Οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες με αφορμή την γνωστοποίηση των κομματικών επιλογών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές περί αλλαγής της χώρας, περί των πλεονεκτημάτων του σχεδίου «Καλλικράτης» και περί του εθνοκτόνου μνημονίου φανερώνουν τα έσχατα βήματα πριν το κομμάτιασμα της Πατρίδος.

Η υπεράσπιση του Εθνικού και Κοινωνικού χαρακτήρα του Κράτους αποτελούν τις θεμελιώδεις αποστολές της Πολιτείας. Και οι δομικοί θεσμοί αυτής της Πολιτείας οφείλουν να υπηρετούν την ελευθερία της Πατρίδος και τα λαϊκά δίκαια μέσα από την αδιάσπαστη ενότητα που προσωποποιεί το Έθνος.

Και όμως οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες διαλύουν την εθνική ενότητα και τον κεντρικό ρόλο του Εθνικού Κράτους όταν με το σχέδιο «Καλλικράτης» δημιουργούνται περιφέρειες που φέρουν τα χαρακτηριστικά ημιαυτόνομων ομόσπονδων κρατιδίων με υπεραρμοδιότητες σε θέματα εκπαιδευτικά, μεταναστευτικά, οικονομικά και άλλα. Αλλά και οι δουλικές υποχρεώσεις των ταγών με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ανεργία και την ακρίβεια δεν στοχεύουν στην σωτηρία του λαού μας.

Αλήθεια, για ποιο σκοπό γίνεται συγκέντρωση κρανών και γκλομπς αστυνομικής χρήσης σε χώρους άσχετους με την Ελληνική Αστυνομία όπως μαθαίνουμε και προς χρήση ποιων; Μήπως σχετίζεται με την δυσαρέσκεια των αστυνομικών μας από την εξαθλίωση του λαού και φυσικά και των ιδίων που επιβάλλει η νεοταξική πολιτική της σοσιαλιστικής διακυβέρνησης;

Και ποια είναι τα κίνητρα περιπτώσεων σαν τον γνωστό οικονομολόγο Μπομπ Τσάπμαν που μιλώντας στον δημοσιογράφο Άλεξ Τζόουνς είπε για την πιθανότητα λαϊκού πραξικοπήματος ενάντια στην κυβέρνηση με κίνδυνο αίματος και με επιστροφή στην δραχμή; Μήπως όλα αυτά συσχετίζονται και δεν είναι τυχαία;

Αναμφισβήτητα η κυβέρνηση της χώρας μας είναι σφόδρα αντεθνική και αντιλαϊκή. Και οπωσδήποτε το καλό της Ελλάδος εξυπηρετείται από την απομάκρυνσή της και την ακύρωση όλων των νόμων της, από το λαθρονομοσχέδιο και το μνημόνιο έως τον «Καλλικράτη». Όμως μια επανάσταση στηριγμένη μόνο στο λαϊκό αίσθημα δίχως κάποιο συντονισμό είναι δυνατόν να οδηγήσει ακόμα και σε αιματηρή εμφύλια σύγκρουση.

Άλλωστε μια επανάσταση έχει νόημα μόνον όταν δίνει εναλλακτική εξουσιαστική πρόταση πέραν από τα συστημικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου της αντεθνικής Αριστεράς. Μια αναταραχή σαν κι αυτή που σχεδιάζουν ανθελληνικά μυαλά θα ευνοήσει τα σχέδια των γειτόνων μέσω του ισλαμικού λαθρομεταναστευτικού συρφετού για ενδεχόμενο τεμαχισμό της χώρας.

Την ίδια στιγμή τα μηνύματα για εγχώρια λουκέτα συνεχίζονται. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ζητάει μείωση του ΦΠΑ, επιδότηση του κόστους εργασίας και χρηματοδότηση για την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης για να καταπολεμηθεί η ανεργία και μέτρα για να μην αφελληνιστούν οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Και ενώ η κυβέρνηση συρρικνώνει την ελληνική αγορά εργασίας και αυξάνει το ΦΠΑ, δεν κάνει τίποτα για να καταπολεμήσει το παραεμπόριο και την εγκληματικότητα που έχουν την σφραγίδα λαθρομετανάστευση. Όμως η ανασφάλεια και το παράνομο χρήμα έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Στην Χερσόνησο Κρήτης η αστυνομία πρόσφατα συνέλαβε έναν 16χρονο Σομαλό για διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν εκτός από 50 γραμμάρια ινδικής κάνναβης και 3000 ευρώ που διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από εμπορία ναρκωτικών.

Στα ανοιχτά της Σάμου συνελήφθησαν άλλοι εννιά λαθρομετανάστες από σκάφος της FRONTEX. Άπαντες προερχόντουσαν φυσικά από το παράνομο κράτος – εγκληματία της Τουρκίας, από την κατεχόμενη Ιωνία Μας. Και στους αθηναϊκούς δρόμους πάμπολλες φορές ισλαμιστές καταλαμβάνουν πεζοδρόμια για τις θρησκευτικές τους ανάγκες.

Η Ευρώπη αρκείται στην ανεπάρκεια των μεθόδων τύπου FRONTEX και το ΔΝΤ μαζί με την γερμανική κυβέρνηση συγχαίρουν τους ενταύθα εντολοδόχους για την πορεία του προγράμματος «εξυγίανσης» της ελληνικής οικονομίας. Οι Γερμανοί μάλιστα θα βραβεύσουν τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου με το βραβείο «Quadriga» για την κοινωνική του προσφορά και την αποτροπή της πτώχευσης της χώρας που ωστόσο φέρνει ολοταχώς!

Τι κι αν στην ευρωζώνη σύμφωνα με την Eurostat η ανεργία είναι στο 10% και στην λοιπή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στο 9,6% με την συντριπτική πλειοψηφία των ανέργων να προέρχονται από τις χώρες του ευρώ. Τι κι αν η Αυστριακή υπουργός εσωτερικών Φέκτερ μίλησε σε κάποιο φόρουμ για τον κίνδυνο της τουρκικής κυριαρχίας στην ισλαμική θρησκευτική κοινότητα.

Τι κι αν οι πληροφορίες μιλάνε για την πιθανή έλευση 100000 αθίγγανων στην χώρα μας από αυτούς που απελαύνονται από Γαλλία και Ιταλία. Ενώ στην Ελεύθερη Θράκη Μας κλείνει η κυβέρνηση την ειδική παιδαγωγική ακαδημία της Θεσσαλονίκης και η Τουρκία ζητάει Τούρκους δασκάλους για τα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων.

Ας μην περιμένουμε λύσεις ούτε από συστημικούς ούτε από ψευτοσυμμάχους. Όπως δήλωσε άλλωστε για την περίπτωση του μνημονίου ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά κ. Βάρδας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 «εάν ετίθετο θέμα να ψηφιστεί το μνημόνιο με 181 ψήφους, τότε και η Νέα Δημοκρατία θα αναγκαζόταν να το ψηφίσει, διότι η χώρα σε μια εβδομάδα θα πτώχευε».

Η μόνη λύση είναι η εγκαθίδρυση ενός κράτους Εθνικού και Φυλετικού που θα στηρίζεται στην εθνική εκμετάλλευση του δημόσιου πλούτου, στην ενίσχυση της παραγωγικής μηχανής και της απασχόλησης μόνο για Έλληνες και την απομάκρυνση ξένων διεκδικήσεων, χρεών και παρουσιών. Ένα Εθνικιστικό Κράτος ενιαίο και αδιάσπαστο που θα αποτελεί εγγυητή ενότητος των Ελλήνων ενάντια σε διασπαστές ελληνόφωνους.



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com