Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΟΒΟΥ

Κάποτε, όχι πολύ παλιά από τούτες τις στιγμές της οδύνης, πιστεύαμε ότι ελέγχαμε τις τύχες τις δικές μας και της Πατρίδας επιλέγοντας τους πολιτικούς και τις ιδέες της αρεσκείας μας. Πιστεύαμε ακόμη ότι οι επιλογές μας αυτές αφορούσαν Έλληνες στο Αίμα και την καρδιά. Και ακόμα ότι το κέντρο της πολιτικής μας ζωής και των αντίστοιχων αποφάσεων βρισκόταν εδώ και η Καθεστηκυία Τάξη φρόντιζε για τα συμφέροντα του Έθνους και του λαού. Και ακόμα πιστεύαμε ότι αρκούσε μια δυσάρεστη συγκυρία για να ανατρέψει την πρόοδο της χώρας και την ευημερία του «κυρίαρχου» λαού. Κάποιοι μάλιστα εξουσιαστές, δεινοί λαοπλάνοι, πείσανε τον Έλληνα ότι το ένδοξο παρελθόν του έφυγε ανεπιστρεπτί και ότι πρέπει να ζήσουμε σαν φτωχοί και φρόνιμοι πολίτες.

Αυτό είναι το παραμύθι των πολιτικάντηδων που δεν θα είχε νόημα δίχως δράκο και μάγους. Δίπλα λοιπόν στην ορχήστρα του κακού έχουμε τους προπαγανδιστικούς μάγους των Μέσων Μαζικού Ευνουχισμού και επάνω από τα βιολιά της τοπικής εξουσίας έχουμε τον δράκο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ένας δράκος που μας υποδεικνύει μέσω των μάγων του ποιους ταγούς θα επιλέξουμε από τον σωρό που μας υποβάλλει, αποκλείοντας «δημοκρατικά» τους άξιους Πατριώτες. Μετά διαπιστώνουμε έκθαμβοι ότι οι εκλεκτοί της πολιτικής μας καρδιάς, αυτούς που μας δίνουν στο μαγικό ψηφοδέλτιο, διαθέτουν πρώτη θέση πίστα ανάμεσά τους ανθρώπους που έχουν ελληνική γλώσσα με ξένη καρδιά. Κάποιοι και ξένο Αίμα. Μετά διαπιστώσαμε ότι ο λαός μας δεν είναι διόλου κυρίαρχος, ότι η μικρή χώρα που μας προβάλλανε είναι αυτό που απέμεινε από την πώληση των παιδιών της στα σκλαβοπάζαρα της οικουμένης που υπηρετούν οι ταγοί «μας». Και τέλος ότι όσα παθαίνουμε συμβαίνουν με πλήρη συνείδηση και πρόγραμμα και σε βάρος όλων των δήθεν ελεύθερων λαών σαν τον Ελληνικό.

Όμως κάποια στιγμή οι σκλάβοι ξυπνάνε. Τα λάβαρα των Εθνών ξεδιπλώνονται και η φωνή της Φυλής, οι λαοί οι ίδιοι, στο πλευρό των Ιδεολόγων εγείρονται ενάντια στους εμπόρους των ιδεών και των πατρίδων. Και τότε ο φόβος και ο έλεγχος των μαζών επιστρατεύονται. Και ο φόβος απαντάται στο πρόσωπο της τρομοκρατίας που αναγεννάται εκ της τέφρας της…Άλ Κάιντα και των παραρτημάτων της που έχουν τον ασύλληπτο από τα νεοταξικά λαγωνικά με τις κάμερες και τους δορυφόρους τους. Τρομοκρατικά σενάρια λοιπόν αρχίζουν να επανεμφανίζονται επάνω στα πρότυπα της πτώσης των διδύμων πύργων, αλλά και της Μαδρίτης και της Βομβάης. Σενάρια με σκοτεινά σημεία και ακόμα σκοτεινότερους σκοπούς. Όπως τις καταγγελίες ότι ο όλεθρος και οι εκατόμβες των αθώων θυμάτων συνέβησαν με σχεδιασμό και σε επίγνωση του Παγκόσμιου Μεγάλου Αδελφού που προστάτεψε τα δικά του παιδιά και δημιούργησε το τρομοκρατικό φαινόμενο προκειμένου να θρέψει τις θρησκευτικές διαμάχες, τις εσωτερικές αναταραχές, τους πολέμους, τους μηχανισμούς παρακολούθησης και τελικά την υποταγή του εθνικού κράτους στα πόδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν είναι καινούργιο το φαινόμενο της στημένης καταδίωξης από τον ίδιο τον διώκτη. Ακόμη και στο Πέρλ Χάρμπορ λένε ότι η ιαπωνική επίθεση ήταν γνωστή και αφέθηκε να συμβεί προκειμένου να μπουν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο. Τώρα έχουμε την νεότερη έκδοση να μετατοπίζεται από τις απέναντι ακτές του Ατλαντικού στην Ευρώπη. Μας είπαν λοιπόν για επιδιωκόμενες μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε οικονομικούς στόχους και δημόσιους χώρους σε Ευρώπη και ΗΠΑ με βασικό στόχο το Λονδίνο και άλλες μεγάλες Γαλλικές και Γερμανικές πόλεις που απέτρεψαν οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας. Δράστης πάλι η…αόρατη Αλ Κάιντα. Η Γαλλία δηλώνει άγνοια του αναφερόμενου  κινδύνου και οι ΗΠΑ βγάζουν ταξιδιωτική οδηγία για την Ευρώπη προειδοποιώντας τους πολίτες τους για κίνδυνο. Ακολουθούν και άλλοι εταίροι. Και στην χώρα μας ενεργοποιείται το στάδιο του ελέγχου των μαζών με την προετοιμασία της αντικατάστασης της ταυτότητος από την Κάρτα του Πολίτη που θα διαθέτει τον πλήρη προσωπικό μας φάκελο και θα καταγράφει ηλεκτρονικά κάθε μας κίνηση.

Στο βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος του παρόντος σημειώματος βλέπουμε πως κάποιοι «προβλέψανε» την ιστορία των Διδύμων Πύργων και πως «προβλέπουνε» και την ανατίναξη του…Μπίγκ Μπεν στο Λονδίνο το έτος 2012 όταν η Βρετανία θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ξέρουνε άραγε κάτι;http://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y&feature=player_embedded#!


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters