Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ <ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ>. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Κεντρικού Τομέα Περιφερειας Αττικής


κ. Γιαννάκενα, γιατί θα έπρεπε πιστεύετε ότι είναι οι πολίτες της Αθήνας να επιλέξουν τον συνδυασμό «Αττική Οδός» του Άδωνι Γεωργιάδη;
Βλέποντας τα προγράμματα όλων των άλλων συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Αττικής γης είναι προφανές ότι οι μόνοι που αντιλαμβάνονται τα καίρια προβλήματα του λαού, είμαστε εμείς.
Σε μια Αθήνα όπου κυριαρχούν στην καθημερινότητα μας, ο εποικισμός από λαθρομετανάστες, η ανασφάλεια και η έκρηξη της εγκληματικότητας, η μάστιγα του παραεμπορίου, η γκετοποίηση και η υποβάθμιση ολοκλήρων συνοικιών, είναι απαράδεκτο όλοι οι άλλοι συνδυασμοί να μην έχουν προτάσεις επίλυσης και να μην δίνουν προτεραιότητα σε αυτά τα κυρίαρχα προβλήματα.
Οι άλλοι συνδυασμοί επιλέγουν την ενσωμάτωση των μεταναστών και την ειρηνική συνύπαρξη με τους Έλληνες. Αυτό δεν μία αποτελεσματική αντιμετώπιση των περισσοτέρων από αυτών των προβλημάτων που λέτε;
Σαφώς και όχι. Η νεοταξική «συνταγή» του πολυπολιτισμού και των πολυφυλετικών κοινωνιών απέτυχε παντελώς. Το βλέπουμε σε όλες τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες, όπου το «πείραμα» μπαίνει στην τρίτη και τέταρτη γενιά. Η πρόσφατη ξεκάθαρη παραδοχή από την καγκελάριο Μέρκελ ότι ο πολυπολιτισμός μετά από 50 χρόνια στην Γερμανία απέτυχε, αποδεικνύει το αληθές. Δεν γίνεται η Ελλάδα και οι Έλληνες να γίνουν πειραματόζωα, για να φθάσουμε μετά από 30 χρόνια να ανακαλύπτουμε την νεοταξική απάτη έχοντας γίνει πλέον μειονότητα στην ίδια μας την Πατρίδα.
Μήπως ανησυχείτε υπερβολικά;
Δεν υπάρχει καμία υπερβολή στα λεγόμενά μας. Η κυβέρνηση παραδέχθηκε προχθές ότι τουλάχιστον 300 λαθρομετανάστες περνάνε καθημερινά τα σύνορα. Την προηγούμενη εβδομάδα μια φουρνιά ήταν 700 άτομα! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό με λίγα λόγια, ένα τάγμα νέων μουσουλμάνων αποβιβάζεται καθημερινά στην Ελλάδα. Αυτό μας δίνει πάνω από 100.000 το χρόνο και όλοι αυτοί κατευθύνονται στην Αθήνα σε προκαθορισμένα σημεία, όπου και φαΐ υπάρχει. Οικογένειες σπανίως έρχονται, όλο νέοι είναι. Κανονική εισβολή είναι. Δεχόμαστε μια «ειρηνική» εισβολή και εποικισμό της Πατρίδος.
Είστε ένας από τους εμπόρους της Αθήνας που μηνύσατε τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη για την μάστιγα του παραεμπορίου. Γιατί το κάνατε, πιστεύετε ότι έχει ευθύνη ο Δήμος;
Βεβαίως και έχει ευθύνη ο Δήμος. Εφόσον εισπράττει δημοτικά τέλη από όλες τις νόμιμες επιχειρήσεις, είναι υποχρεωμένος να τις προστατεύει απέναντι στο παραεμπόριο και στην υποβάθμιση, αλλιώς να μην εισπράττει δημοτικά τέλη και να δηλώσει αδυναμία διοικήσεως.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η δήλωση του κ. Κακλαμάνη πέρυσι τον Δεκέμβριο, όταν είπε για το παραεμπόριο ότι «προτιμώ να τους έχω να βγάζουν 50 ευρώ την ημέρα παρά να κλέβουν». Με εξόργισε αυτή η δήλωση διότι περιέχει δόλο, φανερώνει ότι υπάρχει απόφαση να ΜΗΝ αντιμετωπίσει ο Δήμος το πρόβλημα και αυτό είναι απαράδεκτο. Έχουν ήδη χρεοκοπήσει πολλές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους.
Τελικά τι ισχύει οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι αυτοδιοικητικές ή κομματικές, διότι οι περισσότεροι υποψήφιοι στην Αττική δηλώνουν «ανεξάρτητοι» παρά την όποια κομματική υποστήριξη έχουν;
Οι περισσότεροι που δηλώνουν «ανεξάρτητοι» κοροϊδεύουν ή νομίζουν ότι ξεγελάνε τους ψηφοφόρους. Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να «διευρύνουν» την πολιτική πελατεία τους.
Εμείς δεν ξεγελάμε τον κόσμο. Η «Αττική Οδός» είναι αυτοδιοικητικός συνδυασμός του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού στην Περιφέρεια Αττικής. Οι θέσεις του κόμματος είναι δεδομένες για την Αττική και για ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτές τις θέσεις θα υπερασπιστούμε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εμείς χτίζουμε παντού το ανάχωμά μας ενάντια στην παρακμή και την ανθελληνική λαίλαπα που μαστίζει την Πατρίδα.
Είστε οι μόνοι που έχετε πρόβλημα με το τζαμί στο Βοτανικό. Γιατί;
Μα είναι δυνατόν στην περιοχή της Ιεράς Οδού, του Δημοσίου Σήματος και τόσων άλλων αρχαιοτήτων μας, να στηθεί τζαμί και μάλιστα τεράστιο; Προφανώς οι άλλοι συνδυασμοί δεν ενδιαφέρονται για την ελληνοχριστιανική παράδοση και συνέχεια των Ελλήνων. Εμείς όμως αγωνιζόμαστε για την συνέχεια και δεν θα αφήσουμε να ισλαμοποιηθούν ολόκληρες περιοχές επειδή είναι μειωμένης εθνικής συνείδησης κάποιοι «διαχειριστές» της εξουσίας. Οι άθλιοι πολιτικάντηδες απεμπολούν την εθνική μας ταυτότητα προκειμένου να εξασφαλίσουν την λαθροψήφο των εισβολέων λαθρομεταναστών, την οποία φαντασιώνονται ότι θα αποσπάσουν, εφόσον ιδεολογικά έχουν χρεοκοπήσει πια.
Εμείς πράττουμε το χρέος μας, πρέπει όμως και οι πολίτες της Αθήνας να αποφασίσουν εάν θέλουν να γίνουν Ισλαμαμπάντ και Μέκκα ή όχι.
Πρέπει ή όχι οι Έλληνες να παραλάβουν την «Κάρτα του Πολίτη»; Πως κρίνεται τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ; Μερικοί πιστεύουν πως είναι λίγο ακραίες;
Εγώ πιστεύω πώς ακραίες είναι οι μεθοδεύσεις των νεοταξιτών εντολοδόχων που μας κυβερνούν και που θέλουν να μας σκλαβώσουν στο απόλυτο φακέλωμα και έλεγχο. Εδώ και πολλά χρόνια, διάφορες ενημερωμένες ή υποψιασμένες θρησκευτικές ομάδες στην Πατρίδα μας, αλλά και διεθνώς, προειδοποιούσαν για το «χάραγμα του Αντίχριστου» και το «666». Δυστυχώς οι ανυποψίαστοι «προοδευτικοί» ή «θολοκουλτουραίοι» συμπολίτες μας, μην μπορώντας να αντιληφθούν τους θρησκευτικούς συμβολισμούς για την ερχόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση, λοιδορούσαν και απορρίπτανε την ξεκάθαρη πραγματικότητα. Η στάση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αποτελεί για όλους εμάς τους σκεπτόμενους Έλληνες, μέγιστη παρηγοριά και ελπίδα αντιστάσεως.
Δυστυχώς η ηγεσία της Εκκλησίας μας αυτήν την στιγμή δεν δείχνει να διαθέτει τα γρήγορα αντανακλαστικά που θα έπρεπε να έχει, όπως είχε δηλαδή επί Μακαριστού Εθνάρχου Χριστοδούλου. Την στιγμή αυτήν την σημαία του αγώνας βαστάνε, εκτός του Σεραφείμ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, οι διωκόμενοι αστυνομικοί και πολύ δυνατά η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».
Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η συνέχεια στο θέμα αυτό;
Όπως έγινε και με την επιχειρούμενη απόσυρση του μαθήματος της Ιστορίας, όπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης προειδοποίησε την Άννα Διαμαντοπούλου, ότι αυτό θα σημαίνει έναν ανένδοτο αγώνα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραίτηση η απεχθής Θάλεια Δραγώνα. Έτσι και τώρα για το θέμα αυτό θα αντιδράσουμε με έναν ανένδοτο αγώνα δίπλα και μαζί με αυτούς που θα αντιδράσουν, μέσα στην Εκκλησία και στην κοινωνία.
Είμαστε έμπρακτα δίπλα στον θαρραλέο αστυνομικό Δημήτρη Ανδρεάκο που αποτάχθηκε από το σώμα επειδή δεν δέχθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του Πολίτη» και στον δικηγόρο Ιωάννη Ζωγράφο που τον υπερασπίζεται. Είμαστε δίπλα στους 5 αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη που ακολουθούν το παράδειγμά του και διώκονται επίσης.
Οι άθλιοι νεοταξίτες εντολοδόχοι που κυβερνούν προσπαθούν να επιβάλλουν την «φακελλοκάρτα» ξεκινώντας εκβιαστικά από τους εν ομηρεία ένστολους δημοσίους υπαλλήλους. Δεν θα περάσει όμως διότι αυτή η γη έχει Κερκόπορτες και Εφιάλτες, αλλά υπάρχει διότι έχει αμέτρητες Θερμοπύλες και Μαραθώνες, αμέτρητους Λεωνίδες και Μεταξάδες.
Ο αγώνας αυτός θα είναι αγώνας ασυμβίβαστος, στην υπεράσπιση της εθνικής και ατομικής ελευθερίας, ενάντια στον νεοταξικό ηλεκτρονικό ολοκληρωτισμό και τυραννία.
Σκληρά λόγια, που μπορεί κάποιους να ξαφνιάσουν.
Όταν βλέπεις να προχωρούν τόσο γρήγορα τέτοιες απαράδεκτες μεθοδεύσεις ανελευθερίας και επιβουλής, η αντίσταση πρέπει να είναι ξεκάθαρη και άμεση, χωρίς διπλωματία και αργοπορία. Ο αγώνας υπέρ Πίστεως και Πατρίδος δεν διαπραγματεύεται.
Καλή επιτυχία.

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=4583 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters