Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά

Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω

Δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα  

Ο ολοκληρωτισμός της πολιτικής ορθότητας κείται εγγύς, ιδίως δια του παρόντος βήματος, το έχω πλειστάκις επισημάνει, ότι η επελαύνουσα Νέα Τάξη πραγμάτων και η εγκαθιδρυθησομένη Νέα Τάξη Πραγμάτων, επιχειρεί την νόθευση των εθνών, τούτο δε αποδεικνύεται πανηγυρικά εκ του παρελθόντος ένεκεν του δομικού αφελληνισμού εις το Ελλαδικό Κράτος, τόσο εις το Κράτος όσο και εις την Παιδεία.

Η πηδαλιούχηση της χάραξης της εξωτερικής πολιτικής, οι δανειακές μνημονικές συμβάσεις, η λυσσώδης επίθεση κατά της ζώσης Ορθόδοξης παράδοσης και η προλείανση του εδάφους (η Ελλάς) να μετατραπεί εις Ισλαμικό Χαλιφάτο, προπαρασκευάζεται από, εν Ελλάδι, τελούντες σε διατεταγμένη υπηρεσία Έλληνες Πολιτικούς, οι οποίοι προφανώς αντί τριάκοντα αργυρίων, έχουν απεμπολήσει παν ψήγμα εθνικής αξιοπρέπειας.

Ήδη μία εβδομάδα, μετά την τίμηση της Μητέρας απάντων ημών των Χριστιανών, ήτοι της Υπεραγίας Θεοτόκου, βιώνουμε έτι περαιτέρω, ιδιώνυμες επαχθείς καταστάσεις οι οποίες σηματοδοτούν την αρχή του τέλος της Πατρίδας μας και την κατάληψη της από επήλυδες και εν γένει την επιβολή ενός ολοκληρωτισμού αντίστασης, διότι η εθνική κυριαρχία έχει εκχωρηθεί άνευ ετέρου τινός.

Ειδικότερον με αφετηρία την απερίφραστη δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας, και δη μεσούσης της πανδημίας, ότι το δημογραφικό θα επιλυθεί με την επένδυση εις τους μετανάστες.

Ο κυνισμός και ανθελληνισμός αυτής της δήλωσης προξενεί προς άπαντες τους έλλογους και νουνεχείς πολίτες, εύλογος απορίες, γιατί λοιπόν το Ελλαδικό Κράτος, να συμπεριφέρεται τοιουτοτρόπως, δηλαδή να περιφρονεί τον Έλληνα πολίτη, να τον πλήττει εις πολιτισμικές του ρίζες και να επιδιώκει να τον ακρωτηριάσει εκ του παρελθόντος πανί τρόπω.

Διατί η Πρόεδρος της Δημοκρατία δεν ανέφερε κίνητρα ενισχύσεως των νέων οικογενειών, προκειμένου να δύνανται οι νέες οικογένειας να γεννήσουν Ελληνόπουλα, ως εκ τούτου, το γεγονός ότι η θεσμική ελίτ στρέφεται, κατά του Ελληνισμού, συνεπάγεται ότι αρχικώς η πατρίς μας έχει καταληφθεί από Ελληνόφωνους, οι οποίοι εν είδει έμμισθων φερεφώνων εξω-εθνικών συμφερόντων, προάγουν κεκαλυμμένα την εκρίζωση του ελληνισμού, υπό το πρόσχημα του ψευδεπίγραφου προοδευτισμού, της επίφασης της Δημοκρατίας, πλην όμως οι αλυσιτελείς αυτοί ισχυρισμοί, σκοπούν εις τον πειθαναγκασμό της κοινής γνώμης και ουδόλως εις την αληθή βούληση περί ειρηνικής συνύπαρξης.

Η εν Ελλάδι υποστήριξη των παραδόσεων των αλλοδαπών και η εφαρμογή των δύο μέτρων και των δύο σταθμών, καθίστανται γεγονός, την στιγμή την οποία ποινικοποείται οιαδήποτε πράξη, υπέρ της Ελλάδας και οιαδήποτε ελευθέρα κριτική κατά των αλλοδαπών.

Ως εκ τούτου εξαιτίας και συνεπεία του παρόντος αυτού παραλογισμού, δημιουργείται μία σύγκρουση μεταξύ του έθνους και του Κράτους, το δεύτερο, εξαπολύει λυσσωδώς επίθεση κατά των Ελλήνων, εις τον πυρήνα των Ιερών και Οσίων του γένους.

Η Θεσμική Ελίτ, έξωθεν ελεγχόμενη, έχει δημιουργήσει μία νέα τάξη πραγμάτων αξιών, πλήρως αντίθετες με την μακραίωνη Ελληνο-Ορθόδοξη παράδοση και ιστορία, εξ αυτού του λόγου, επιδιώκει πάση δυνάμει την καθολική εκρίζωση του Ελληνισμού και της εγκατάσταση μίας νέας πολιτισμικής πραγματικότητας.

Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν δημιουργήσει θύλακες αναρίθμητων μεταναστών, διασπαρμένων ανά την Ελλάδα, με αποκλειστικό και μόνον γνώμονα, εν ευθέτω χρόνο, την κατάληψη της Ελλάδας, δημιουργώντας δηλαδή μία πολυπολιτισμική κοινωνία, δίχως ουδέναν έλεγχο.
Ειρήσθω εν παρόδω, η βιομηχανία της αλληλεγγύης των εν λόγω οργανώσεων, οι οποίες χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται σθεναρώς από συγκεκριμένους υπερ-εθνικούς μηχανισμούς, απεργάζονται την καταβαράθρωση της Ελλάδας, διότι ουδείς εξ αυτών των κατ’ επάγγελμα ανθρωπιστών δεν έσπευσαν να συνδράμουν εις τις πυρκαγιές, οι οποίες έχουν κατακάψει μεγάλος μέρος της Πατρίδας μας.

Οι εν Ελλάδι, Δούρειοι Ίπποι, δεν σταματούν μόνον εδώ, εξικνούνται εις ένα μείζον φάσμα προαγωγής του αφελληνισμού προς πάσα κατεύθυνση.

Άρτι προσφάτως, εξ αφορμής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, απαγορεύτηκε η κατά τόπους Λιτανείας της εικόνας, την ίδια όμως στιγμή ενώ ιταμώς και με περρισή θρασύτητα, εφαρμόζοντας ανέλεγκτα και επονείδιστα δύο μέτρα και δύο σταθμά, επέτρεψαν αισχρά, την περιφορά μίας αλλότριας δια την εθνική μας παράδοση και το Γένος, «Κούκλας», ως σύμβολο της μαζικής μετακίνησης των μεταναστών και την αξίωση οικογενειακής επανένωσης των Μουσουλμάνων ανά την Ευρώπη επονόματι «Αμάλ», τουτέστιν «ελπίδα», η οποία αναπαριστούσε εσχάτως μία νεαρά πρόσφυγα εκ της Συρίας, εκεί άραγε δεν υπάρχει συνωστισμός, ή ιός, οι συμμετέχοντας άραγε ήσαν εμβολιασμένοι, εν κατακλείδι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πού ήτο; 

Ουδένα εκ των μέσων μαζικής ενημερώσεως ανέδειξε το ζήτημα ή το ταύτισε σχετικώς προς το αφήγημα της πανδημίας όπου νυχθημερόν προβάλλεται εκ των μέσων μαζικής ενημερώσεως, ουδείς το αντιπαρέβαλε με την επιβολή των δύο μέτρων και των δύο σταθμών εις βάρος της Ορθοδοξίας, ουδείς διέρρηξε τα ιμάτιά του δια την φαλκίδευση του δικαιώματος των Ορθοδόξων και δη εν Ελλάδι, όπου η Ορθοδοξία κατά το άρθρο 3 συνιστά την Κρατούσα Θρησκεία, μετά όλα ταύτα, δύναται ο καθείς να συνειδητοποιήσει με ενάργεια το μέγεθος της προδοσίας, μακράν.

Ακολούθως, την 19η-08-2021 εις τον Πειραιά, εορτάστηκε η «Ασούρα» εκ της Μουσουλμάνων εις τον Πειραιά, άνευ τηρήσεως ουδενός υγειονομικού μέτρου και κατά μη ισότιμη μεταχείριση του δικαιώματος του Θρησκεύειν, εις τους Έλληνες, εν άλλοις λόγοις επεβλήθησαν διοικητικά πρόστιμα δια την Λιτανεία της εικόνας της Παναγίας, πλην όμως οι Μουσουλμάνοι τηρούν ευλαβικά, ελεύθερα και απρόσκοπτα, το αντίστοιχο δικαίωμά τους και δη προς μία Ορθόδοξα Χριστιανική χώρα, άρα, η χώρα Εάλω, δια της κερκόπορτας, ποιος κυβερνάει άραγε αυτόν τον τόπο;;
Πιο συγκεκριμένα, η «Ασούρα», καθίσταται η σημαντικότερη εορτή, προς τιμή της επετείου του Θανάτου, του Ιμάμη Χουσείν, την 10η ημέρα του μήνα Μουχαράμ, του πρώτου μήνα του Ισλαμικού ημερολογίου. Οι πιστοί δε άνδρες σιίτες μουσουλμάνοι σε όλος τον κόσμο, αυτομαστιγώνονται ως ένδειξη πίστης και Θρήνου.
Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά καθίστανται γεγονός και καταμαρτυρούν τι τεκταίνεται εις τον τόπο μας από τους θύλακες του ανθελληνισμού αποδεικνύοντας δια των πράξεων και των παραλείψεών τους ότι το έθνος τιτρώσκεται εκ βαθέων, και οι υποδόριοι μηχανισμοί κατατείνουν ακριβώς προς την κατεύθυνση αυτή, δια της τεθλασμένης, δηλονότι ιθύνων νους, ως οιονεί ηθικός αυτουργός καθίσταται κατά προεκτεθέντα η υπερθνική ελίτ συγκεκριμένων συμφερόντων, με συνεργούς τους εν Ελλάδι, έμμισθους εγκάθετους της Θεσμικής ελίτ.

Ενώ βιώνουμε τα έσχατα, ήτοι την φθίνουσα πορεία και την εν γένει διολίσθησή μας προς τον όλεθρο, το αφήγημα της πανδημίας, ως εργαλείο πειθαναγκασμού και υποταγής, επιστρατεύεται όπως ο καθείς δύναται να αντιληφθεί, μόνον εις βάρος των Ελλήνων απειλώντας με απολύσεις όσου εξαναγκαστικά εκδηλώσουν μία σύννομη διαφορετική άποψη να μην εμβολιασθούν δυνάμει του κώδικα Ιατρικής δεοντολογίας.

Ο ολοκληρωτισμός καθίσταται συντεταγμένος, πτωχοποίηση, πλειστηριασμοί, ψυχολογική πίεση απώλειας της εργασίας μας ένεκεν του υποχρεωτικού, στανικού και καταναγκαστικού εμβολιασμού, συκοφάντηση και απαγόρευση προσέλευσης εις τις εκκλησίες, συμμετοχής με κατάνυξη προς την λιτανεία των Αγίων μας,  εξ αφορμής της πανδημίας, την ίδια στιγμή όπου οι αλλοδαποί πανηγυρίζουν ανενόχλητοι και τιμούν τα ήθη, έθιμά τους καθώς και τις θρησκευτικές παραδόσεις, άνευ ουδενός προσκόμματος, διότι ο ιός επιτίθεται μόνον κατά των Χριστιανών και όχι των Μουσουλμάνων.
Όλα τα λοιπόν αυτά συμβαίνουν με αμείωτους ρυθμούς, βιώνουμε αυτούς τους κολάφους, κατά τρόπο αισχρό και χυδαίο, δίχως ουδεμία αντίδραση της επισήμου Ελλαδικής Εκκλησίας, η οποία πνέει τα λοίσθια ή καθίσταται πλήρως συντεταγμένη με το καθεστώς.

Ποια είναι η λύσις, οι Αρχές μας έχουν προδώσει, τόσο το Κράτος όσο και η επίσημη Εκκλησία, η μοναδική λύση, καθίσταται η επανάσταση, η ίδρυση μίας «εθνικής μυστικής εταιρίας», σύγχρονης, ούτως ώστε όλοι οι εναπομείναντες προσηλωμένοι σε Ιεράς Αρχές και Αξίες να προασπίσουμε το μεγαλείο του Ελληνικού έθνος εκ του δοτού και ανθελληνικού Κράτους το οποίο έχει πλέον ανενδοίαστα και θρασύτατα κηρύξει τον πόλεμο προς ημάς τους απλούς πολίτες, καθιστώντας την καθημερινότητάς μας κόλαση, η μοναδική μας καταφυγή η Πίστη προς τον Τριαδικό Θεό, η προσευχή και το Ιερό αγωνιστικό φρόνημα άχρι εσχάτων!

Το γε νυν έχον, γρηγορούμε και οδυνώμεθα!

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters