Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Στις μέρες μας δομείται ένα νέο κράτος που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την Πολιτεία που ενσαρκώνει ο πολίτης της Εθνικής Κοινότητας ούτε με την ουσιαστική έννοια τού κράτους, αφού αυτό το ψευδεπίγραφο ρωμέϊκο δεν διαθέτει την δύναμη να υπερασπιστεί το λαό, τις παραδόσεις, την ιστορία, την ανθρώπινη ζωή και την εθνική κυριαρχία εκτός μα και εντός των συνόρων. Αγωνίζεται, πασχίζει και αγωνιά κανείς να βρει κάτι ολόψυχα ελληνικό μέσα στην Πολιτεία μας και δυσκολεύεται να το βρει ακόμη και στην λαλιά που ακούει μεταξύ των ανθρώπων εκεί έξω, στην ζώσα καθημερινότητα.

Θα μας πούνε βέβαια τα παπαγαλάκια και οι εξουσιαστές τού ντόπιου Νεοταξισμού ότι αλλάξανε οι καιροί και πρέπει να γίνουμε πλέον πολίτες του πολυεθνικού μας κόσμου, σωστοί κοσμοπολίτες. Μονάχα που αυτός ο κοσμοπολιτισμός δεν είναι σωστός και αυθεντικός, αφού ούτε εμείς τον γυρέψαμε ούτε εμείς τουλάχιστον τον ορίζουμε και τον καθοδηγούμε. Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να ανταλλάξουμε τον ελληνικό πολιτισμό με μια άκριτη εισαγόμενη βαρβαρότητα, όταν κανείς δεν ξέρει σ’ αυτό το «κράτος» ποιες είναι οι ανάγκες που καλύπτουν, αν καλύπτουν, οι πρώην και νυν λαθρομετανάστες.

Έλεγε ο Φώτης Κόντογλου ότι στις μέρες μας νομίζεται καλός σ’ όλα όποιος είναι αδιάφορος, αλλιώς τον λένε σωβινιστή, τοπικιστή, μισαλλόδοξο, φανατικό. Κι ακόμη έλεγε ότι η ξενομανία μας έγινε ξενοδουλεία και ότι η Ελλάδα έγινε ένα παζάρι που πουλιούνται όλα σ’ όσους θέλουν να τα αγοράσουν. Σωστά λόγια και εγκαίρως ειπωμένα.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σε μια πολυπολιτισμική έκρηξη συμπεριφοράς μέρα μεσημέρι στο κέντρο των Αθηνών πενήντα περίπου εξαγριωμένοι αλλοδαποί επιτέθηκαν με ξύλα και σίδερα κατά δύο καταστημάτων, σπάζοντας τις βιτρίνες και ξυλοκοπώντας τον έναν εκ των δύο αλλοδαπών ιδιοκτητών. Κι όμως βρέθηκαν δημοσιογραφικές φωνές να μιλήσουν τάχα για ρατσιστική επίθεση!

Παράλληλα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πανηγυρίζει γιατί από την 1η Μαρτίου έως την 1η Απριλίου επέστρεψαν στις πατρίδες τους βάσει τού προγράμματος εθελουσίου επαναπατρισμού 213 αλλοδαποί εκ των μυριάδων που έχουν εισρεύσει! Και σχεδόν ταυτόχρονα συλλαμβάνονταν 60 λαθρομετανάστες μέσα σε μια μόνο μέρα από το Λιμενικό μας Σώμα στο θαλάσσιο χώρο της Σάμου ορμώμενοι φυσικά εκ Τουρκίας.

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ

Ελάχιστοι γνωρίζουν όμως ότι το παράνομο και αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο έχει καταγγελθεί από ομάδα δικηγόρων ενώπιον τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής αφού σύμφωνα με την κοινοτική πρόβλεψη η μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της την χωρητικότητα υποδοχής τής Ευρώπης όσον αφορά την αγορά εργασίας, το ζήτημα κατοικίας, των υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης και κοινωνικών υπηρεσιών, να προσδιορίζεται απαραιτήτως ο αριθμός των μεταναστών, ενώ οι εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις δεν θα πρέπει να είναι γενικευμένες.

Καμία λοιπόν νόμιμη προϋπόθεση δεν τηρείται εδώ. Το μόνο που νοιάζει τους πολιτικάντηδες που κάνουν τους ταγούς είναι να αποξενώσουν τις λέσχες των εφέδρων καταδρομέων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις και να τις διαλύσουν. Δεν τους πειράζει ένα Κράτος που διαλύεται όταν σε θαλάσσια περιοχή του Μαραθώνα βρέθηκε μεγάλος αριθμός σφαιρών, ενώ οι ουτσεκάδες κηρύττουν ετοιμότητα στα Βαλκάνια για την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας. Και φυσικά δεν θίγονται όταν σε εκδήλωση ενημέρωσης κατά τού παραεμπορίου Έλληνες δέρνονται από Αφρικανούς λαθρομετανάστες.

Κάποιοι όμως πρέπει να θιχθούν, να αντισταθούν και να προφυλάξουν το Ελληνικό Έθνος. Κάποιοι που ενοχλούνται από όλα τα παραπάνω και δεν παραχωρούν ούτε την ιστορία μας ούτε την κοινωνία μας σε ξένα συμφέροντα. Διότι υπέρτατος νόμος είναι η σωτηρία τής Πατρίδος και τα δικαιώματα των Ελλήνων σε εργασία και ασφάλεια. Κι αυτός ο νόμος είναι ύψιστη εντολή προς την Εθνική Κοινωνική Παράταξη, τον ΛΑ.Ο.Σ και τον Προέδρο Γ. Καρατζαφέρη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters