Η Ελλάδα έχει πέσει στα δίχτυα της πιο σκληρής ξενοκρατίας που έχει ποτέ επιβουλευτεί την εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία. Μια ξενοκρατία που έχει εισβάλει εντός των τειχών και έχει προσωποποιηθεί από την κυβέρνηση και το καθεστώς που έχει δομήσει αυτή στην Πατρίδα μας. Ο ανθελληνικός χαρακτήρας της Καθεστηκυίας Τάξεως είναι νοσηρό επίτευγμα χρόνων ολόκληρων που με την παρουσία του μνημονίου της τοκογλυφικής συντροφιάς έχει αποφασίσει να καταλύσει τελειωτικά το ελληνικό κράτος.

Είναι προφανές ότι η διεθνής περιθωριοποίηση της Ελλάδος και η οικονομική εξαθλίωση του λαού μας στοχεύουν στην εθνική μας ταπείνωση και τον εθνικό αποχρωματισμό της Πατρίδος μας. Επιδίωξη του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και του δανειστικού του βραχίονα είναι μια Ελλάδα που δεν θα ανήκει στους Έλληνες, αλλά και η καλλιέργεια στους Έλληνες της νοοτροπίας του οικιοθελούς σκλάβου. Παγίδες που στήνονται με όπλο την παραπλάνηση, την δίκαιη οργή του ελληνικού λαού, ακόμη και την άμεση ή έμμεση, κρατική ή παρακρατική τρομοκράτηση των μαζών.

Το ίδιο το ΔΝΤ πριμοδοτεί τους εντολοδόχους του πολιτικάντηδες για να πληγώσουν πιο άνετα την Ελλάδα. Ο Ντομινίκ Στρος Καν δεν παραλείπει να δηλώνει την ικανοποίησή του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας αποδίδοντας εύσημα στον Έλληνα Πρωθυπουργό την στιγμή που κλιμάκιο της τρόικας βρισκόταν στην Ελλάδα και έκανε φύλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία και καθοδηγούσε τον επόμενο προϋπολογισμό πείνας για τον ελληνικό λαό. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ελεγκτές της κατοχικής αρχής ζήτησαν και προφανώς έλαβαν κατάλογο με τις υποχρεώσεις του κράτους για μισθούς, συντάξεις, επιχορηγήσεις, τόκους και χρεολύσια.

Παράλληλα όμως τα μηνύματα για την ελληνική οικονομία είναι αντιφατικά. Από την μια πλευρά οι περικοπές συντάξεων και μισθών αδυνατίζουν την αγοραστική δύναμη του λαού και από την άλλη η αύξηση της φορολογίας και του ΦΠΑ αδυνατίζουν τις αντοχές της μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης. Και «ξαφνικά» οι τοκογλυφικοί φίλοι της κυβέρνησης έρχονται να επισημάνουν την στέρηση εσόδων με τα spread να τραβούν την ανηφόρα και την ανυποληψία της Ελλάδος έναντι των αγορών να επαυξάνεται. Από την άλλη οι δανειοδότες επιζητούν την ενίσχυση των τραπεζών έχοντας εκφράσει την ικανοποίησή τους για τον περιορισμό της αύξησης των εισοδημάτων και τις διαλυτικές μεταρρυθμίσεις σε συνταξιοδοτικό και εργασιακό και ο πρωθυπουργός απορρίπτει την αναδιάρθρωση του χρέους, όπως είπε και από την ΔΕΘ, για να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα!

Όμως η λογική δείχνει άλλα πράγματα. Όπως και συγκεκριμένες απόψεις. Όπως ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Στάινμπρουκ που αναφερόμενος στην αναδιάρθρωση των ελληνικών δανείων είπε ότι «θα ήταν σοβαρό λάθος, λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα ορισμένων τραπεζών, να αναβάλλεται διαρκώς και εις βάρος των φορολογουμένων το αναπόφευκτο». Βέβαια η εθνικά συμφέρουσα αναδιάρθρωση που πρέπει να κάνουμε είναι η στάση πληρωμών στους δανειακούς συνεργάτες της Καθεστηκυίας Τάξεως, η τιμωρία των κλεφτών και η επιστροφή των κλεμμένων και φυσικά η ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγικότητας με την εθνικοποίηση του πλούτου της χώρας.

Ωστόσο οι δωσίλογοι ταγοί της χώρας αποκρύπτουν την πραγματικότητα ότι σύρανε την χώρα στα νύχια του μνημονίου προκειμένου αυτή να χρεοκοπήσει. Δηλαδή η χρεοκοπία ήρθε και επιτάθηκε επί ΔΝΤ. Στην εκπομπή του κ. Κουίκ στο τηλεοπτικό κανάλι Κόντρα ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Παναγιώτης Γεννηματάς αποκάλυψε ότι η χώρα έχει χρεοκοπήσει από τον Μάρτιο, ότι είναι ακυβέρνητη, ότι τα μέτρα της κυβερνήσεως θα κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους με τις τράπεζες στα φόρτε τους. Με το αναρχικό παρακράτος των «λαϊκών προστατών» να χάνουν φέτος την ευαισθησία τους και να αποσύρονται από τους δρόμους προφανώς όχι τυχαία.

Μα γιατί γίνονται όλα αυτά; Μα γιατί τα φιλικά πλησιάσματα της Ελλάδος από την Τουρκία, οι νουθεσίες για συγκυριαρχία που έρχονται από τις ΗΠΑ, οι πιέσεις για το ολέθριο κλείσιμο των εθνικών μας ζητημάτων, τα ενεργειακά παιχνίδια, ακόμη και η καλλιέργεια εσωτερικών τριβών και κοινωνικών αναταραχών δεν βρίσκονται τυχαία σε μέγιστη έξαρση ειδικά τώρα. Πρόσφατα Αμερικανός υφυπουργός σε ελληνική εφημερίδα μας είπε ευθέως να μοιράσουμε τα πετρέλαια του «αμφισβητούμενου» Αιγαίου!

Εν τω μεταξύ στο κανάλι TV Μακεδονία ο πρόεδρος του ΔΣ της «Καβάλα Όιλ» όταν ερωτήθηκε γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε τα διαπιστωμένα μεγάλα πετρελαϊκά κοιτάσματα του Αιγαίου απάντησε ότι «αν ξεκινήσει γεώτρηση, οι αμερικανικές εταιρίες θα φέρουν τους Τούρκους και θα έχουμε πόλεμο».

Στον Άγιο Παντελεήμονα δύο αλλοδαποί υπάνθρωποι μαχαίρωσαν τρία ελληνόπουλα που είναι ευτυχώς καλά. Περίπτωση που σαφώς και ενεργοποίησε δίκαια τα πατριωτικά αντανακλαστικά των κατοίκων με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Ακούμε παράλληλα από συστημικά παπαγαλάκια την πιθανότητα να έχουμε νεκρούς στον Άγιο Παντελεήμονα ενώ η σχετική ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ ανακάλυψε ελληνικό ρατσισμό!

Είναι φανερό ότι τα αφεντικά της Παγκόσμιας Νεοταξικής Διακυβέρνησης επιδιώκουν την καταστροφή της Ελλάδος. Μόνη λύση είναι η πτώση της κατοχικής Καθεστηκυίας Τάξεως με την επανελληνοποίηση του Κράτους μας. Με την απομάκρυνση ανθελληνικών συμφωνιών και συνειδήσεων. Και με την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού.



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com