Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ!

Το στημένο οικονομικό πρόβλημα της Πατρίδος μας ανάδειξε μαζί με τις πραγματικές πιέσεις στην εθνική μας υπόσταση και την τυπική κατάρρευση ενός ακόμη μύθου. Ο μύθος που κατερρίφθη οριστικά είναι της αλληλεγγύης και της συνοχής των ευρωπαϊκών εθνών. Απεδείχθη στην πράξη ότι η μετατροπή της αρχικής οικονομικής συνεργασίας των ευρωπαϊκών κρατών στην εφαρμοζόμενη σήμερα πολιτική ένωση ομοσπονδιακού χαρακτήρα είχε ως μόνο σκοπό την αναγκαστική κατάρρευση του έθνους – κράτους με τη σύγκλιση ολόκληρης της Ευρώπης και την υπαγωγή της στην νεοταξική παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η συνταγή του σχεδίου είναι γνωστή σ’ εμάς τους Έλληνες και ακολουθείται σε ολόκληρη την ήπειρό μας. Ξενοκίνητοι ηγέτες, εξάρτηση εθνικών οικονομιών, εκχώρηση εξουσιών σε υπερεθνικά «ευρωπαϊκά» κέντρα εξουσιών, αποεθνικοποίηση ακόμη και των μηχανισμών κοινωνικής ασφάλειας και αμύνης. Μην ξεχνούμε ότι η σημερινή «Ευρωπαϊκή» Ένωση δεν διαθέτει καν οργανωμένο κοινοτικό στρατό υπαγόμενη στις στρατιωτικές δομές του ΝΑΤΟ, ενώ η δημιουργία μιας πολυεθνικής αστυνομίας στα ευρωπαϊκά εδάφη είναι ήδη δρομολογημένη όσο κι αν δεν ομολογείται προς το παρόν μέχρι να φανεί η δράση της.

Το όνειρο της Ευρώπης των Εθνών που υπήρξε η πραγμάτωση μιας εθνικής και αδέσμευτης πολιτικής κυριαρχίας ως κοινή συνιστάμενη μέσα από τη συνεργασία των λαών μας και η ανάπτυξη ενός νέου Λευκού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού θάφτηκε κάτω από μια ατελείωτη νόθευση. Νόθευση τόσο ως προς την διακυβέρνηση όσο και ως προς την διαμόρφωση ενός πολυεθνικού κρατικού μοντέλου.

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι στην ουσία η αληθινή Ευρώπη ηττήθηκε και έπαυσε να ασκεί συντονισμένο πρωταγωνιστικό ρόλο από τον καιρό της Πτώσης της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που τιμήσαμε προσφάτως. Ιδιαίτερα από το χρονικό σημείο που τα ηνία της Αυτοκρατορίας ήρθαν αποκλειστικά σε χέρια ελληνικά με όραμα πρωταγωνιστικό, η άλλη «Ευρώπη», η δυτική με τα κίβδηλα εθνικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά στο τιμόνι, είχε πάρει ήδη απόφαση να πολεμήσει το μεγάλο όραμα. Διότι τα μεγάλα οράματα σαν την ευρωπαϊκή πρωτοπορία θέλουν κρατικές οντότητες με εθνοφυλετική καθαρότητα και την ύπαρξη ενός σταθερού στρατηγικού σχεδίου επάνω σε ιδεολογική βάση και κοσμοθεωρία, προκειμένου να κρατηθεί η πολιτική κυριαρχία σε αυτοφυή χαρακτηριστικά δίχως ξένες παρεμβάσεις μέσα από Μαραθώνες και Θερμοπύλες. 

Τον ρόλο λοιπόν του μεγάλου οραματιστή και καθοδηγητή τον βαστούσε ανέκαθεν η Ελλάδα. Το μεγάλο Ελληνικό Έθνος βαστούσε τα ηνία της ευρωπαϊκής πολιτικής στηριγμένο στη συγκροτημένη φιλοσοφική του στάση και την αξιοποίηση του γεωστρατηγικού παράγοντα. Στην σύνδεση του Έθνους με τη Φυλή και το Αίμα, την αδιάσπαστη εθνοφυλετική καταγωγή, την σαφή απομάκρυνση βάρβαρων λαών με αταίριαστα γνωρίσματα και εχθρικές συμπεριφορές, αλλά και την αξιοποίηση των φυσικών πλεονεκτημάτων στα όρια της Φυλής. Διότι το όραμα της Ευρώπης των Εθνών δεν σημαίνει την εξαφάνιση των εθνών αλλά τη συνεργασία τους.

Αυτό προϋποθέτει την προστασία του αυθύπαρκτου εθνικού κράτους. Και ακόμη κάθε οργανωμένη κίνηση θέλει έναν κινητήριο μοχλό. Η Ευρώπη των Εθνών μπορεί να υπάρξει μόνον με Ηγέτιδα την Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. Η πτώση λοιπόν της Ελληνικής Αυτοκρατορίας βόλεψε πάρα πολλούς και κυρίως βόλεψε πάρα πολύ την σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση που τόσο ένθερμα λανσάρουν οι σημερινοί ηγέτες της Πατρίδος μας.

Τα εθνικιστικά μεσοπολεμικά κινήματα της ηπείρου μας προσπάθησαν να κινηθούν στον άξονα της ισχυροποίησης των λαών μας με την κοινή δράση, αλλά απέτυχαν οικτρά. Και απέτυχαν όταν επέτρεψαν την είσοδο ανάμεσά τους σωμάτων ξένων στην αντίληψη, στην τσέπη και στην αλληλεγγύη της Ελεύθερης Λευκής Ευρώπης. Όταν κυριάρχησε η νοοτροπία της υπαγωγής του Έθνους σε ξένη διοίκηση ακριβώς όπως συνέβη σήμερα. Βέβαια τότε τα πράγματα ήταν σαφώς πιο καθαρά όταν αντιμαχόταν ο εθνικισμός την οικονομική ολιγαρχία των νεοταξισμού http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=el&v=Jp_cLYkQQKg.

Αλλά και τότε η Ελλάς του Εθνικιστή και Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά που θα μπορούσε να ξυπνήσει από το λήθαργο την αληθινή Ευρώπη έπεσε μαζί με τον Ηγέτη της και μάλιστα με συντονισμένα πυρά ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ευρώπη και οι μηχανισμοί της μαζί με τους αντίστοιχους διεθνείς «ανθρωπιστές» και «ειρηνιστές» κυνηγούς θησαυρών υπό τον τύπο διεθνών οργανισμών και λεσχών μάς στήνανε στον τοίχο με εγχώριους βέβαια τεμενάδες. Είχαμε και τον καιρό της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 την Ιερή Συμμαχία ως την τότε «Ευρωπαϊκή Ένωση» με τους περιούσιους νεοταξικούς πόθους που θέλανε και τότε την Ελλάδα σκλάβα και καταχρεωμένη στη συνέχεια. Με δεσμά πρώτα και έπειτα με δέσμια ελευθερία.

Αν η διαδρομή της Ελλάδος μέσα στο όραμα μάς θυμίζει τα εγκλήματα «συμμάχων» και ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Η Ευρώπη των Εθνών είναι ένα όραμα που απαιτεί την ύπαρξη μιας Μεγάλης Ελλάδος σε μια Ελεύθερη Ευρώπη. Και αυτή η Μεγάλη Ελλάδα δεν μπορεί παρά να είναι μονάχα Εθνικοκοινωνική.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters