Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;



ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥΣ



Αξιότιμοι κύριοι Μετεωρολόγοι, 



Ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παρατηρούν ανήσυχοι, τις καθημερινές σχεδόν επιχειρήσεις των αεροπλάνων στους ουρανούς της πατρίδας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, που – απ’ ό,τι φαίνεται - πραγματοποιούν τους καθιερωμένους πια χημικούς αεροψεκασμούς!
Αυτές οι επιχειρήσεις ανταποκρίνονται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με αυτό που θα βλέπαμε στην περίπτωση εφαρμογής των προτάσεων των επιστημόνων που προωθούν τη «Γεωμηχανική», ένα κλάδος της επιστήμης που επεμβαίνει τεχνητά στις φυσικές διεργασίες της φύσης, τροποποιεί και ρυθμίζει κατά βούληση τον καιρό και το κλίμα, της κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας ως υλικά χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου.
Σύμφωνα με την σύγχρονη ιατρική επιστήμη, το αλουμίνιο (αργίλιο) και το βάριο σε οποιαδήποτε μορφή, αποτελούν τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, που δεν αποβάλλονται. Σε εργαστηριακές αναλύσεις που έχουν γίνει στο αίμα συμπατριωτών μας αλλά και αλλού, έχουν βρεθεί αυξημένα επίπεδα αλουμινίου!!!
Επίσης σε αναλύσεις του εδάφους και των υδάτων, τα δείγματα των οποίων λήφθηκαν και από παρθένες περιοχές, έχουν δείξει υψηλά επίπεδα αλουμινίου και βαρίου!!! http://www.youtube.com/watch?v=PtlOXhSnNw8&feature=player_embedded
Οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία είναι σωρευτικές, οι συνέπειες επέρχονται με τον καιρό, με την σταδιακή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά εξίσου καταστροφικές και για ολόκληρο το περιβάλλον αφού αυτά τα δηλητήρια επικαλύπτουν όλη την επιφάνεια της γης και την επιμολύνουν εισχωρώντας και στον υδροφόρο ορίζοντα!
Αντιδράσεις πολιτών στην Κύπρο, αλλά και σε όλο τον κόσμο, για τους χημικούς αεροψεκασμούς:
http://troktiko-blog.blogspot.com/2010/11/blog-post_9905.html
http://vimeo.com/16219493
Στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας τον προηγούμενο μήνα, αντιπρόσωποι από 193 έθνη, ενέκριναν την απαγόρευση της εφαρμογής του προγράμματος της γεωμηχανικής στο πλαίσιο μιας γενικής συμφωνίας για τη βιοποικιλότητα.
http://www.enouranois.gr/english/indexmoratorium%20.htm
Επειδή η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε αυτά τα 193 κράτη, σε περίπτωση που όντως πραγματοποιούνται τα προγράμματα γεωμηχανικής που κάθε πληροφορημένος πολίτης έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι διεξάγονται μπροστά στα μάτια του, τότε η Ελλάδα, όπως όλα τα κράτη που υποστηρίζουν το moratorium, παραβιάζει τη συμφωνία που μόλις υπέγραψε!
psekasmoi_2
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε εσάς που μελετάτε καθημερινά τα καιρικά φαινόμενα παγκοσμίως, αλλά και ιδιαίτερα στον ελληνικό χώρο, για να σας υποβάλλουμε τα εξής ερωτήματα:
Παρακολουθείτε τί γίνεται σχεδόν καθημερινά στον ουρανό μας; Γνωρίζετε ότι διεξάγονται κάθε μέρα, όλο και πιο έντονοι χημικοί αεροψεκασμοί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, που επηρεάζουν άμεσα και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή;
Δεν έχετε παρατηρήσει ως τώρα τα χημικά νέφη που δημιουργούνται από τους χημικούς αεροψεκασμούς και που είναι εμφανώς πολύ διαφορετικά από τα φυσικά, και που εύκολα μπορούν να διαχωριστούν και από τον πιο απλό παρατηρητή του φαινομένου; Εσείς που σπουδάσατε το κλίμα και τον καιρό, θα έπρεπε να είστε οι πρώτοι παρατηρητές του!
Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας να μελετήσετε αυτό τον εκτεταμένο κατάλογο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από την Αμερική σχετικά με τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται: http://www.sovereignindependent.com/?p=9344
Είστε επιστήμονες και οφείλετε να χρησιμοποιήσετε την επιστήμη και τις γνώσεις σας για το καλό της ανθρωπότητας. Δεν περιμένουμε να μας δώσετε απαντήσεις για τους λόγους που γίνονται οι χημικοί αεροψεκασμοί. Πολύ πιθανόν να μη γνωρίζετε ούτε εσείς τους πραγματικούς λόγους. Οφείλετε όμως να δημοσιοποιήσετε το θέμα, να ενημερώσετε τους Έλληνες για την ύπαρξή του, και να απαιτήσετε μαζί μας, απαντήσεις από αυτούς που διενεργούν τους ψεκασμούς, για τη σκοπιμότητά τους.
Αναμένουμε την απάντησή στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς μας.
Με τιμή
 
Πανελλήνια Κίνηση Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


2 σχόλια:

  1. κυριακη πρωι πανω απο την ροδο απο οπου ειμαι ειδα 4 παραλληλες γραμμες στον ουρανο και ενα αεροπλανο που ακουγοταν ο θορυβος των μηχανων του σχηματιζε την 5η.δεν νομιζω να ηταν πτησεις εξωτερικου......περαστικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγώ βλέπω στον ουρανό της πόλης μου ( Καβάλα ) πάρα πολύ συχνά αυτές τις άσπρες γραμμές. Στην αρχή δεν το πίστεψα αλλά παρατηρώντας την γραμμή του κανονικού αεροπλάνου που χάνεται αμέσως συνιδειτοποίησα την αλήθεια. Μας ψεκάζουν και γι' αυτό καταπίνουμε αμαχητί ότι μας προσφέρουν οι τρανοί του κόσμου. Αυτό που τους διαφεύγει ίσως, είναι οτι ΟΛΟΙ ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters