Ο δρόμος του Διεθνιστικού Νεοταξισμού προς την επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης συνεχίζεται ανάμεσα σε μια ανθρωπότητα που ζει σε αναβρασμό. Με τα Ελεύθερα Έθνη είτε να δέχονται τις πιέσεις και τους κραδασμούς των ενεργειών από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία είτε να εισάγουν βαλτοί ταγοί τα Έθνη τους στην αιχμαλωσία. Αλλά για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να πέσουν κράτη, θεσμοί, θρησκείες, στρατοί. Όμως οι προσωρινά δυνατοί θέλουν ελαχιστοποίηση του κόστους της παγκόσμιας εξουσίας τους.

Μηχανεύονται λοιπόν για τον λόγο αυτό και για την διευκόλυνση της ποδηγέτησης των σκλάβων την μείωση του πληθυσμού της γης. Η αλαζονεία τους είναι ανερμάτιστη, μια και πιστεύουν ότι οι ίδιοι θα μείνουν αλώβητοι από τον όλεθρο που σχεδιάζουν. Και ακόμη κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους και το άρρωστο μυαλό τους για να μην αναλάβουν την απόλυτη ευθύνη, αλλά και να εξαλείψουν τις αντιδράσεις των λαών. Πιστεύουν ότι θα λάβουν το αντίτιμο των πράξεων αυτών μόνο οι κατά τόπους διορισμένοι επιτηρητές - εξουσιαστές. Οι οποίοι προφανώς και πρέπει να εκλείψουν για το καλό του Έθνους και του λαού.

Όμως τα πράγματα δεν θα συνεχίσουν έτσι για τα παγκόσμια αφεντικά. Οι οποίοι για να επιτύχουν την μείωση του πληθυσμού επιστρατεύουν τα πάντα. Τον διασκορπισμό των εργαστηριακών νόσων που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Τον πόλεμο των θρησκειών που εξάπτουν ακόμα και μέσα στις ίδιες κοινωνίες και που αποτελεί το χειρότερο είδος πολέμου λόγω του υφιστάμενου φανατισμού που καλλιεργείται. Την τρομοκρατία που ο ίδιος ο Νεοταξισμός δημιούργησε με τους πράκτορές του και εκμεταλλεύεται τις υπαρκτές κοινωνικές ή εθνικές αντιθέσεις που οι «μεγάλοι» πυροδότησαν πιο πριν. Την σύγχυση τρομοκρατικών ομάδων με απελευθερωτικά κινήματα προκειμένου να σταματηθούν τα τελευταία με αίμα. Τα εμβόλια για την αντιμετώπιση ανύπαρκτων ασθενειών που φέρνουν τον θάνατο. Η θανατηφόρος ή νοσογόνος αλλοίωση της διατροφικής αλυσίδας. Την εκμετάλλευση των ενεργειακών ζωνών και την νόθευση των εθνικών πληθυσμών που φέρνουν το ανακάτωμα του λύκου με το πρόβατο. Και στο βάθος του τούνελ ένας μεγάλος, γενικευμένος και παγκόσμιος πόλεμος.

Η απρόσωπη και υπερεθνική μορφή της παγκόσμιας εξουσίας και η πλήρης αξιοποίηση των διαφόρων «προστατευτικών» διεθνών οργανισμών προσφέρει την κάλυψη των κακών και χαρακτηρίζει την παγκόσμια συνομωσία. Χαρακτηρίζει την παρουσία μιας απόκοσμης κατάστασης που εχθρεύεται την θρησκευτική διαφορετικότητα και την εθνική καθαρότητα. Η ισοπέδωση και η ομογενοποίηση των πάντων, ανθρώπων και οικονομιών και πίστεων, βολεύεται από τους πολέμους, τις επιδημίες, τις περιβαλλοντικές ερημώσεις και την καταστροφή της φύσης. Η αλαζονική υπερεξουσία λοιπόν βολεύεται από το αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας, την μείωση του πληθυσμού, την ελαχιστοποίηση των Ελεύθερων και την αύξηση των υπόδουλων που και σφραγίσματα θα αποδεχθούν και φακελώματα και τα πάντα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε την ιστορία ενός περίεργου μνημείου στην Γεωργία των ΗΠΑ που αφού παραθέτει μια δεκάδα συμβουλών και παραινέσεων, λέει εκεί ενδιάμεσα την ανάγκη συγκράτησης του πληθυσμού στα πεντακόσια εκατομμύρια. Προφανώς γιατί παραβλέπουν τα προγραμμένα Έθνη. Και εδώ ακριβώς εντοπίζεται η λύση. Η προάσπιση της αυθεντικότητας και της μοναδικότητας του Εθνικού Κράτους ενάντια σε κάθε είδους πρόσμειξη και πολυπολιτισμικότητα. Ας δούμε τώρα το βίντεο αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=qdJ26mfzucQ&feature=player_embedded .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com