Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η γάγγραινα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δηλαδή η επιβολή μιας παγκόσμιας εξουσίας μέσα από ελεγκτικές διαδικασίες στην κοινωνική και την εθνική πολιτική κάθε θεωρητικά ελεύθερου κράτους, έχει προσλάβει τον χαρακτήρα μιας φοβικής καταστάσεως. Αν μια κοινωνία δεν πειστεί να προσχωρήσει οικιοθελώς στους μηχανισμούς «σωτηρίας» της σκοτεινής υπερεθνικής εξουσίας ακυρώνοντας την εθνική της αυθυπαρξία και τα λαϊκά δικαιώματα, τότε ο φόβος μιας τρομοκρατικής ενέργειας, μιας «τυχαίας» κοινωνικής αναταραχής ή μιας «ξαφνικής» πολεμικής εμπλοκής παραμονεύει.

Στην Ελλάδα όμως ο ραγιαδισμός έρχεται με όλους τους κανόνες της υποταγής όπως αποκαλύπτεται τελευταία. Είχαμε λοιπόν καταρχήν τον πρώην υπουργό οικονομικών της Γερμανίας κ. Στάινμπρουκ στο βιβλίο του «ο απολογισμός» να αποκαλύπτει ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου γνώριζε την ακριβή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας από τον Ιανουάριο του 2009. Και πως όταν ζήτησε την γνώμη του κ. Στάινμπρουκ για τα ελλείμματα, ο Γ. Παπανδρέου αναρωτήθηκε αν ήθελε να κερδίσει τις εκλογές. Προφανώς τον πείσανε τα μεγάλα αφεντικά να πει πως λεφτά έχει ο ελληνικός λαός και εκείνος πρέπει να τα εισπράξει!

Στην συνέχεια μας ήρθε ο πρόεδρος της επιτροπής των χωρών της ζώνης του ευρώ, ο κ. Γιούνκερ, για να μας πει ότι και εκείνος γνώριζε για την κακοδιαχείριση της ελληνικής οικονομίας, αλλά δεν μίλαγε αφού οι εδώ πολιτικάντηδες είχαν δοσοληψίες με την Γαλλία και την Γερμανία.

Κάποια γνωστή συγγραφέας και ακτιβίστρια, η Καναδή κ. Κλάιν μας λέει ότι η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη και ότι προσπαθούν να μας καλλιεργήσουν το σύνδρομο του ενόχου. Ένα σύνδρομο βέβαια που το συναντούμε σε κάθε εκδήλωση της ζωής μας ως λαός. Μας είπε ακόμη ότι το ίδιο το ΔΝΤ στην κρίση του 2008 είχε πρόβλημα οικονομικής και ιδεολογικής επιβίωσης και ότι διασώθηκε χάρη στην δουλεία κάποιων εθελόδουλων Ευρωπαίων όπως η Ελλάδα.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, έρχεται ο προϋπολογισμός του 2011 να σαρώσει ότι έχει μείνει όρθιο. Ένας προϋπολογισμός λαϊκών απωλειών με μείωση του ΑΕΠ, του παραγόμενου προϊόντος δηλαδή, κατά 2,6%, αύξηση της ανεργίας από το 11,6% στο 14,5%, μείωση του πληθωρισμού στο 2,2% και μείωση των επενδύσεων στο 7%, παρά τις πολυδιαφημισμένες επενδύσεις του Κατάρ και της Κίνας που μπορεί να διευκολύνουν τράπεζες και μεγαλοεπιχειρηματίες, αλλά δεν φτάνουν έως το ταμείο του Έλληνα Εργάτη. Όλη η εισπρακτική τακτική της σοσιαλιστικής κυβέρνησης επικεντρώνεται στην αύξηση των φόρων και την εξασθένιση της μικρομεσαίας ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Στον ΟΤΕ ο πρόεδρος του κ. Βουρλούμης, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του ως το τέλος του χρόνου, εισηγήθηκε την γενναία μείωση του αριθμού των εργαζομένων και το πάγωμα των μισθών προκειμένου να μειωθεί το εργασιακό κόστος! Για όσους μάλιστα απολυθούν πρότεινε ως «φάρμακο» τις ευπρεπείς αποζημιώσεις!

Ευπρεπείς αποζημιώσεις και φοροεπιδρομές λοιπόν προτείνονται από διάφορες πλευρές όταν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζέλικ λέει ότι η παγκόσμια οικονομία για το 2011 θα επιβραδυνθεί κατά 0,2%, από το +3,5% στο +3,3%. Όταν ακόμη και η γαλλική εφημερίδα Le Figaro γράφει στον τίτλο σχετικού με την Πατρίδα μας άρθρου της ότι «η Ελλάδα πωλείται σε ξένους επενδυτές». Και μάλιστα εκποιούν τον εθνικό μας πλούτο σε τιμή ευκαιρίας.

Παράλληλα σε έρευνα της εταιρίας Interview μια στις τρεις επιχειρήσεις είναι αποφασισμένη στο προσεχές διάστημα να προχωρήσει σε απολύσεις, καθώς το 50% των επιχειρήσεων κρίνουν την κατάστασή τους κακή και το 67% αυτών παρουσιάζει μείωση πωλήσεων.

Ωστόσο η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Διαμαντοπούλου, σ’ ένα διάλειμμα της απαξίωσης της Εθνικής μας Ιστορίας και της Ορθοδοξίας από την εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων,  κατά την διάρκεια του ευρωπαϊκού Φόρουμ Δεξαμενών Σκέψης στην Βαρκελώνη τάχθηκε υπέρ της μονιμοποίησης του «Ευρωπαϊκού» Μηχανισμού Στήριξης. Και μαζί της συμφωνεί ο πρόεδρος της Δεξαμενής Σκέψης Notre Europe Schioppa, o γνωστός πρωθυπουργικός σύμβουλος εκ του ΔΝΤ.

Όμως ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Δημαρχία των Αθηνών Καμίνης στην συνάντησή του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παπουτσή επιλέγει ως προτεραιότητα να χαρακτηρίσει προσβολή τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα ενάντια στην γκετοποίηση της περιοχής τους από τους λαθρομετανάστες, ενώ ζήτησε συντονισμό «ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον καμία κατάληψη δημοσίου χώρου από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο». Δεν τολμάει όμως να ζητήσει το ίδιο για τις αναρχοαριστερές παρακρατικές καταλήψεις. Μάλιστα ο κ. Καμίνης μας είπε ότι «στην Αθήνα δεν υπάρχουν άβατα»!

Και ενώ σε Ευρώπη και ΗΠΑ επιδίδονται στην αποσόβηση πιθανού τρομοκρατικού χτυπήματος από τον ταραγμένο ισλαμικό κόσμο, εδώ ασχολούνται μόνο με το να περνούν με προεδρικό διάταγμα το ισλαμικό Τζαμί των Αθηνών, να προωθούν την Κάρτα του Πολίτη με το πλήρες ηλεκτρονικό φακέλωμα του λαού μας ένα βήμα πριν το χάραγμα και να μας ζητούν να δεχτούμε τον αφελληνισμό του κράτους μας.

Τούτη εδώ η Γη όμως ανήκει μονάχα σε Ελεύθερους Έλληνες. Και δεν την παραδίδουμε στον έλεγχο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των πειθήνιων πολιτικάντηδων. Αλήθεια που θα επιβληθεί από ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος, ένα Κράτος βαθιά ελληνικό και εθνικιστικό. 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.