Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ

Έχω την στερεή πεποίθηση ότι πρέπει ως λαός να αποφασίσουμε τι ρόλο θέλουμε να διαδραματίσουμε σε μια οικουμένη που απαρτίζεται από έθνη τα οποία θέλει ο νεοταξικός αδελφός να τα μετατρέψει σε αγέλη πρόθυμων σκλάβων. Τα προβλήματα που μας ταλανίζουν είναι ξεκάθαρα πολιτικά και δομικά. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ούτε τυχαία ούτε εξειδικευμένα. Ο δε ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει αν θα ζήσει ή αν θα επιβιώσει απλώς. Αν θα μείνει ελεύθερος ή αν θα παραμείνει υπηρέτης ξένων συμφερόντων. Να αποφασίσει αν θα εξυπηρετήσει τα εθνικά του συμφέροντα ή αν θα τα ξεπουλήσει.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κατακτήσουμε το αυτεξούσιο ως έθνος από τη στιγμή που έως σήμερα έχουμε εκχωρήσει όλες τις εξουσίες του τόπου σε πολιτικούς εκπροσώπους ξένων συμφερόντων. Διότι η Ελλάς σήμερα με τις δανειακές συμβάσεις, τις ανοχές στις εχθρικές βουλήσεις και την πολυπολιτισμική πλημμυρίδα στην κοινωνία μας κυβερνιέται και δεν κυβερνάει την ύπαρξή της. Αλλά η συμπεριφορά του ραγιά δεν μας ταιριάζει και οπωσδήποτε αν εξακολουθήσει, ο αφανισμός μας θα είναι αναπόφευκτος. Στην ουσία το έθνος μας έχει μια μοναδική ευκαιρία αφύπνισης σε βαθμό που μάλλον θα χρωστά χάρη στο τέλος στην υποκινούμενη σε βάρος του κρίση.

Ο Ελληνισμός και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση που λατρεύουν σύσσωμοι οι καθεστωτικοί πολιτικάντηδες και οι θεσμικές τους ορντινάντσες σε οικονομικό και επικοινωνιακό επίπεδο, εξουσιαστικοί και «αντεξουσιαστικοί», είναι έννοιες ασύμβατες. Η Ελλάς ως κατεξοχήν παραγωγός δύναμη πολιτισμών και πλουτοπαραγωγικών πόρων δεν έχει πολλούς δρόμους να διαλέξει. Η γεωπολιτική μας θέση και το γεωφυσικό μας υπόβαθρο οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη σύγκρουση με τις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις του καιρού, τα συμφέροντα των οποίων ζητούν να τους δώσουμε πόρους και εθνικά εδάφη. Διότι όταν έχεις διαχειριστές επί ενοικίαση κι όχι εξουσιαστές τότε σκύβεις εκ των πραγμάτων το κεφάλι.

Όμως το Ελληνικό Έθνος δεν ψάχνει κηδεμόνες και τα παιδιά του δεν είναι ανταλλάξιμες αξίες. Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν αναζητούμε ύπατους αρμοστές αντί ταγούς ούτε πουλάμε Ελληνικό Αίμα και προγονικές θυσίες. Η Ελλάς υποχρεούται να κυβερνηθεί από εγγενείς δυνάμεις και να κυβερνήσει την οικουμένη εκ νέου. Κακά τα ψέματα. Η πολιτική κάθαρση σήμερα δεν είναι δικαίωμα αλλά ιερή υποχρέωση. Η Ελλάς πρέπει να συμμαχήσει με τον ίδιο της τον εαυτό. Να συμμαχήσει με τους καλούς και γνήσιους Έλληνες. Με τους απαιτητικούς Έλληνες που θέλουν να γίνουν κύριοι του εαυτού τους και να κοινωνήσουν πνεύμα ελληνικό σ’ αυτούς και τα παιδιά τους. Να γίνουν πρώτοι στην μάχη της εθνικής εργασίας, της ελληνικής κοινωνίας και της στρατιωτικής ετοιμότητας.

Πρέπει λοιπόν να δομήσουμε τάχιστα ελληνικό σύστημα πολιτικής διοίκησης. Επομένως πρέπει να βαδίσουμε σε δρόμους ενέργειας ριζοσπαστικούς και επαναστατικούς. Να διαλέξουμε την διαδικασία αναγεννήσεως της Ελληνικής Φυλής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεριζώσουμε άπαξ δια παντός και την παραμικρή ύπαρξη του απερχόμενου καθεστώτος απαγορεύοντας του κάθε σκέψη επαναφοράς.

Η Πατρίδα είναι απείρως προτιμότερη από τη «δημοκρατία» και η αληθινή Ελευθερία κουρνιάζει στην αγκάλη του δυνατού. Τα μνημόνια, οι περιστολές των εργασιακών δικαιωμάτων, η απόπειρα νόθευσης της ελληνικής κοινωνίας αρκούν για να ξεσχίσουμε ανήθικους νόμους και καθεστώς. Ύψιστος νόμος είναι το δίκαιο του Έλληνα και η κραταίωση μιας καθαρής Ελληνικής Πατρίδας. Αυτά υπαγορεύει η εθνική μας συνείδηση και αυτή την εθνική παιδεία θα μετουσιώσουμε στην ζώσα πολιτική και καθημερινότητα.

Δεν είμαστε τάχα αντιιμπεριαλιστές και δεν χαρίζουμε ευαισθησίες σε βαλτούς προστάτες. Δεν αδικούμε κανέναν αλλά και δεν δεχόμαστε την αδικία από κανένα. Η Ελλάς έχει τη δική της Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Δεν χρειάζεται τίποτα το ξένο και δανεικό. Έχει το ήθος της, την αξιοσύνη της, τη ρωμαλεότητα και την ευφυΐα των παιδιών της, τον πλούτο της Εθνικής Ιδέας και της Γης της. Θέλει να δημιουργήσει έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό και θα το πράξει. Έχει το απόλυτο δικαίωμα να δομήσει ένα κλειστό φυλετικό πολιτειακό σύστημα και να θωρακίσει κοινωνία και σύνορα. Και θα το πράξει.

Η Ελλάς έχει το απόλυτο δικαίωμα να δει ελεύθερους όλους τους Έλληνες κάτω από μια μεγάλη ελληνική πατρίδα και θα το πετύχει. Η αυτοδιάθεση λαού και οικονομίας ισχύει για τους Έλληνες όταν ο σιωνιστικός νεοταξισμός επιδιώκει και παίρνει πράγματα και εξουσίες που δεν του ανήκουν. Η δε Ευρώπη που τώρα έχει χάσει τον μπούσουλα και την φυσική της θέση στην παγκοσμιότητα θα τη βρει μονάχα υπό την καθοδήγηση μιας ισχυρής Ελλάδος. Η Ευρώπη των λαών έχει μονάχα γαλανόλευκο χρώμα.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αποσκοπεί στην ηγεμονική θέση του Ελληνισμού. Αυτό συνεπάγεται την ενότητα των Ελλήνων και την πλήρη εθνικοποίηση της κρατικής περιουσίας και της αγοράς εργασίας. Σκοπός μας είναι το γκρέμισμα της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης από μια Μεγάλη Ελλάδα. Και οι όποιες συμμαχίες μας θα πρέπει να σεβαστούν το Ελληνικό Έθνος από θέση ισοτιμίας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters