Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

ΡΑΓΙΑΔΕΣ...ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ


Του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη μετάλλαξη που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι η εισβολή στην Ελλάδα Αφγανών, Πακιστανών, Σομαλών, Ιρακινών, Κολομβιανών και 143 ακόμη εθνικοτήτων που το σύστημα τους παρέχει την Ελληνική Ιθαγένεια και τους καθιστά αιτίες εξασθένησης της ιστορικής μας μνήμης και των πολιτιστικών αξιών μας.

Είναι η εισβολή στα κύτταρά μας προτύπων που επικρατούν στις παρηκμασμένες χώρες της Δύσης με τα οποία σαπίζουν την οντότητα και το αξιακό σύστημα του Ελληνισμού.

Είναι η Μιντιακή μόλυνση με την προώθηση πολιτικών προσώπων που αναπτύσσονται σε εργαστήρια ξένων δυνάμεων και διασπείρουν με θανατηφόρες εστίες μόλυνσης, τα συστημικά κόμματα, τις ΜΚΟ και τα εκδοτικά συγκροτήματα.

Και σαν να μην έφτανε η επίμονη προσπάθεια μετάλλαξης του Λαού, μας επιβάλλουν και εκπαιδευτικούς εμβολιασμούς με προγράμματα αλλοίωσης των φυλετικών μας ιδιοτήτων και του ψυχονευρωτικού μας υποβάθρου, χρησιμοποιώντας ως εστίες μόλυνσης τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα.

Μας διαμορφώνουν φοβικά σύνδρομα έναντι των Τούρκων, την ίδια ώρα που γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία μας και τις συνεχείς ανακτήσεις απελευθερούμενων περιοχών από μια δράκα αποφασισμένων Ηρώων.

Μας επιβάλουν την αντίληψη ότι είμαστε λαός ζητιάνων που εξαρτάται από την ελεημοσύνη των υπαλλήλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την ώρα που -χρόνια τώρα- τροφοδοτούμε με επιστημονικούς εγκεφάλους περισσότερα από 40 κράτη στον κόσμο. Την ίδια στιγμή που οι Βωξίτες μας, ο Ενεργειακός μας πλούτος και η ιδιαιτερότητα της Χλωρίδος μας θα μπορούσαν να μας καταστήσουν αφεντικά και όχι γκαρσόνια της Ευρώπης.

Ο εθνοαποδομητικός ιός που δημιούργησαν τα στρατηγικά εργαστήρια της κοσμοθεωρίας της παρακμής αξιοποιείται άριστα από τους επώνυμους γόνους που επιλέγονται και προωθούνται ως αρχηγοί των συστημικών κομμάτων

«Για το δικό μας (εθνικό) σώμα, και τη δική μας ελεύθερη βούληση, δεν θα αποφασίσει κανένας Κυρ. Μητσοτάκης» όπως γράφει η Σοφία Παππά. «Ούτε το κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον, που διαμορφώνουν δια της βίας και των εξαγορών. Ούτε κανένας άλλος ανόητος», όπως πολύ σωστά προεξοφλεί.

«Διότι η υποταγή στην προπαγάνδα, στις διαταγές και τις απαγορεύσεις δείχνουν τη διαφορά του πνευματικά καθυστερημένου από τον βετεράνο που δεν τρομοκρατείται. Που ξέρει να επιβιώνει και με σύνεση και ψυχραιμία να παίρνει τις σωστές αποφάσεις κάνοντας το άγχος των στρεσογόνων παραγόντων να λειτουργεί προς όφελος του και να τον κρατάει σε εγρήγορση αντί να τον τυφλώνει…»

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ! ! ! !


http://koinosparanomastis.blogspot.com/2021/07/blog-post_13.html#more )

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters