Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Η σημαία του έθνους σηματοδοτεί την ποιότητα της ζωής του λαού από πολλές πλευρές. Η συμπεριφορά του λαού απέναντι στη σημαία καταδεικνύει το επίπεδο της ηθικής και της ζωντάνιας που αυτός διαθέτει μέσα στην κοινωνία αλλά και απέναντι στις όποιες επιβουλές που δέχεται το Έθνος. Η εσωτερική σχέση του πολίτη με τη σημαία της Φυλής του είναι καθοριστικής σημασίας για την ακεραιότητα της εθνικής κοινότητος. Λαός που αντικρίζει στο εθνικό του σύμβολο τους αγώνες, τα συναισθήματα, την καθημερινότητα και τους σκοπούς της Φυλής και ταυτίζεται με την σημαία στην κεφαλή των θυσιών του Γένους δεν κινδυνεύει να παραδοθεί στη θανατερή αγκάλη της πολυπολιτισμικότητας και την παράδοση της εθνικής του κυριαρχίας.

Το ελληνικό έθνος εκ της επίζηλης γεωπολιτικής του θέσης και της πολυκύμαντης πολιτισμικής του προσφοράς και κυριαρχίας έχει ποτίσει την σημαία του με ποταμούς ολάκερους αιμάτινων θυσιών προκειμένου να προασπίσει την ελευθερία του. Μπροστά στην κοφτερή της θωριά απεικονίζεται το παρελθόν, το παρόν μα και το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Διασταυρώνονται εμπρός της η αναγνώριση των προγονικών θυσιών και η ανανέωση του Ιερού Όρκου για την εθνική συνέχεια και την φυλετική υπεροχή της Ελλάδος στο δρόμο ελευθεροφροσύνης και απαράμιλλου ηρωισμού που δεν γνωρίζει κανένα κόστος χάριν της Πατρίδος και του λαού.

Η ελληνική σημαία είναι το αθάνατο σύμβολο που συντροφεύει τον Ελληνισμό σε κάθε σπιθαμή εθνικού εδάφους, είτε λεύτερου είτε σκλαβωμένου. Σχηματίζει την άκρατη επιθυμία του Έλληνα για ελευθερία απέναντι σε κάθε κατακτητή. Η ίδια η σύνθεση της σημαίας με τις εννιά παράλληλες γαλάζιες και άσπρες λωρίδες άλλωστε είναι η ζωντανή οδός της επιλογής που έχει κάνει στη ζωή του ο Έλληνας αφού η ύπαρξή του έχει νόημα όταν την ορίζει ο ίδιος. Ειδάλλως το λόγο έχει ο τιμημένος θάνατος. Ελευθερία ή θάνατος λοιπόν είναι τα δυο εναλλακτικά μονοπάτια που ξανοίγονται ενώπιον της Φυλής μας.

Είναι λοιπόν σαφές ότι η ελληνική σημαία δεν είναι ένα άψυχο κομμάτι ύφασμα αλλά πρωτοπορία θετικής ενέργειας και μπροστάρης του Ελληνικού Έθνους. Είναι καμωμένη για χέρια ατόφια ελληνικά και δεν εγκαταλείπεται ποτέ στο πεδίο της μάχης. Μπροστά της ατενίζει ο Έλληνας σε στάση προσοχής το μέλλον της ράτσας με αισιόδοξη και αποφασιστική ματιά. Δακρύζει και αναπολεί στιγμές άφθαστου μεγαλείου όταν ένας ανυπέρβλητος λαός έπεφτε στη φωτιά για χάρη της προκειμένου να μην βρεθούν χέρια βαρβάρων να τη βρωμίσουν. Γιατί η Ελληνική Σημαία είναι ζυμωμένη με Αίμα και θυσιαστική ορμή Ελλήνων ταγμένη για δόξα και μεγαλοσύνη και όχι με άψυχα δεσμευτικά χαρτιά δειλών και βάρβαρων συνάμα που γυρεύουν να νοθεύσουν και να καταπιούν την Ελληνική Φυλή.

 Η Ελληνική Σημαία δεν είναι καμωμένη για τα ανήλια σεντούκια ριψάσπιδων ούτε συντροφεύει τα κουρέλια μισελλήνων ή μισερών ανθρωπάριων δίχως ριπή υπεράσπισης και αίσθηση καταισχύνης. Είναι καμωμένη να στέκει στην γραμμή παράταξης όρθιων Ελλήνων και να φοράει τα καλά της περίλαμπρη, γεμάτη ελληνικό κάλλος σε ναούς, μνημεία, σπίτια και δημόσια κτίρια, φωνάζοντας την ηγετική εθνική καταγωγή τους. Να παραστέκει ακοίμητος φρουρός στην ελληνική περιφέρεια μέχρι το ακρότατο αυτής όριο, εγγύηση για την Πατρίδα και φόβητρο για τον εχθρό. Να κοσμεί ατσαλάκωτη τα σώματα και τις ψυχές μας και να συντροφεύει στην ιερή αποστολή της ακεραιότητας του Έθνους τον Ελληνικό Στρατό.

Και τι συμβαίνει άραγε σήμερα στον καιρό της παρακμής και των εφήμερων κολαούζων της σιωνιστικής τάξης πραγμάτων; Έχουμε κάποιους παρίες της Ελληνικής Φυλής που δηλώνουν ευθαρσώς κοσμοπολίτες ενός πολυεθνικού οίκου ανοχής κι όχι Έλληνες να καίνε και να καταστρέφουν την ελληνική σημαία. Είναι το περιθώριο τάχα της εξουσίας, παρακρατικοί και εξουσιαστές τελειωμένοι. Κάποιοι άλλοι κυβερνητικοί, καθεστωτικοί και θεσμικοί εταίροι ξεχνάνε να την τοποθετήσουνε, την αφήνουν να φθαρεί ή την κρεμάνε ανάποδα. Κάποιοι άλλοι στη Θράκη επιτρέπουν σε τουρκικές τράπεζες να αρπάζουν εθνικές συνειδήσεις δίχως φυσικά να αναρτούν το εθνικό μας σύμβολο όπως υποχρεούνται από το νόμο. Στην πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους ετοιμάζεται να παρελάσει το πανί των κίναιδων και στα δημοτικά σχολειά τα παιδιά μας μαθαίνουν ότι πριν μπει η ένδοξη ελληνική σημαία ελευθερώτρια στη Θεσσαλονίκη «περιούσιοι» και τουρκομογγόλοι ήταν η πλειοψηφία του ντόπιου πληθυσμού!

Η Ελλάς όμως είναι το κάστρο μας και η Ελληνική Σημαία είναι η φωνή της συνείδησής μας και το εγερτήριο σάλπισμα της Φυλής μαςhttps://www.youtube.com/watch?v=_f2vZHiDkac&feature=player_embedded. Ψηλά τις Σημαίες λοιπόν στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών στο δρόμο για μια αληθινή Ελληνική Εξουσία.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters