Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό έχει σημειωθεί μια αξιοσημείωτη προσέγγιση της Πατρίδος μας με σκοπό την παροχή μιας «ειλικρινούς» διακρατικής φιλίας από πολλές πλευρές που χαρακτηρίζονται από αντικρουόμενα συμφέροντα. Και αυτό το φαινόμενο βρήκε την απαρχή του στην διαβόητη όσο και παρανοϊκή ελληνοτουρκική φιλία.

Ουδείς νοήμων και γνήσιος Έλληνας  μπορεί να διαφωνήσει ότι δεν νοείται φιλία του κλέφτη με το θύμα της κλοπής, του βιαστή με τον βιαζόμενο, του δολοφόνου με τον δολοφονηθέντα και τους συγγενείς αυτού. Και η Τουρκία είναι ο κλέφτης, ο βιαστής και ο δολοφόνος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Οι δε πράξεις του παράνομου τουρκικού κράτους συνεχίζονται αδιάκοπα. Οι πιλότοι μας συνεχίζουν να δολοφονούνται, τα εδάφη μας κρατούνται υπόδουλα και οι παραβιάσεις συνεχίζονται. Τα πολεμικά σκάφη τους μάς δίνουν το παράσημο της ανοιχτής παλάμης έξω από το Σούνιο, η τουρκική στρατιά Αιγαίου κατασκηνώνει στον Έβρο, οι τουρκικοί συνδυασμοί κατέρχονται στις δικές μας εκλογές στην Ελεύθερη Θράκη.

Το Ισραήλ θέλει επίσης να μας προσφέρει την «σωτήρια» φιλία του μετά από συγκεκριμένες και σημειολογικές συγκυρίες. Από την μια πλευρά βρίσκεται σε πολεμική προπαρασκευή έναντι του Ιράν, με τις σχέσεις του έναντι των μουσουλμάνων γειτόνων του να είναι πάντα προβληματικές, και από την άλλη πλευρά ψυχραίνει βήμα - βήμα τις σχέσεις του με την Τουρκία, αφού αυτή η λαθρεπιβάτισσα της περιοχής μας αποφάσισε να το παίξει προστάτρια των μουσουλμανικών χωρών. Και η Ελλάς δέχεται προτάσεις ακόμη και για αεροδιαδρόμους από την πλευρά του Ισραήλ προκειμένου να υπερασπιστεί όπως θεωρεί τον εαυτό του. Εμείς όμως έχουμε και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες να έχουν σηκώσει πολύ κεφάλι και να επιδίδονται σε μαζικές συγκεντρώσεις τελευταία με επιθετικά κρούσματα και διεκδικήσεις με όχημα το Ισλάμ.

Η Ρωσία επίσης μας προσφέρει φιλία την στιγμή που και εκείνη έχει θητεύσει σε κοινές ασκήσεις με την Τουρκία, αφού ερμηνεύει τις αποφάσεις με τα συμφέροντά της. Πράγμα που δεν κάνει η Ελλάς, συρόμενη στις υποδείξεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Θυμόμαστε πολύ καλά την έλευση του ρωσικού χιλιάρμενου Κουσνετσόφ με συνοδεία στο Αιγαίο Μας όταν και ασκήθηκε με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Θυμόμαστε ακόμη ότι το Κουσνετσόφ είχε καταπλεύσει και στις ακτές της κατεχόμενης Ιωνίας Μας όταν «ξαφνικά» έπιασε φωτιά και σημειώθηκαν απώλειες ζωών. Λίγο μετά η ρωσική ναυαρχίδα έφυγε. Τώρα η Ρωσία, έχοντας επιδοθεί σε εσωτερικό καθαρμό από νεοταξικά τραύματα, ζητάει μαζί με την ενεργοποίηση του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη την διάθεση ρωσικής στρατιωτικής βάσης. Γιατί η Ρωσία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να παραμείνει στο παιχνίδι, αφενός μεν διότι υπάρχουν κοινές διαδρομές, αφετέρου διότι η Ελλάς πρέπει, στηριγμένη στα δικά της πόδια, να αποφύγει την εμπλοκή μιας και μόνης διακρατικής παράταξης στα μέρη μας.

Κάπου εδώ κάνει την εμφάνισή της η νέα φιλία που μας προσφέρει ο Κινέζικος Δράκος. Κάποιοι μάλιστα μιλάνε για την κίτρινη απειλή, εννοώντας την επέλαση της Κίτρινης Φυλής προκειμένου να πάρει τα ηνία του κόσμου στα χέρια της. Μια Κίνα που όντας υπολογίσιμη δύναμη έχει γίνει αδιαπέραστη ασπίδα για την «κακή» πυρηνική Β. Κορέα. Τώρα η Κίνα διά του λιμένος Πειραιώς αποκτά πρόσβαση και στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη με οικονομικές απαιτήσεις και φυσική παρουσία.

Όμως οι ενεργειακές κόντρες των «μεγάλων», οι ηγεμονικές αλαζονείες τους και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάς στην εθνική της υπόσταση φέρνουν στον λογισμό τον Γέροντα Παίσιο. Οι προφητείες του Γέροντα Παϊσίου για την επερχόμενη θύελλα στα Βαλκάνια μιλάνε για τον ολέθριο ρόλο των δήθεν «συμμάχων» μας που καθοδηγούν τους φανερούς εχθρούς μας. Και οι προφητείες αυτές δεν είναι άσχετες με τον ξένο εναγκαλισμό στην Πατρίδα μας. Ούτε καν με την βεβαιότητα Αμερικανών, Τούρκων, Σκοπιανών και άλλων για την προσεχή επίλυση των εθνικών μας θεμάτων υπό καθεστώς εντάσεων.

Ας δούμε στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=k9hmEIXx53c&feature=player_embedded#  τις προρρήσεις του Γέροντα για την πολεμική θύελλα των Βαλκανίων που δεν θα αφήσει κανένα «μεγάλο» αδιάφορο. Και γι’ αυτό η Ελλάς θα πρέπει να τηρήσει διακριτικές αποστάσεις προκειμένου να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τους «συμμαχικούς» ανταγωνισμούς και να επιστρέψουμε στις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Με όρθιο το κεφάλι Βυζάντιο και πάλι. Με σταθερό σύμμαχο μόνον τον ελληνικό λαό και σκέπη ακατάβλητη την Μεγάλη Ελλάδα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



2 σχόλια:

  1. Ε βέβαια με τις προφητείες θα πάρει αυτή η ανίκανη χώρα που θέλει να λέγεται Ελλάδα, την Ιστανμπούλ (Παίσιος). Είπε αυτό το ανδρείκελο που λέγεται Καρατζαφέρης, κάποτε:<>)!!ονειρεύεστε ρε, πάρτε το χαμπάρι!το <> είναι ένα έθνος που ο πλυθησμός του γερνάει και μειώνεται η ικανότητα και η δύναμή του όσο περνάνε τα χρόνια!Λιγοστεύουνε ρε οι <> νέοι, αλλά και αυτοί σε περίπτωση πολέμου θα πάνε στην μανούλα τους κλαίγοντας, έχοντας κατουρηθεί από τον φόβο τους,δεν θα πολεμήσουν τα μαμόθρεφτα!Το <> θα αφανιστεί σύντομα, να είστε σίγουροι!Το σημερινό ψεύτικο έθνος των γραικύλων δεν έχει καμία σχέση με το άλλωτε ηρωικό ελληνικό έθνος!Πείτε ρε κάπου στο εξωτερικό πως:<< πάμε εμείς τα 10.000.000 των ανίκανων πλέον γραικύλων, να πάρουμε την πόλη των πάνω από 15.000.000 Τούρκων κατοίκων, την Ιστανμπούλ>>, να σκάσουνε στα γέλια ρε! Οι Τούρκοι οι οποίοι και πολύ περισσότεροι από τους γραικύλους είναι και αναλογικά είναι πολύ πιο νεανικός ο πλυθησμός τους από των γραικύλων, την αγαπάνε την χώρα τους, αν πάει κάποιος στην Τουρκία θα δει παντού Τουρκικές σημαίες αντίθετα στο κράτος των ανίκανων γραικύλων τι γίνεταί; Ανασύσταση του Βυζαντίου λέμε μετά!Ποιός θα βοηθήσει άραγέ, στην ανασύσταση του Βυζαντίου;Οι προφητείες φυσικά!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!!εκει που έχει αυτά<> ΄λεω Καρατζεφέρης κάποτε:Να παρουμε την Πόλη!και στα υπόλοιπα<> γραικύλοι-ων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters