Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Η ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΗ ΕΛΙΤ

Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά
Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω

Είναι οι ανεμβολίαστοι-τρομοκράτες; Θυμηδία προκαλεί εις τον μέσο νουνεχή και εχέφρονα άνθρωπο ο φόβος της εγχώριας, τελούσας ασφαλώς εις διατεταγμένη υπηρεσία υπό τα προσφυή υπερεθνικά διευθυντήρια ψευδεπίγραφης ελίτ, η οποία υπολαμβάνει εαυτόν ως άτρωτη και ιδιαίτατα ευφυή, εν σχέσει προς τον κοινή γνώμη, υποτιμώντας ιταμώς και καταφρονώντας ευθέως την οξυμένη αντίληψή του.

Τούτο εμφαίνεται από την κατάδηλη και καταγέλαστη ανικανότητα της ευήθους ελίτ του νυν πολιτικού προσωπικού, να εκτελέσει στοιχειωδώς τις άνωθεν εντολές ποδηγέτησης της μάζας, ωθώντας ημάς, «τα σκύβαλα» κατ’ αυτούς, ήτοι τους άσημους πολίτες, προς οριστική συνειδησιακή σφαγή, επιβάλλοντας διά της βίας μία πράξη περί της υγείας μας, παρεμβαίνοντας εις την ελευθέρα διάθεση του σώματος και της ψυχής μας, διά την οποία αδυνατούν στοιχειωδώς και επιστημονικώς να μας πείσουν περί της δομικής αναγκαιότητας, πέραν της πεπερασμένης προπαγάνδας.

Μετέρχεται συλλήβδην ισοπεδωτικούς χαρακτηρισμούς προσβάλλοντας βάναυσα και αδιάκριτα τους πολίτες, χαρακτηρίζοντάς τους «ψεκασμένους», ακριβώς επειδή η ιδία, στερούμενη δημοκρατικών μέσων αλλά και της υποτυπώδους ορθολογιστικής τέχνης της πειθούς, επιστρατεύει αυταρχικά τις ερπύστριες τις ποινικής καταστολής προκειμένου να επιβάλει «νόμο και πειθαρχία», αποσείοντας, τοιουτοτρόπως, τις ιδικές της ευθύνες περί της εκκωφαντικής αποτυχίας άσκησης μιας σοβαρής πολιτικής.

Η περιούσια αυτή εύθραυστη, πλην σαχλεπίσαχλη ελίτ περί των εμβολίων έχει αποτύχει παταγωδώς και φοβάται ανυπερθέτως την οργή του λαού, καθώς και την επίπληξη των κηδεμόνων της. Εξ αυτού του λόγου έχει επιστρατεύσει συντεταγμένα τους περίπτυστους, πλην αργυρώνητους κονδυλοφόρους του συστήματος και εν γένει τα μίσθαρνα όργανα των ραδιοτηλεοπτικών μέσων να ασκήσουν προπαγάνδα ότι οι ανεμβολίαστοι συνιστούν τους αποδιοπομπαίους τράγους, τις βραδυφλεγείς υγειονομικές βόμβες και τους αποκλειστικά υπαιτίους των εγκλεισμών.

Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι τα φοβισμένα αυτά «στρατιωτάκια» πνέουν τα λοίσθια, διότι ο ολοκληρωτισμός της πολιτικής ορθότητας, η ρητορική μίσους και η μισαλλοδοξία προς την ελεύθερη έκφραση, το δόγμα-σοκ διά των απολύσεων δεν πλήττουν ουδέναν, καθίστανται πλέον αλυσιτελή μέσα ποδηγέτησης των μαζών, άρα επιβάλλεται, επειδή ο λαός ανένηψε, τα ανυπόληπτα πολιτικά στρατιωτάκια να ικετεύσουν υποτελώς και γονυπετώς τους αφέντες τους, ως εικός, να τους διδάξουν εφεξής νέες πρακτικές ελέγχου και παραπλάνησης των μαζών, διότι οι ναζιστικές πλέον πρακτικές, τα πιστοποιητικά φρονημάτων, το κοινωνικό Απαρτχάιντ και το «Αουσβιτς» συνιστούν παρωχημένες πολιτικές και δη πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων δικτατόρων. Ολίγην αιδώ επιτέλους!

Εν κατακλείδι, ένα χρηστό κράτος δικαίου, το οποίο ανάγει τη δημόσια υγεία εις μείζον αγαθό, προστατεύει ισότιμα άπαντες τους πολίτες, τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους, με ισοδύναμα μέτρα (μάσκες – αποστάσεις, τα οποία προσήκοντα προφυλακτικά μέτρα το ίδιο θέσπισε επί 17 μήνες), καθώς και αναλαμβάνει την τυχόν ευθύνη πρόκλησης βλάβης εκ του εμβολίου προς τους συμπολίτες μας και δεν τους καταδιώκει ξύλοις και ροπάλοις, διαχωρίζοντας προνομιακά τους πολίτες, αγκαλιάζοντας προκλητικά τους πολύφερνους αλλοδαπούς, επιδοτώντας τους εμβολιασμένους και αποκηρύττοντας μετά βδελυγμίας τις άλλες κατηγορίες τους πολιτών ως τρομοκράτες και εγκληματίες του κοινού Ποινικού Δικαίου – ο καιρός γαρ εγγύς περί της Κρίσεως.

 

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters