Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ : ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

     

Του Βασιλείου Στυλιανέση
 Υπεύθυνου του ιστολογίου
 Αιώνια Ελληνική Πίστη

     Το τελευταίο χρόνο με όλα όσα έχουν συμβεί στον τόπο μας και επειδή από μικρός ήμουν αισιόδοξος και μαχητής,ήλπιζα ότι μετά τα την τελευταία σφαλιάρα (βλ.εκλογική νίκη ΠΑ.ΣΟ.Κ.) που φάγαμε όλοι οι πατριώτες που καθημερινά δίνουμε την ψυχή μας για την Ελλάδα μέσα από αγώνες μεταδίδοντας την πίστη, την ελπίδα στους άλλους συνέλληνες για το πώς θα ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της καθημερινότητας που η νέα τάξη πραμάτων έχει καταφέρει και εγκλωβίσει,ο ελληνικός λαός θα καταλάβαινε το παιχνίδι και σαν ένα ποτάμι θα έπνιγε όλους αυτούς που τον έφεραν στην κατάσταση πλήρους αδράνειας.

Έλεγα δεν μπορεί μετά το πετσόκομμα των μισθών και συντάξεων,την τόσο ξεφτίλα στα εθνικά θέματα (βλ.Ελληνοτουρκικά) όπου ΄΄ηρθε ο πασάς Ερντογάν 2 φορές μέσα σε μια σε χρονιά στην χώρα μας πράμα που δεν έχει ξανασυμβεί απ' όσο θυμάμαι,συνεχείς παραβιάσεις,καθημερινές ηττοπαθείς δηλώσεις από τους νενέκους του ΠΑ.ΣΟ.Κ., καμιά κουβέντα για τον ορυκτό μας πλούτο,την μάλλον τελεσίδικη απόφαση της ονομασίας των Σκοπίων σε <<Μακεδονία των Σκοπίων-Βαρδάρη>>,την Αλβανία να συνεχίζει τα περί ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ Θ.Πάγκαλος να δηλώνει ότι φάγαμε μαζί τα κλεμμένα,την καθημερινή εισβολή λαθρομεταναστών (300 την ημέρα όσο ένα τάγμα δηλαδή μιλάμε για κανονική εισβολή),την εγκληματικότητα στα ύψη,τις αρρώστιες του παρελθόντος να έχουν κάνει πάλι την εμφάνισή τους (βλ.χολέρα,ηπατίτιδα κ.α),το καθημερινό ξεπούλημα της Κύπρου,την εγκατάλειψη των νησιών μας όπως π.χ. το Καστελόριζο,η Θράκη μας να προσπαθεί να παραμείνει ελληνική μετά τα καμώματα της κ Δραγώνα,το ξήλωμα της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου για να μην χαλάσουμε τα χατίρια των γειτόνων,η προσπάθεια αφαίρεσις ενοτήτων από το μάθημα της Ιστορίας αλλά και της Γεωγραφίας,την αποκαθήλωση των ιερών συμβόλων της φυλής μας για να γίνουμε ίσα κι όμοια με τους Λαθρομετανάστες,την εισβολή της <<κάρτας του πολίτη 666>> και τόσα άλλα,στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα έδινε ένα ισχυρό χαστούκι και θα έστελνε το μήνυμα του.
Θα διάλεγε καινούργιους και ικανούς και τον κάθε άχρηστο θα τον έστελνε μια και καλή στο σπίτι του.

Κι όμως έκανε την μαγική κίνηση. Έκανε το θαύμα του.Πιο ήταν αυτό;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.θεωρώντας έτσι ότι χτυπάει το σύστημα που κατηγορεί ενώ στην πράξη το ενίσχυσε.
Μαζί λοιπόν με τους συνηθισμένους ψηφοφόρους πρόβατα που κάθε φορά ψηφίζουν με βάση την υπόσχεση που έλαβαν (βλ.διορισμό,δουλειά) και οι επονομαζόμενοι από το σύστημα <<σκεπτόμενοι επαναστάτες>> Κρύφτηκαν.Λιποτάκτησαν Πρόδωσαν την πλευρά των Ελλήνων που για μιά ακόμη φορά  έμεινε μόνος του αλλά έκανε το καθήκον του.Όπως θα έκανε κι ένας στρατιώτης στον πόλεμο.ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΩΝ.

Τα παιδιά της αποχής.Η ομάδα που φωνάζει από το σπίτι,που κρύβετε πίσω από ένα κομπιούτερ,και που έχει άποψη για όλα.Που ξέρει μόνο από απαίτηση αλλά όχι από υποχρέωση.Που τις κρίσιμες ώρες εξαφανίζετε.
Αυτούς τους συνανθρώπους μας το σύστημα τους ονομάζει <<Διαμαρτυρόμενους Πολίτες η Επαναστάτες σκεπτόμενους>>.

Στην πραγματικότητα όμως είναι Επαναστάτες της κακιάς ώρας,γιατί κρύβονται σαν τους λαγούς στα λαγούμια τους περιμένοντας να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα οι άλλοι και μετά να βγουν έξω και να κολλήσουν δίπλα για να κλέψουν τιμή και δόξα.Μοιάζει ξέρετε σαν εκείνη την ιστορία με τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης,που άλλοι αγωνίστηκαν και άλλοι πήραν την σύνταξη.
Αλήθεια πόσους από δαύτους γνώρισα τον τελευταίο χρόνο μέσα από την ιστοσελίδα μου ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ;
Όλο λόγια για αγώνα, για το πώς θα στείλουμε τον JEFFRY σπίτι του, αλλά και για τα ιερά και τα όσια του έθνους που αγαπούν κτλ.

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω.
Με τι μούτρα αλήθεια εσείς κύριοι και κυρίες της αποχής θα αντικρίσετε τον Λεβέντη Αγωνιστή Πατριώτη ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ που φυλακίστηκε για την ιδέα που εσείς λέτε ότι υποστηρίζετε;Τι θα του πείτε; Ότι απέχω γιατί διαμαρτύρομαι για όσα συμβαίνουν στο τόπο μας;
Αλλά και πόσους ακόμη έχετε προδώσει με την κίνησή σας αυτή!
Προδώσατε όλους τους Έλληνες της φυλής μας.Από τον Λεωνίδα,τον Θεμιστοκλή,τον Μιλτιάδη,τον Αλέξανδρο των Μέγιστο των Ελλήνων,των Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τους ήρωες του αθάνατου 21, τα παλικάρια μας στη Μικρά Ασία αλλά και τα λιοντάρια του αλβανικού μετώπου το 1940 τους αγωνιστές του Δεκεμβρίου του 44, τους λεβέντες του Γράμμου και του Βίτσι,.του ήρωες της Κύπρου, αλλά και τους αθάνατους πιλότους και πόσους ακόμη;
Αλλά τι λέω; 
Τι να περιμένω από εσάς ποια; Μείνετε καλύτερα στον υλικό κόσμο που ζείτε.Αφήστε τα ιδανικά, της αξίες, τα οράματα, τα πιστεύω σε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν
Είναι μεγάλη μου τιμή που έχω γνωρίσει αρκετούς και καθημερινά μαθαίνω.
Εσείς καθίστε την κρίσιμη στιγμή και να πηγαίνετε σε χασαποταβέρνες καφετέριες και ουζερί η οπουδήποτε αλλού
Που ξέρετε αλήθεια ίσως ανακαλύψετε καινούργια πράγματα για την ζωή που θέλετε να ζήσετε.
Να θυμάστε όμως ότι μεγαλώνετε παιδιά αρκετοί από εσάς και επειδή η ζωή κάνει κύκλο θα το βρείτε από τα παιδιά σας.
 
 
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗΣ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
     


4 σχόλια:

  1. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ,ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΕΦΤΕΣ? ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚ0 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΑΝ ΨΗΦΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΝΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευάγγελος Χυτήρης15 Νοεμβρίου 2010 στις 9:50 μ.μ.

    Η Βρώμα η μπόχα και η δυσωδία στην ελληνική επικράτεια , βγαίνει μόνο από τα τα μέλη μιας συμμορίας, της περίφημης παράγκας του Πασοκ.
    Ο ελληνικός λαός και η χώρα είναι έρμαιο του παπανδρεισμού που ξεπουλά το πλούτο της πατρίδας μας.Αυτό που όλοι συζητούσαμε και ψιθυρίζαμε έγινε πραγματικότητα.
    Αφόρητη έχει γίνει η κατάσταση λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από την λειτουργία του Πασοκ και από την παράγκα του αναδύονται άσχημες μυρωδιές εδώ και ένα χρόνο.
    Οι μυρωδιές κατευθύνονται ανάλογα με τον πολιτικό άνεμο και σύμφωνα με πληροφορίες οι μυρωδιές προέρχονται από τις δεξαμενές αποθήκευσης του βρώμικου 89.
    Η υποβάθμιση της υγείας και της αξιοπρέπειάς μας μας συνεχίζεται και έγινε ακόμα χειρότερη με την αποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ο κάθε καραγκιόζης πάει να μας πεί ότι είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε με κάποιο από τα κόμματα με το ζόρι ; Ποιός είναι ο γελοίος πού υπογράφει το κείμενο , που με λέει απατεώνα ; Πές ρε κακομοίρη άν πραγματικά δεν πήγαινε κανένας , τι θα γινόταν ; Αναρχία ,χούντα , φτώχεια ...μα όλα αυτά υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό !!! Αντε απο δώ ...που θα μας πείς και απατεώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σεβόμουν απολύτως αυτά που γράφεις αγαπητέ Βασίλειε αν μας έλεγες με το χέρι στη καρδιά πως ότι αγώνες έκανες : αυτή τη σελίδα ή οτιδήποτε άλλο δημοσίευμα ή οποιοδήποτε άλλο αγώνα γνωστό και άγνωστο ΗΤΑΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕς ...Δηλαδή στο πίσω μέρος του μυαλού σου αλλά και στο μπροστινό ήταν μόνο η αγάπη σου για τη πατρίδα και τον ελληνισμό ...Τότε θα σε θεωρήσω καλύτερο Έλληνα από μενα που δε πήγα να ψηφίσω ένα από τα 2 γουρούνια που μας είχαν σερβίρει αυτοί οι κύριοι που είναι πίσω απ όλα και τους οποιους υποστηρίζεις τελικά ....
    Μάλλον νοιώθω καλύτερος Έλληνας από σένα ..πιο καθαρός ...
    Καλή συνέχεια στον αγώνα σου και θα δω τι θα έχεις να μας πεις σε λίγους μήνες που δε θα έχουμε κάτι να φάμε ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας λόγω codex alimentarius και που θα μας παρακολουθούν κάθε κίνηση και κάθε σκέψη μας με το rif το τσιπάκι που θα μας τοποθετήσουν και που θα μας ψεκάζουν και θα μας τρελάνουν με το HAARP αυτοί που υποστηρίζεις τελικά .....και που είναι τα ίδια γουρούνια με τους άλλους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters