Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΟΤΑΝ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.

1. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ «ΝΟΜΙΜΩΝ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ:
Κοροϊδεύουν την κοινωνία. Και την κοροϊδεύουν «ψιλό γαζί».
Νόμιμος μετανάστης είναι μόνον αυτός που εισήλθε στην Ελλάδα νόμιμα. Με νόμιμο ταξιδιωτικό έγγραφο δηλαδή (διαβατήριο) και με νόμιμη βίζα εισόδου. Όλοι οι υπόλοιποι μηδενός εξαιρουμένου είναι παράνομοι και ως εκ τούτου παράνομη είναι και η διαδικασία που ακολουθήθηκε και οδήγησε στην εξ ίσου παράνομη «νομιμοποίησή» τους.

Γράφει ο reporto
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_2003.html

ΡΩΤΑΜΕ και φυσικά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Είναι ή δεν είναι εξ ορισμού παράνομος ένας μετανάστης ο οποίος παραβιάζει τα σύνορα μιας κυρίαρχης χώρας και εισέρχεται σ αυτήν ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ???
Είναι ή δεν είναι παράνομος ένας μετανάστης ο οποίος στερείται βίζας κατά την είσοδό του στη χώρα έστω και αν δε στερείται επίσημου ταξιδιωτικού εγγράφου (διαβατηρίου)???
Συνιστά η δε συνιστά παράνομη πράξη η αυθαίρετη νομιμοποίηση του παρανομούντος ο οποίος παραβιάζει τα σύνορα της χώρας δηλαδή την Ελληνική επικράτεια???
Για ποιους νόμιμους μετανάστες μιλάτε λοιπόν???


2. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Ποιάς νομιμοποίησης???
Με ποιά διαδικασία νομιμοποιήθηκαν οι ορδές των μουσουλμάνων εισβολέων που κατέκλυσαν τη χώρα κατευθυνόμενοι από το τουρκικό καθεστώς???
Με ποιο ταξιδιωτικό έγγραφο πιστοποιήθηκε η ταυτοπροσωπία και η χώρα προέλευσής τους???
Από ποιόν ζητήθηκε να προσκομίσει πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας από την πρεσβεία της χώρας του προκειμένου οι ελληνικές αρχές να έχουν σαφή γνώση της ταυτότητας του «νομιμοποιούμενου» λαθρομετανάστη???
Ποια δημόσια υπηρεσία ξέρει πως λέγονται πραγματικά, ποιο ποινικό παρελθόν έχουν και από πού κρατάει η σκούφια τους, όλων αυτών που σήμερα εμφανίζονται ως «νομιμοποιημένοι???

Δεκάδες καταγγελίες εκκρεμούν για παραμάγαζα παράνομων νομιμοποιήσεων σε Δήμους και Νομαρχίες.

Ποιος τις διερεύνησε???
Τι προέκυψε από την έρευνα???
Ποια πλασματική νομιμοποίηση ακυρώθηκε και πότε???

3. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ:
Ας αναρωτηθούμε πριν απ όλα για το αν και κατά πόσο συνάδει με την ευαισθησία όσων το επικαλούνται αυτό το παραμύθι, με την άρση του «απαγορευτικού» για την πολιτογράφηση εκείνων που έχουν συλληφθεί για δουλεμπόριο.

Δηλαδή για το τσαλάκωμα του πρώτιστου ανθρωπίνου δικαιώματος που είναι αυτό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταστεί εμπόρευμα και πηγή πλουτισμού.

Γιατί κύριοι δήθεν ευαίσθητοι, αντί να επιβάλετε τις αυστηρότερες των ποινών, αποφασίσατε να επιτρέψετε την πολιτογράφηση ακόμη και των δουλεμπόρων???
Είναι αυτό ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο πρέπει να προστατευθεί???
Είναι το παραβιασμένο ανθρώπινο δικαίωμα των εξαθλιωμένων, ένα πταίσμα το οποίο αξίζει να προσπεραστεί???

Αλλά και παρακάτω.

Προκύπτει άραγε από κάποιον διεθνή κανόνα δικαίου πως συνιστά ανθρώπινο δικαίωμα του εισβολέα να συναποφασίζω εγώ και ο εισβολέας για το μέλλον του τόπου μου???
Πόνεσε αυτός για τον τόπο μου για να δικαιούται να αποφασίζει μαζί με μένα για το μέλλον του και για τη ζωή μου???
Εμπνεύστηκε αυτός ο εισβολέας από τα ιδανικά και τα οράματα των προγόνων μου???
Πλήρωσε αυτός ο εισβολέας 60 χρόνια ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία που εσείς χρεοκοπήσατε???
Κατέβαλε αυτός ο εισβολέας 60 χρόνια φορολογικές εισφορές στο κράτος που θέλετε να του χαρίσετε αφού πρώτα φροντίσατε να το έχετε χρεοκοπήσει και αυτό???
Άφησε στην εθνική οικονομία έστω ένα ευρώ από τα μαύρα και αφορολόγητα έσοδα που εισέπραξε όσα χρόνια βιάζει αυτή την πατρίδα, ή μήπως πλούτισε μ αυτά τα μαύρα λεφτά τις τράπεζες όπου γης, και πάντως πλην Ελλάδας???
Πως μπορείτε λοιπόν ανερυθρίαστα να λέτε πως ο λαθρομετανάστης συνέβαλε στην ανάπτυξη και την Εθνική μας οικονομία???
Από πού λοιπόν προκύπτει πως το ανθρώπινό του δικαίωμα στη ζωή.
το ανθρώπινό του δικαίωμα στην υγεία, εφ όσον συμβάλλει σ αυτήν.
το δικαίωμα του στη μόρφωση, εφ όσον συμβάλλει σ αυτήν.
από πού προκύπτει πως όλα αυτά τα επιμέρους δικαιώματα ( που όμως συνυπάρχουν με υποχρεώσεις) ταυτίζονται με τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη???

Αλλά ας προχωρήσουμε και ακόμη παρακάτω.

Σ αυτή τη ζωή υπάρχουν άραγε μόνο ανθρώπινα δικαιώματα???
Ανθρώπινες υποχρεώσεις υπάρχουν για τους εισβολείς???
Η υποχρέωσή τους να σέβονται τη ζωή μου υπάρχει???
Η υποχρέωσή τους να σέβονται τη γειτονιά που γεννήθηκα υπάρχει???
Η υποχρέωσή τους στο σεβασμό της νομιμότητας υπάρχει???
Υπάρχει μήπως η υποχρέωσή τους να σεβαστούν τις πολιτισμικές και άλλες αξίες της χώρας που τους φιλοξενεί???
Μήπως υπάρχει η υποχρέωσή τους να εισφέρουν στην υγεία την οποία θέλουν να απολαμβάνουν για να τη στερείται ο ιθαγενής πληθυσμός???
Μήπως υπάρχει η υποχρέωσή τους να συνεισφέρουν στον κρατικό νταβατζή που ακούει στο όνομα ΕΦΟΡΙΑ???

Για όλες αυτές και για δεκάδες άλλες ανθρώπινες υποχρεώσεις, τι έχετε να πείτε κύριοι ανοιχτοχέρηδες που αρχίσατε να μοιράζετε την πατρίδα λες και την πήρατε προίκα από τον πατέρα σας ενώ δεν είστε τίποτε περισσότερο από σώγαμπροι της εξουσίας???


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

1. Πουλάτε την Ελλάδα κι αυτό είναι ανέντιμο και ανεπίτρεπτο γι αυτό και δε θα σας περάσει.

2. Βγάζετε στο σφυρί τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, κι αυτό συνιστά παραβίαση του Συντάγματος και πολιτική εκτροπή, γι αυτό και θα κριθείτε.

Και η κρίση του Ελληνικού λαού θα είναι και ΑΥΣΤΗΡΗ και ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

3. Επιχειρείτε να νομιμοποιήσετε παρανόμους. Και το χειρότερο. επιχειρείτε να Ελληνοποιήσετε εισβολείς, κι αυτό είναι ανέντιμο απέναντι στην πατρίδα που ορκιστήκατε να υπηρετείτε.

4. Επιχειρείτε να νομιμοποιήσετε την παράνομη «νομιμοποίηση» των εισβολέων. Κανείς τους δεν είναι νόμιμος γιατί στερούνται όλοι νομίμων εγγράφων. Κανείς τους δεν νομιμοποιήθηκε νόμιμα γιατί από κανέναν δε ζητήθηκε να αποδείξει την ταυτότητα, τη μη παραβατικότητα, ούτε καν τη χώρα προέλευσής του


ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΘΕΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ.


Ρωτάμε.

1. Τι θα κάνετε αύριο όταν η Ελληνοποιημένη παρανομία σας, θα απαιτεί διδασκαλία της Αφγανικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολειά???

2. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας θα απαιτεί στο όνομα των «ανθρωπίνων της δικαιωμάτων» να ανοικοδομηθεί Τζαμί στη γειτονιά που γεννηθήκαμε???

3. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας θα έρθει αντιμέτωπη με την αθώα παιδική αφέλεια που ενδέχεται να εκδηλωθεί με ένθεν και ένθεν πειράγματα στα Ελληνικά σχολειά???


4. Πως τολμάτε να φέρετε τα παιδιά της Ελλάδας αντιμέτωπα με ον ισλαμικό φονταμενταλισμό μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, ελληνοποιώντας την κατάπτυστη παρανομία σας???

5. Τι θα κάνετε αύριο όταν ο παράνομα ελληνοποιημένος ισλαμιστής αρχίσει να ενοχλείται από το χτύπημα της καμπάνας των εκκλησιών μας στη γειτονιά???

6. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας, αρχίσει να απαιτεί ποσοστώσεις στη δημόσια διοίκηση με στόχο την καθολικότερη άλωση του κρατικού μηχανισμού στο σύνολό του???

7. Τι θα κάνετε αύριο όταν η απερίσκεπτη πολιτική σας θα φέρει αίμα και θάνατο στους δρόμους και τις γειτονιές της Ελλάδας???


8. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.