Η προπαγάνδα αποτελεί διαχρονικά το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο της πολιτικής. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι σε όλα τα καθεστώτα και σε όλα τα κράτη. Και φυσικά η προπαγάνδα θα εξαγνίζεται ή θα αναθεματίζεται αναλόγως με την πλευρά που την χρησιμοποιεί. Στην περίπτωση που αυτή χρησιμοποιείται από την πλευρά του δυνατού παίκτη και νικητή, η προπαγάνδα θα εξαγνίζεται ακόμη κι αν τα αποτελέσματά της είναι καταστροφικά για την Πατρίδα και τον λαό. Στην δε περίπτωση που η προπαγάνδα χρησιμοποιείται από τον αδύναμο και νικημένο παίκτη, τότε έρχεται το ανάθεμα ακόμη κι αν οι ενέργειες του ηττημένου έγιναν προκειμένου να εξασφαλιστεί η αυθυπαρξία του Έθνους.

Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι αυτή καθ’ εαυτή η προπαγάνδα, δηλαδή η εκλαΐκευση ιδεών και πολιτικών πράξεων, αλλά το ποιος την χρησιμοποιεί, για λογαριασμό ποιου το κάνει και κυρίως ποιος ευνοείται και εισπράττει το αποτέλεσμα. Άλλωστε η ίδια η ειδησεογραφία είναι προπαγάνδα. Μια πολιτική συγκέντρωση και μια πολιτική ομιλία το ίδιο. Οποιαδήποτε συναλλαγή και επαφή των πολιτικών και του λαού εμπίπτει στην σφαίρα της προπαγάνδας από την στιγμή που διακινεί ιδέες και λαμβάνει λαϊκές εγκρίσεις.

Στην περίπτωση όμως των πολιτικάντηδων και των εθνικών μας ζητημάτων η προπαγάνδα λαμβάνει χρώμα και αυτό είναι μαύρο. Και τούτο διότι διακινεί και ανακυκλώνει ψεύδη, ξένες εντολές ως δήθεν ελληνικές, ενέργειες που υποθηκεύουν το μέλλον της Πατρίδος και του λαού, αλλά και ήθη αισχρά που στρέφονται σε βάρος της κοινωνικής αλληλεγγύης και του Πατριωτισμού προς χάριν μιας ειρηνικής ευδαιμονίας. Δηλαδή μιας κεκαλυμμένης σκλαβιάς.

Τι διαφορετικό συμβαίνει άλλωστε στην περίπτωση της Μακεδονίας Μας και την επιχειρούμενη καπηλεία του ονόματος και της ιστορίας μας από τα Σκόπια; Και μάλιστα από την στιγμή που υφίσταται η ύπαρξη της κατεχόμενης Βόρειας Μακεδονίας Μας από τους βουλγαρόριζους των Σκοπίων σε περιοχές όπως την Αχρίδα, το Μοναστήρι, την Γευγελή και πλήθος άλλων, αλλά και η ύπαρξη τουλάχιστον 200000 Ελλήνων υπόδουλων που δεν μπορούν να εκφράσουν τον Ελληνισμό τους. Και αντί να διεκδικούμε εμείς εδάφη και ψυχές, κανείς συστημικός δεν μιλάει για την Βόρειο Μακεδονία.

Ελάχιστοι γνωρίζουν το θέμα των αδελφών μας. Και τα Σκόπια ως εκτελεστικά όργανα των γνωστών νεοταξιτών πατρόνων διεκδικούν ελληνικά εδάφη, τυπώνουν χάρτες με τις διεκδικήσεις τους και λαμβάνουν και από πάνω από τους ενδοτικούς ταγούς μας την παράδοση σύνθετων γεωγραφικών ονομασιών με τον Έλληνα πρωθυπουργό να μιλάει για σκοπιανή «Μακεδονία» που θα διαχωρίζεται τάχα από την δική μας Μακεδονία. Ξεχνώντας τάχα ότι η «Μακεδονία του Βαρδάρη» σχετίζεται με τον ελληνικό Βαρδάρη, δηλαδή τον Αξιό ποταμό. Κι όμως τα συστημικά ΜΜΕ εμφανίζουν τις ενδοτικές ρητορείες του Παπανδρέου ως…αυστηρές προειδοποιήσεις.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Τουρκία η οποία εξακολουθεί να δολοφονεί ως τις μέρες μας Έλληνες εισβάλλοντας εντός του εναερίου χώρου μας ή στις κατεχόμενες πατρίδες μας, προπαγανδίζει τον ψεύτικο τουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων, κατεβάζει ελληνικές σημαίες από κοινοτικά καταστήματα στην Ελεύθερη Θράκη Μας και σπάζει μουσουλμανικά μνήματα με τους πράκτορές της, διεκδικεί τα πετρέλαια του Αιγαίου ως εντολοδόχος του Νεοταξισμού και άλλα τινά. Κι όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στήνουν γέφυρες φιλίας!

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν δέχεται καμία κοινωνία με τους θύτες και δολοφόνους Ελλήνων. Προτάσσει την αναγνώριση της ελληνικότητας των ελληνικών σκλάβων πατρίδων και την λευτεριά των αδελφών μας μέσα από τον ελληνικό κοινοτισμό του μεγάλου Ίωνα Δραγούμη και την σταδιακή ενσωμάτωση στην Μητέρα Ελλάδα. Και για να θυμόμαστε γιατί βαδίζουμε όπως βαδίζουμε, ας καμαρώσουμε την… αυστηρή διπλωματία του πρωθυπουργού στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=LNHTroVz0xc . Kαι στους εχθρούς μας υπενθυμίζουμε λίγο πριν τους εκτοπίσουμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=1Y7qlyUg9IU&feature=player_embedded#!


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com