Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Οι δυνάμεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, εκμεταλλευόμενες πλήρως τα εθνικά και οικονομικά προβλήματα που οι ίδιες και οι εδώ εκπρόσωποί τους έχουν διασπείρει στην Πατρίδα μας, έχουν θέσει ως υπέρτατο στόχο την αλλοίωση της χριστιανικής φυσιογνωμίας της Ελλάδος. Τους ενδιαφέρει το πλήγωμα της θρησκευτικής προσωπικότητας του λαού μας γιατί συνδέεται τόσο με την εθνική ταυτότητα, το αγωνιστικό φρόνημα και την Πίστη όσο και με την ελεύθερη προσωπικότητα των Ελλήνων. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον αδούλωτο Έλληνα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους της πιο μακραίωνης δουλείας. Η ένθεη προσωπικότητα και το πατριωτικό ιδεώδες στήριζαν την πολιτική κραταίωση και την πολιτισμική παρουσία του Ελληνικού Έθνους, μα και υποστήριζαν τους αγώνες της Ελληνικής Φυλής στην αποτίναξη κάθε είδους δεσμών.

Στην εποχή μας όμως τα δεσμά που γυρεύουν οι εχθροί των λαών και των εθνών να περάσουν στον Ελληνισμό είναι πιο σκληρά και πιο ύπουλα από αυτά που μας φέρανε με τα όπλα οι αιώνιοι εχθροί του Γένους μας σαν τους Τούρκους. Τα δεσμά αυτά μας έρχονται ως μέτρα τάχα εξασφάλισης άνετης διεκπεραίωσης των οικονομικών υποχρεώσεων και στη συνέχεια ως οδοστρωτήρας αλλοιώσεως και μηχανισμός καθημερινής παρακολουθήσεως της ζωής μας. Μιλάμε φυσικά για την διαβόητη Κάρτα του Πολίτη που τόσο πομπωδώς έχει προαναγγελθεί η έλευσή της από πολύ νωρίς τόσο από τον πρωθυπουργό Παπανδρέου όσο και από τα υπόλοιπα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια και τους πολιτικούς λαγούς και παρατρεχάμενους της σοσιαλιστικής λαίλαπας.

Σκοπός της πρώιμης γνωστοποίησης της νέας Κάρτας είναι να εθιστεί ο ελληνικός λαός ούτως ώστε με την διαρκή και ωραιοποιημένη παρουσία της να γίνει άμεση και εύκολη η αποδοχή της, αφού θα έχει καταστεί γνώριμη και τάχα αναγκαία. Η παρουσίαση τόσων ριάλιτυ στην τηλεοπτική καθημερινότητα και η παρουσία άλλων τόσων καμερών για την αντιμετώπιση της καλπάζουσας νεοταξικής εγκληματικότητας έχουν σαφή προσανατολισμό την αποδοχή του δήθεν ανώδυνου χαρακτήρα της παρακολουθήσεως του ιδιωτικού βίου του πολίτη. Άλλωστε μεγάλο μέρος του λαού μας αδυνατεί να συλλάβει το ρόλο του μικροτσίπ στην σύσταση της Κάρτας του Πολίτη, την ακολουθία του δυσώνυμου αριθμού 666 του Αντιχρίστου και την δυνατότητα της αφαίρεσης των περιουσιακών στοιχείων με την σταδιακή αντικατάσταση του συμβατικού από το πλαστικό χρήμα και την εύκολη αφαίρεση οικονομικών δεδομένων των ανυπάκουων που θα έχουν αφεθεί προηγουμένως στην ανόητη αποδοχή της σύγχρονης σκλαβιάς τους.

Οι νέες πληροφορίες ωστόσο που φτάνουν καθημερινά και οι σπασμωδικές αντιδράσεις που εκδηλώνονται από τους σκοτεινούς νεοταξικούς κύκλους σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβητήσεως για τον ανθελληνικό, αντίχριστο και επικίνδυνο χαρακτήρα της. Για ποιο λόγο άραγε απειλήθηκε προσφάτως η ζωή του Πατριώτη Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και γιατί τελικά επιλέχτηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία; Από ποιους ακριβώς κινδυνεύει ο Δεσπότης   Πειραιώς και τι σχέση έχει αυτή η απειλή όχι μόνο με τους πύρινους λόγους του ενάντια στην ηθική σήψη αλλά και ενάντια στον πόλεμο που αντιμετωπίζει η Ελληνοορθοδοξία και τον καταγγελτήριο λόγο του για την πολεμική που υφίστανται από κοινού η προσωπικότητα του ατόμου, η ελευθερία της Πατρίδος και η παρουσία του Θεού στην ζωή του Έλληνα; Μεθοδεύσεις στις οποίες ο Μητροπολίτης Πειραιώς στηλιτεύει και ενοχοποιεί τον ενεργό ρόλο της Κάρτας του Πολίτη. Την ώρα που η  πρόωρη για ψυχολογικούς λόγους απόδοση της Κάρτας του Πολίτη στο Στρατό και την Αστυνομία και η άρνησή της αποφέρει την «δημοκρατική» απόταξη.

Τώρα έρχεται στο φως της επικαιρότητας ένα διαφωτιστικό βίντεο που μας δείχνει τον ακριβή τρόπο λειτουργίας της Κάρτας του Πολίτη. Με την μεταφορά μέσα από ειδικές κάμερες οπτικοακουστικού υλικού της ακριβούς παρουσίας των πολιτών που διαθέτουν τη διαβόητη Κάρτα και την επισήμανση των πολιτών αυτών με συγκεκριμένη κόκκινη φωτεινή σήμανση στην περίπτωση που αυτοί χρωστούν στις αδηφάγες τράπεζες του νεοταξικού «μας» συστήματος. Η δε κάμερα παρακολουθεί διαρκώς τις μετακινήσεις των πολιτών, αποδίδοντας πλήρη εικόνα στον κεντρικό υπολογιστή του συστημικού ελέγχοντος. Και φυσικά τα προσωπικά δεδομένα εύκολα μπορούν μέσω της διατραπεζικής και εμπορικής συναλλαγής να διοχετευθούν σε πολιτικές και άλλου είδους Αρχές.  Ας δούμε τώρα αυτά εδώ τα βίντεο http://www.votegreece.gr/archives/6100



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters