάδος μέσα από το σχέδιο «Καλλικράτης» και τις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Όλα προσφέρονται στα πόδια της Παγκόσμιας Νεοταξικής Διακυβέρνησης. Ελληνική γη και το ζωογόνο ύδωρ αυτής. Και οι κατάλληλοι δότες δεν απουσιάζουν. Διαθέτουν μάλιστα πασοκική κομματική ταυτότητα σαν κάποιους άλλους στην Ελεύθερη Μακεδονία Μας που γλεντοκοπούν και δηλώνουν εθνικά «Μακεδόνες».

Στη Θράκη Μας λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που αντί για το ορθόν που δηλώνει η καταγωγή και η ανθρώπινη κατασκευή τους, αντί δηλαδή για Έλληνες μουσουλμάνοι δηλώνουν Τούρκοι. Μια τέτοια κυρία είναι η Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου στις 17 Μαΐου 2009 για ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έως τώρα αντινομάρχης Ροδόπης με την ίδια κομματική σημαία.

Η κ. Μουσταφάογλου τώρα κατέρχεται ως υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής ενός αμιγώς μουσουλμανικού ψηφοδελτίου που αυτοαποκαλείται τουρκικό ψηφοδέλτιο και η ίδια Τουρκάλα υποψήφια και εκπρόσωπος της «τουρκικής» μειονότητας. Στις 22-9-2010 έγινε η δημόσια παρουσίαση του συγκεκριμένου συνδυασμού με την κ. Μουσταφάογλου να έχει στο πλευρό της τον ψευτομουφτή Ξάνθης και επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δ. Θράκης Μετέ, τον πρόεδρο των αυτοαποκαλουμένων «Τούρκων» Δασκάλων Θράκης και τον πρόεδρο του επαναδραστηριοποιημένου κόμματος DEB που είχε ιδρύσει ο μακαρίτης Σαδίκ. Και ποιος ο κοινός τόπος αυτών και του ενταύθα ενορχηστρωτή Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και του Τούρκου προξένου Σάρνιτς; Η αυτονόμηση της Ελεύθερης Θράκης Μας και η προσθήκη στην «μαμά» Τουρκία!

Και ερωτάμε λοιπόν τώρα. Πόσο τυχαία είναι η ενορχήστρωση της επισκέψεως του Γκρίζου Λύκου Μπαχτσελί που «ψήνεται» ως προς τον τελικό χρόνο τέλεσης; Πόσο τυχαία είναι η διαρκής εξαφάνιση των τουρκικών εγκλημάτων έναντι της Ελλάδος ακόμη και μέσω της αντεθνικής πλέον παιδείας και της Ιστορίας ειδικότερα; Πόσο τυχαίο είναι το κλείσιμο της ειδικής σχολής μουσουλμάνων δασκάλων στη Θεσσαλονίκη για «τεχνικούς» λόγους όταν η Άγκυρα πιέζει για Τούρκους δασκάλους στην Θράκη; Και φυσικά θυμόμαστε άριστα την απομάκρυνση της κ. Νικοπούλου.

Τι έρχεται να συζητήσει για δεύτερη φορά στην Αθήνα ο Ερντογάν οσονούπω πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Είναι άσχετο ή απολύτως σχετικό το γεγονός ότι το σχέδιο «Καλλικράτης» δημιουργεί τεράστιες περιφέρειες με τον περιφερειάρχη να διάγει ως μικρός πρωθυπουργός; Με το εκλογικό σχέδιο, όπως γνωρίζουν στην πραγματικότητα οι σοσιαλιστικοί εξουσιαστές του ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, να παρέχει στις περιφερειακές διοικήσεις υπεραρμοδιότητες σε ζητήματα οικονομίας, παιδείας, μετανάστευσης και άλλα τινά παρόμοια. Τις δε Περιφέρειες μετατρέπει σε ημιαυτόνομα ομοσπονδιακά κρατίδια.

Και φυσικά προσθέτουμε την πιλοτική εκκίνηση σε θρακικά σχολεία της εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας με διάθεση πανελλήνιας εξάπλωσης. Αλλά και την έντονη δραστηριοποίηση τουρκικών τραπεζιτικών κεφαλαίων. Με τις τουρκικές στρατιωτικές απειλές και παραβιάσεις, αλλά και τις διεκδικήσεις να υφίστανται κανονικά.  

Ο ελληνικός εθνικισμός έχει να παρατηρήσει δύο πράγματα. Πρώτον, η στήριξη Εθνικιστών υποψηφίων στην Θράκη, όπως και στην Μακεδονία και την Ήπειρο, πρέπει να έχει χαρακτήρα υπερπολλαπλάσιας αγωνιστικής επαγρύπνησης. Και δεύτερον, η Θράκη που θα απελευθερωθεί θα είναι η σκλάβα Α. Θράκη Μας.    

Στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=scEsjEUY_SA&feature=player_embedded βλέπουμε την τότε υποψήφια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μουσταφάογλου και στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=FmygzD_QvLA&feature=player_embedded
 βλέπουμε την τωρινή Τουρκάλα υποψήφια δήμαρχο Κομοτηνής Μουσταφάογλου.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters