Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση της πατρίδος μας κάνει τα πάντα προκειμένου να βαθύνει η βολική για το διεθνιστικό νεοταξισμό κρίση που ευνόησε σύσσωμη η καθεστωτική κομματοκρατία. Συμπαραστάτες στο δολοφονικό για την Πατρίδα μας σχέδιο όλοι οι δήθεν ιδεολογικοί αντίπαλοι που συνιστούν ένα καθεστώς επικίνδυνο και εθνικά απροσάρμοστο.

Προσπαθούν να φανούν τάχα πατριωτικά ευρύχωροι που ομονοούν παραμερίζοντας τις «διαφορές» για το «καλό» της Ελλάδος. Κανονίζουν με τάξη τα μεν σοσιαλιστικά και «δεξιά» εξαπτέρυγα να δώσουν καλούς δεσμοφύλακες στο λαό, οι δε αριστεροί να προσποιηθούν με τη σειρά τους στο λαό τα δήθεν κακά παιδιά που κάνανε σκασιαρχείο από τη τάξη για να βρεθούν στο πλευρό του με την ίδια «αγανάκτηση».

Ο ανασχηματισμός της κυβερνήσεως εξελίχτηκε σε ανακύκλωση φθαρμένων υπουργίσκων και μεθοδευμένη απομάκρυνση των λαγών της κυβερνήσεως που χρησιμοποιήθηκαν για να εισπράξουν τις ευθύνες της καταστροφής που έχει φυσικά συλλογική υπογραφή. Όμως ολίγο προ του ανασχηματισμού και των μεγάλων λόγων για επαναδιαπραγμάτευση του εθνοκτόνου μνημονίου με τη ΝΔ υπήρχαν δημοσιεύματα που λέγανε για τις εισηγήσεις που δεχότανε ο πρωθυπουργός να μεταφέρει τον ανασχηματισμό για τις αρχές Ιουλίου προκειμένου να προηγηθεί η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος αφαιμάξεως από τη Βουλή. Με το περίφημο δημοψήφισμα να παραπέμπεται για το Φθινόπωρο.

Όμως επαναδιαπραγμάτευση των όρων αιχμαλωσίας του Ελληνικού Έθνους δεν θα συμβεί αφού αυτό το έχουν ξεκόψει τα «περιούσια» αφεντικά σε Παπανδρέου και Σαμαρά. Το δε δημοψήφισμα είναι ένα τρικ που θα μείνει στα χαρτιά αφού φοβούνται το εθνικά υπερήφανο Όχι του λαού μας.

Στο μεταξύ όμως η συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ξεκίνησε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής με τους κυβερνητικούς βουλευτές να ξεχνάνε τους όποιους προβληματισμούς πρόβαλλαν, τα κουκιά της επαίσχυντης υπερψήφισης να έχουν ήδη προϋπολογιστεί και την Αριστερά να μην προσέρχεται στην κοινοβουλευτική διαδικασία τάχα για το λαό αλλά στην πραγματικότητα για να μην προτάξει αρνητική απάντηση. Καλά πράγματα και κανονισμένα με την κυβέρνηση να διατηρεί μας λέει το αφορολόγητο όριο στα 12000 ευρώ και την σύγκλιση των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης απραγματοποίητη, αλλά και μια τρύπα στον προϋπολογισμό για το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου της τάξεως του 13%, επιβαρυμένο κατά 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Και στην «συμμαχική» Εσπερία ο επικεφαλής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας Βάιντμαν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της στάσης των πληρωμών στην Ελλάδα αν δεν πετύχει η διαβόητη δημοσιονομική προσαρμογή, δίχως όμως η χρεοκοπία της Ελλάδος να συνιστά απειλή για το ευρώ. Κάποιοι άλλοι συνδαιτυμόνες του διαφωνούν βλέποντας απειλή και ο γνωστός νεοταξίτης οικονομολόγος Ρουμπινί βλέπει την κατάρρευση της ευρωζώνης επειδή απέτυχε να εφαρμόσει η Ευρώπη κοινή πολιτική σε οικονομία και ανταγωνιστικότητα. Επειδή, όπως λέμε εμείς, η Ευρώπη δεν διοικείται από Ευρωπαίους και είναι το ίδιο επικίνδυνη, απροσάρμοστη και βαλτή σε βάρος εθνών και λαών.

Στο μεταξύ η ελληνική κοινωνία βλέπει όλες τις μάσκες να πέφτουν. Ο λαός μας βλέπει τους εξουσιαστές του πεζοδρομίου, τους διαβόητους αντιεξουσιαστές να παρελαύνουν μαζί με τους λατρεμένους αγαπητικούς όλου του Συστήματος, τους λαθρομετανάστες και να διαδηλώνουν υπέρ των «δικαιωμάτων» τους πετροβολώντας τους αντιδρώντες Έλληνες. Βλέπουν τους ίδιους τύπους να διαλύουν ελληνικές συγκεντρώσεις και να πετούν μολότωφ σε Έλληνες διαδηλωτές εν μέσω επεισοδίων προκειμένου να υπερασπιστούν το κοινό νεοταξικό καθεστώς.

Ακούσανε ακόμη τον Πεταλωτή να δηλώνει αυτά που στηρίζει διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ. Πως η Ελλάδα έχει συντεταγμένη μεταναστευτική πολιτική, φτιάχνει κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, χαρίζει προνόμια σε υγεία και παιδεία στους αλλοδαπούς και τα παιδιά τους. Κι αυτά όταν για ψύλλου πήδημα οι λαθροεισβολείς σκοτώνονται μεταξύ τους μέρα μεσημέρι και κακοποιούν, βιάζουν, ληστεύουν και σκοτώνουν Έλληνες που βλέπουν την Πατρίδα μας να μεταλλάσσεται εθνοφυλετικά.

Λέγεται ακόμη ότι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ πρέπει να είναι ευχαριστημένη από τις πληγές της Ελλάδος μέσω των «λύσεων» της Δύσης. Εκπρόσωπος του ΔΝΤ στους κόλπους της λέσχης προέβλεψε λένε ανεργία στο 25% το 2012 με την επιμέλεια όμως να μην διαρρεύσει στον Τύπο.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος Ομπάμα μιλάει για ενδεχόμενη νέα παγκόσμια κρίση την ώρα που το αμερικανικό δημόσιο δυσκολεύεται να δανειστεί από τις χρηματαγορές. Όμως η κινητικότητα για την διαβόητη αντιπυραυλική ασπίδα έναντι του Ιράν και η κόντρα ΗΠΑ – Ρωσίας φτάνει έως την Α. Μεσόγειο και το Αιγαίο με το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Monterey να φτάνει στα νερά μας μετά από άσκηση στην Μαύρη Θάλασσα με την Ουκρανία. Και η «ελληνική» κυβέρνηση θυμήθηκε τάχα τα ορυκτά μεταλλεύματα της χώρας μπροστά στο ελληνοκινεζικό συνέδριο επιχειρηματικότητας και ενοχλήθηκε ξάφνου που οι Σκοπιανοί ορθώνουν αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό το πρώτο που πρέπει να κάνουμε άμεσα είναι να απαλλαγούμε από το επικίνδυνο νεοταξικό καθεστώς και να πάμε σε μια εθνικιστική διακυβέρνηση που θα εργαστεί για κοινωνική ευημερία και παραγωγική ανασυγκρότηση. Να αποκτήσουμε μια εθνικολαϊκή πολιτική διοίκηση που θα προσαρμόσει την κοινωνία στη δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδος μέσα από την παγκόσμια θύελλα που έρχεται στεκόμενη στα δικά της πόδια, αποκρούοντας προκλήσεις και απαιτώντας εθνικά ολοκληρωμένη Πατρίδα. Να ανασυγκροτήσουμε αληθινά ελληνικό κράτος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters