Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Ένα μεγάλο πέπλο συνομωσίας καλύπτει τις πράξεις και τις επιδιώξεις της διαβόητης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που έχει συγκροτηθεί άτυπα μέσα από δοτά κυβερνητικά σχήματα. Ένα πέπλο συνομωσίας που έχει να κάνει με τον πειθαναγκασμό των μαζών προκειμένου να αποδεχτούν την περιστολή των δικαιωμάτων τους και την συρρίκνωση των εθνικών κυριαρχιών υπέρ μιας στενής υπερεθνικής ομάδας εξουσίας. Μια εξουσία που ωστόσο έχει καταγγελθεί ότι μετέρχεται διαδικασιών που θέτουν σε κίνδυνο την ψυχολογική και σωματική υγεία των πολιτών των «ελεύθερων» κρατών.

Έχει λεχθεί από επίσημους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένα βρώμικο σχέδιο για την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Πράγμα που σημαίνει ότι κατ’ ουσία οι αλαζόνες σκιώδεις εξουσιαστές των εθνών επιθυμούν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους ένα σύνολο απονευρωμένων συνειδήσεων αποδεκατισμένων σκλάβων που θα είναι αδύνατο να σηκώσουν κεφάλι.

Δεν μας προξενεί μεγάλη εντύπωση η διάπραξη αυτής της κτηνωδίας. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητας νοσηρών εγκεφάλων που μισούν την διαφορετικότητα και την αυθυπαρξία των εθνών αφού τους είναι εμπόδιο στην απόκοσμη και δυσώδη κυριαρχία τους. Άλλωστε οι προθέσεις έχουν ήδη εκδηλωθεί μέσα από την παγκοσμιοποίηση, τους πανθρησκειακούς διαλόγους, τον επιχειρούμενο έλεγχο της τροφικής αλυσίδας και τον αντίστοιχο έλεγχο του κλίματος! Η απόλυτη ιεροσυλία από ανθρώπους που θέλουν να αντικαταστήσουν ακόμα και τον ίδιο τον Θεό!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν γίνει αντιληπτές οι υπερπτήσεις κάποιων «περίεργων» αεροσκαφών τα οποία σαρώνουν κυριολεκτικά τους αιθέρες, αφήνοντας πίσω τους κάποιες αέριες μάζες που διαφέρουν αισθητά από τις αντίστοιχες μάζες των συνήθων αεροσκαφών. Οι συγκεκριμένες περίεργες αέριες μάζες κινούμενες σε ευθείες ή σχεδόν ευθείες γραμμές συντίθενται μεταξύ τους και δημιουργούν ακανόνιστα σχήματα, ενώ επιπροσθέτως διατηρούνται ακέραιες στον ουρανό για ώρες εν αντιθέσει με τις αέριες μάζες των συνηθισμένων αεροσκαφών που διαλύονται.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό αυτών των ψεκασμών είναι ότι τα αεροπλάνα που τους διενεργούν είναι απροσδιόριστης κρατικής προέλευσης, αφού δεν φέρουν πάνω τους κανένα εθνικό ή άλλου είδους διακριτικό έμβλημα. Τα ψεκαστικά αυτά αεροσκάφη ωστόσο δεν εκφεύγουν της προσοχής ούτε επιστημονικών παρατηρητών ούτε φυσικά των λεγομένων μεγάλων δυνάμεων που γνωρίζουν άριστα το ψεκαστικό υλικό που φέρουν αυτά. Πρόκειται για επικίνδυνες χημικές ουσίες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον.

Στην αρχή του φαινομένου υπήρξαν αντιδράσεις τόσο από ομάδες διαμαρτυρομένων πολιτών όσο και από κάποια κράτη. Ζητήθηκαν μάλιστα τότε οι λόγοι της παρουσίας των αεροψεκασμών στις ζωές μας. Και σ’ αυτό το σημείο δόθηκε άλλη μια απόδειξη του σκοτεινού χαρακτήρα της πράξεως. Οι απαντήσεις που δόθηκαν υπήρξαν ποικίλες. Από την απόπειρα αντιμετωπίσεως των περιβαλλοντικών ανωμαλιών εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών μέχρι τα πειράματα για την αντιμετώπιση «περίεργων» ασθενειών και όχι μόνο. Η ποικιλομορφία αυτών των απαντήσεων που έδιναν οι αρμόδιες για το φαινόμενο αρχές από κράτος σε κράτος είναι φανερό ότι αποσκοπούσε την συσκότιση και τον αποπροσανατολισμό των λαών προκειμένου μέσα στη γενική σύγχυση να εξαντληθεί η διάθεση της αντίδρασης απέναντι στους δολοφόνους της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αλλά κι όταν ακόμη δημιουργείτο ένα κλίμα αντιμετώπισης του προβλήματος, αυτό καταπνιγόταν υπό το βάρος της αδιαφορίας της παγκόσμιας κοινότητος, όπως αποκαλούν οι ισχυροί υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού τις συνάξεις των πολιτικών στρατών. Συνάξεις σαν κι αυτές τις ψεύτικα ευαίσθητες για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους που λαμβάνουν χώρα για την αντιμετώπιση θεμάτων όπως την υπερθέρμανση του πλανήτη, τις διαρροές των ρύπων στο περιβάλλον και τις περιστολές τάχα των πυρηνικών όπλων και της δραστηριότητας «επικίνδυνων» χωρών σαν το Ιράν και την Β. Κορέα, αφού υπάρχουν «αγγελικά» πυρηνικά σαν κι αυτά των ΗΠΑ και Ισραήλ! Και, ω του θαύματος, οι βασικοί συντελεστές που έχουν μετατρέψει το περιβάλλον σε ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο, δεν υπογράφουν σχεδόν ποτέ τις συμφωνίες «εξάλειψης» των κινδύνων.

Κι όμως οι παρενέργειες των κτηνωδέστατων χημικών αεροψεκασμών είναι δεδομένες. Προκαλούν βλάβες του νευροφυτικού συστήματος, ατονίες του ανθρώπινου οργανισμού, μυοσκελετικές παθήσεις και μια σειρά ακόμη επικίνδυνων νόσων, ενώ έχουν ενοχοποιηθεί για την έξαρση των καρκίνων. Οι βλάβες των χημικών αεροψεκασμών επεκτείνονται φυσικά στην καταστροφή του περιβάλλοντος, την μόλυνση των φυσικών τροφών και την ανατροπή των κλιματικών συνθηκών των χωρών με την πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων και την επερχόμενη ερήμωση. Γιατί προφανώς ούτε ο καιρός τρελάθηκε ούτε η φύση αυτοκτόνησε.

Μην περιμένετε τίποτα από «προοδευτικούς» και οικολόγους συστημικούς. Τα Έθνη μπορούν να τα σώσουν μόνο οι Εθνικές και Λαϊκές δυνάμεις που αγαπούν την Πατρίδα τους. Κι ας δούμε αυτό εδώ το βίντεο

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.