Καλώς ορίσατε στην Ισλαμική Δημοκρατία της Ελλάδος. Καλά, το τελευταίο μην το παίρνετε τοις μετρητοίς, τουλάχιστον με την έννοια της εκφράσεως της λαϊκής άποψης και εκπροσώπησης. Όμως από ότι φαίνεται αποτελεί πραγματικά φιλοδοξία των σύγχρονων φαναριωτών και κοτζαμπάσηδων που απαρτίζουν το εξουσιαστικό κηφηναριό και την σοσιαλιστική διακυβέρνηση Γ. Παπανδρέου της δύστυχης ημών Πατρίδος η μετατροπή της σε επαρχία της Τουρκίας. Για να φανεί τελικά ότι και τα κινητά όταν μας καλωσορίζουν τουρκιστί στην Ελεύθερη Θράκη Μας δεν πράττουν αυτό κατά λάθος. Και λέμε στην Ελεύθερη Θράκη Μας αφού η τουρκοπατημένη Ανατολική Θράκη Μας με την Πρωτεύουσά Μας Κωνσταντινούπολη ήταν και θα ξαναγίνει Ελληνική Γη.

Η κουβέντα μας για το προχώρημα της ισλαμοποίησης της Θράκης Μας έχει την απαρχή της σε μια επίσκεψη και μια εκλογική αναμέτρηση. Από την μια πλευρά την επικείμενη επίσκεψη του αρχηγού του τουρκικού κόμματος Εθνικιστική Δράση Ντεβλέτ Μπαχτσελί στα Βαλκάνια με πρώτο σταθμό την Θράκη. Και από την άλλη πλευρά η κάθοδος αμιγώς μουσουλμανικού, τουρκικού για τους πράκτορες του προξενείου Κομοτηνής, δημοτικού συνδυασμού στην συγκεκριμένη πόλη.

Το κόμμα της Εθνικιστικής Δράσης, ως πολιτικό σκέλος των Γκρίζων Λύκων, με την επίσκεψη Μπαχτσελί καταδεικνύει τα κοινά σχέδια των Τούρκων έναντι της Ελλάδος και το ότι δεν υπάρχει καλός ή κακός, κεμαλικός ή ισλαμιστής Τούρκος, παρά μόνο Τούρκος προς εξόντωση. Ο Μπαχτσελί αναφερόμενος στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει, είπε ότι θα επικοινωνήσει με τοπικούς τουρκικούς συλλόγους και βουλευτές. Τα δε πανηγύρια που θα γίνουν από τους εγκάθετους της Άγκυρας δεν θα περιλαμβάνουν φυσικά δήθεν ιδεολογικούς διαχωρισμούς, αλλά θα γίνουν σε κλίμα παντουρκισμού.

Τα σχέδια της ισλαμοποίησης της Ελλάδος φυσικά εξαπλώνονται σε ολόκληρη την επικράτεια της Πατρίδος μας και καταδεικνύουν με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο την σχέση της λαθρομετανάστευσης με την Τουρκία. Φαίνεται καθαρά ο λόγος της προώθησης των λαθρομεταναστών στην χώρα μας από την Τουρκία και γιατί δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ η επαναπροώθηση των «δύστυχων» λαθρεποίκων εισβολέων πίσω στις τρύπες τους. Και φυσικά γιατί όταν η Τουρκία μιλάει για την «ανάγκη» του ανοίγματος των μουσουλμανικών Τζαμιών αναφέρεται όχι μόνο στους τουρκογενείς, όπως ψευδεπίγραφα αποκαλεί τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης Μας, αλλά και στο σύνολο των ισλαμιστών που λιμνάζουν από άκρου έως άκρον της Ελλάδος.

Η φρίκη της «ειρηνικής» κατάληψης της Πατρίδος μας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Τα λόγια του μακαρίτη Οζάλ να στείλει το παράνομο κράτος των απόβλητων της στέπας στίφη από μουσουλμανικούς πληθυσμούς στην χώρα μας ως δήθεν μετανάστες για να καταστραφούμε παίρνουν σάρκα και οστά. Και φυσικά ο δολοφόνος που πυροβολεί το θύμα δεν πρόκειται ποτέ να προωθήσει τις σφαίρες πίσω στο περίστροφο.

Τα δε σχέδια της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που εφαρμόζει στην τουρκική εξωτερική πολιτική ο Νταβούτογλου δεν στηρίζονται μονάχα στο εθνικό τουρκικό συναίσθημα, αλλά και στο θρησκευτικό ισλαμικό συναίσθημα, εκμεταλλευόμενος τον φανατισμό του Ασιάτη βάρβαρου με το φονικό ένστικτο που διαθέτει αυτός. Ο ιδανικός αιμοσταγής στην υπηρεσία του αρχιαιμοσταγούς Τούρκου. Και ακριβώς πίσω από αυτό το σενάριο κρύβεται η μεθόδευση της σύγκρουσης ισλαμισμού και χριστιανισμού. Και στην κορυφή του βρώμικου σχεδίου κρύβεται ο Μεγάλος Αδερφός, ο βρωμερός Νεοταξισμός, που ζητάει την ψυχή του Ελληνισμού σβησμένη.

Στο βίντεο αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=-IYEZ9iuFUQ&feature=player_embedded# καμαρώστε τον κατά δήλωσή του Τούρκο μουφτή Ξάνθης Μετέ σε εκδήλωση όπου τα μουσουλμανάκια τραγουδούν στα τουρκικά. Και στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=OTzXOnbdmn0&feature=player_embedded βλέπουμε την πολυεθνική μουσουλμανική προσευχή στην πλατεία Κοτζιά. Αλλά ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και ο Ελληνικός Στρατός είναι εδώ http://www.youtube.com/watch?v=1Y7qlyUg9IU&feature=player_embedded για μια Μεγάλη και Εθνοφυλετική Καθαρή Ελλάδα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com