Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ CD ΗΔΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Επιμέλεια: Βασίλης Κασιμάτης
  • Σε αδράνεια η Ελληνική κυβέρνηση, άγνοια δηλώνουν οι περισσότεροι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  • Απολύτως ενήμερη και λίαν θορυβημένη η Ντόρα Μπακογιάννη.
Όλη η Κρήτη, η Θράκη, η Σάμος, η Ρόδος, η Κύπρος και μέρος της Ανατολικής Μακεδονίας περιλαμβάνονται στον "Χάρτη" ενώ παρουσιάζονται υπό Τουρκική κατοχή, ταυτόχρονα η Αρμενία, το Βόρειο Ιράκ και μέρος της Γεωργίας.
Η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (Κρητική ΦΩΝΗ) επικοινώνησε με το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Σάμου κ. ΠυθαγόραΒαρδίκου, όμως δεν γνώριζαν ακόμα κάτι σχετικό.
Σήμερα ερωτηθείς και ο Βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για το ίδιο θέμα απάντησε ότι δεν έχει υποπέσει κάτι σχετικό στην αντίληψή του.
Εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός ότι σημερινοί πολιτικοί τόσο της κυβερνώσας παράταξης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν λάβει γνώση των πεπραγμένων.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε επίσης σήμερα για το ίδιο πάντα θέμα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη μας απάντησε ότι δεν θα πρέπει να είναι κάτι σοβαρό αλλά σε κάθε περίπτωση θα το ερευνήσει σήμερα διεξοδικά.
Τέλος, επικοινωνήσαμε και με την πρώην υπουργό Εξωτερικών και ανεξάρτητη βουλευτή κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ήταν η μόνη -πολύ καλά - πληροφορημένη.
"Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε σε έγκριση τουρκικών βιβλίων όταν από τα 40 τα 39 βιβλία έχουν συναφή αναφορές σε επεκτατικούς μελλοντικούς χάρτες παρουσιάζοντας ανθελληνικά σχέδια. Είμαι εντελώς κάθετη σε αυτό και θα πρέπει να λάβουν γνώση όλοι οι βουλευτές προς μια κοινή πορεία πλεύσης." ήταν η απάντηση της κ. Μπακογιάννη.
Το θετικό στην ιστορία αυτή είναι ότι η ανεξάρτητη βουλευτής μας έδωσε να καταλάβουμε ότι το θέμα «καίει» και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις επ΄αυτού.

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα" παρουσιάζεται το φλέγον θέμα με τον τίτλο "Η ημισέληνος θα κυματίζει μέχρι τον Στρυμώνα".
Συνομιλήσαμε με συντάκτες που διενεργούν το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί καθόσον βρίσκονται σε ταξίδια και επαφές σε Βουγλαρία και Τουρκία. Μας επιβεβαίωσαν όμως πολλά στοιχεία του ρεπορτάζ μας καθόσον σε παράλληλο χρόνο και η εφημερίδα τους έχει ταυτόσημες πηγές με την δική μας.
Θεωρούμε λοιπόν επιβεβλημένο να γίνει άμεσα ένα σημαντικό διάβημα της χώρας προς την «γείτονο» και σε συνεργασία με την Βουλγαρική κυβέρνηση.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Και το λέμε αυτό διότι η χάραξη δεν είναι καθόλου τυχαία, καθότιν όπως παρουσιάζεται στο χάρτη, η Τουρκία θέλει να κατέχει και τη Νότιο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,  όπου στην επάνω πλευρά της Ροδόπης ζουν πολλοί μουσουλμανικοί πληθυσμοί, πολλοί εκ των οποίων είναι Ελληνογενείς Πομάκοι, που αφέθηκαν ανυπεράσπιστοι στην Τουρκική Προπαγάνδα και συγκροτούν εδώ και καιρό το «Τουρκικό Κόμμα» DPS του Αχμέτ Ντογάν, που εισπράττει με το φόβο, το ισλάμ και την τεράστια κινητοποίηση της ¶γκυρας 600.000 ψήφους, ποσοστό 14,5%, εκλέγει 38 Βουλευτές και αποτελεί 3ο σε δύναμη κόμμα μέσα στη Βουλγαρία !!!
Η νέα Βουλγαρική Κυβέρνηση του Μπορισώφ, εξελέγη επειδή συν τοις άλλοις αντιτίθεται στη συμμετοχή «Τούρκων» στη διακυβέρνηση της Βουλγαρίας και αποτελεί μέχρι τώρα την πιο αυθεντική βουλγαρική Κυβέρνηση, χωρίς κομμουνιστές και χωρίς βασιλικούς.
ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ;
Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Μακεδονία και η Θράκη, έχουν υποφέρει στο παρελθόν τα πάνδεινα από τη Βασιλική Βουλγαρία.
Τώρα στην όμως Βουλγαρική κυβέρνηση δεν υπάρχουν ούτε βασιλικοί, ούτε κόκκινοι, ούτε «τούρκοι», οπότε είναι μια μοναδική ευκαιρία για Αθήνα και Σόφια, να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και να χτίσουν με αμοιβαία εμπιστοσύνη μια Νέα Βαλκανική Συμμαχία, επειδή οι απειλές είναι κοινές και άμεσες!
Το αποκαλυπτικό αποτέλεσμα της προβολής του Χάρτη της Μεγάλης Τουρκίας, επάνω σε Β. Ελλάδα και Βουλγαρία! Η Τουρκική Γραμμή κλείνει το στρατηγικό Λιμάνι του Αγωγού Μπουργκάς και τον Στριμωνικό κόλπο, εγκλωβίζοντας Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη

Πόρτο Λάγος/Βιστωνίδα, που ιδιαίτερα ορέγονται οι Αμερικάνοι, λόγω της κομβικής θέσης και του βάθους εισχώρησης που εφάπτεται και εξουσιάζει την Εγνατία Οδό, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη & Έβρο ποταμό.

Η ύπαρξη αυτού του Χάρτη, που δεν έγινε, ούτε δημοσιοποιήθηκε τυχαία, αλλά σχεδιάστηκε από το βαθύ κράτος των Τούρκων σοβινιστών, Νεοθωμανών, αποδεικνύει την ανάγκη ταχείας προσέγγισης!
Ήδη η νέα Βουλγαρική Κυβέρνηση έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής, αφού έχει δημοσιοποιήσει θέσεις που συμπίπτουν απόλυτα με τις πάγιες ελληνικές στο θέμα των Σκοπίων, θυμίζοντας την  Ελλάδα του 1993, ενώ η θέση της για τον Αγωγό, αποτελεί ολοφάνερη απόδειξη ότι δεν εμπιστεύεται σε τίποτα τους Ρώσους, φοβία του Κομμουνιστικού παρελθόντος της χώρας.
Ο μόνος αληθινός φίλος, που μπορεί να συνεργαστεί σε ένα κοινό Αντιτουρκικό και Αντισκοπιανό μέτωπο, είναι μόνον η Ελλάδα!
ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ
Και η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, πρέπει να προσκληθεί αμέσως από την όποια νέα Ελληνική Κυβέρνηση, και να ξεναγηθεί επιδεικτικά στην Βεργίνα, ενώ θα πρέπει να πραγματοποιήσει σε αμοιβαιότητα εφόσον συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες στο παρασκήνιο - επίσκεψη στην ελληνική πλευρά της Ροδόπης!
Ο πολιτισμός των Πομάκων, των ακούραστων Αγριάνων συμπολεμιστών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που εξισλαμίστηκαν βίαια, πρέπει να διασωθεί και δεν πρέπει να τουρκέψει, πράγμα που θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να συμβεί, σε περιοχές που δεν βρίσκονται πλέον υπό τουρκική κατοχή!
Στην φωτογραφία (χάρτη) που σας παρουσιάζουμε στην αρχή του σημερινού μας δημοσιεύματος αποδίδεται το αποκαλυπτικό αποτέλεσμα της προβολής του Χάρτη της Μεγάλης Τουρκίας, επάνω σε Β. Ελλάδα και Βουλγαρία!
Η Τουρκική Γραμμή κλείνει το Στρατηγικό Λιμάνι του Αγωγού Μπουργκάς (Πύργος) και τον Στρυμωνικό Κόλπο, εγκλωβίζοντας Δράμα, Καβάλα, Νέστο, Ξάνθη, Πόρτο-Λάγος/Βιστωνίδα, που ορέγονται ιδιαίτερα οι Αμερικανοί λόγω της κομβικής θέσης και του βάθους εισχώρησης που εφάπτεται και εξουσιάζει την Εγνατία Οδό, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Έβρο ποταμό!
ΣΤΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
Στο Στρυμώνα μετακινεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα ο εν λόγω επίσημος χάρτης του Υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας, ο οποίος διαμοιράστηκε με το περιβόητο CD σε τουρκικά σχολεία, για να μάθουν τα παιδιά τη ... χώρα τους, όπως κάποιοι θέλουν να είναι μελλοντικά!
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (Κρητική ΦΩΝΗ) τα Τουρκικά σχέδια, όπως δείχνει και ο Χάρτης είναι έτοιμα και έχουν την ευρεία υποστήριξη των Ειδικών Αμερικανικών Υπηρεσιών (εν αγνοία του Ομπάμα) που εποπτεύονται από τις Αμερικανικές Πολυεθνικές Εταιρείες του Oil Club, οι οποίες δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στη Βουλγαρία, δεν τη θεωρούν αξιόπιστο εταίρο και θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα περάσουν ανταγωνιστικοί ρωσικοί αγωγοί από εκεί. Ο πιο σίγουρος δε τρόπος, είναι η αμφισβήτηση-κατάληψη του εδάφους, απ? όπου πρόκειται να περάσει ο Μπουργκάς (Πύργος) - Αλεξανδρούπολη, αλλά και ο South Stream (Νότιο Ρεύμα), που απειλεί τον φιλόδοξο και εξαιρετικά ζωτικό για τις ΗΠΑ Nabucco (Ναβουχοδονόσορα)!
Η δε αμφισβήτηση-κατάληψη του εδάφους, μπορεί να γίνει μόνο με μοχλό πίεσης -εκμετάλλευσης τις μουσουλμανικές μειονότητες της περιοχής, που τουρκοποιούνται δια της βίας, ώστε από Θρησκευτικές να παρουσιαστούν σαν Εθνικές, για να «δικαιούνται» να διεκδικούν όχι τζαμιά, αλλά έδαφος!
ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ
Στην πραγματικότητα στήνεται ένα νέο «Κόσσοβο», στη μεθόριο Ελλάδας-Βουλγαρίας, στα πλαίσια και της Τελικής Βαλκανικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters