Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ο Συνασπισμός της Βλακείας και του Φασισμού

Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Η υπεύθυνη των Διεθνών Σχέσεων του Συνασπισμού Ρένα Δούρου μιλώντας στη ΝΕΤ, για το λαθρονομοσχέδιο , είπε μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση έχασε ιστορική ευκαιρία σε ό,τι αφορά τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες στη χώρα μας. Η κυβέρνηση υποχώρησε στο απαράδεκτο μέτωπο παπάδων και τηλεαστέρων, που κυριαρχεί στις τηλεοράσεις, ένα μέτωπο αμορφωσιάς, που μαρτυρά σε ποιο βαθμό ο απαραίτητος διάλογος για ένα τόσο κρίσιμο θέμα δεν έγινε με τη σοβαρότητα με την οποία θα έπρεπε να είχε γίνει».

Είπε λοιπόν η κυρία επικοινωνιολόγα ότι «η κυβέρνηση υποχώρησε στο απαράδεκτο μέτωπο παπάδων και τηλεαστέρων, που κυριαρχεί στις τηλεοράσεις».

Σε αυτή τη φράση δεν υπάρχει τίποτα το αληθές και λογικά ορθό.

Ο παπα-Λιάπης (Ιερώνυμος) ,που πήγε Guest Star στο υπουργικό συμβούλιο, o λοχαγός του Τουρκικού στρατού Αρχοντής (Βαρθολομαίος), που κάνει «εκκλήσεις κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», μαζί με τον παπα-Λιάπη, και ο αιρετικός της Καλαμάτας, που τον περιφέρουν από κανάλι σε κανάλι, δεν είναι «μέτωπο παπάδων»;

Άρα, οι δικοί τους «παπάδες» δεν είναι παπάδες;

Ο κ.Πρετεντέρης, η κα.Στεφανίδου, η κ.Κατρίτση, η κα Παναγιωταρέα κλπ, κλπ,κλπ, δεν είναι τηλεαστέρες; Και οι «δικοί» τους «τηλεαστέρες» ,με τους δικούς τους «παπάδες», δεν έχουν κάνει δικό τους μέτωπο, με τους Αλεβιζάτους, τους Λιάκους, τις Δραγώνες, και τις ΜΚΟ;

Άρα, κατά την κυρία επικοινωνιολόγα του Συνασπισμού, όλοι αυτοί δρουν «αυτοβούλως», χωρίς «συγκολλητική ουσία», χωρίς χορηγούς και επικοινωνιολόγους, και αντιμετωπίζουν το «οργανωμένο μέτωπο» των ανταρτών «παπάδων και τηλεαστέρων».

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

Αυτοί που δεν κάνουν απολύτως κανένα διάλογο, αυτοί που λένε μόνο επικοινωνιακά ψέματα, και που προσπαθούν να συγκινήσουν τον πολίτη με μερικά κιλά χύμα «ανθρωπιάς», επικαλούντα τον «απαραίτητο διάλογο για ένα τόσο κρίσιμο θέμα δεν έγινε με τη σοβαρότητα με την οποία θα έπρεπε να είχε γίνει».

Για να δούμε τη σοβαρότητα του διαλόγου.

Είπαν ψευδώς, ότι θα πάρουν δικαίωμα ψήφου 266.000 λαθρομετανάστες.
Ο Σκανδαλίδης ομολόγησε, μετά την πίεση που του άσκησα από το Δελτίο των 11, ότι αυτός νομιμοποίησε 1.100.000 λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση πρόσθεσε και 150.000 «παυλοπουλικούς» ως τον Δεκέμβρη του 2005.Επομέμως 1.250.000 το λιγότερο.

Αυτή είναι η σοβαρότητα του διαλόγου τους.

Είπαν ψευδώς, ότι οι κακοποιοί δεν θα πάρουν ιθαγένεια, ενώ η θεωρητική απαγόρευση αφορά σε όσους έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα.Και κανείς κακούργος δεν θα έχει καταδικαστεί τελεσίδικα στην πενταετία. Επομένως όλοι οι ληστές, δολοφόνοι, βιαστές, πρεζέμποροι, θα πάρουν και ιθαγένεια, και ψήφο, επειδή έχουν το τεκμήριο της αθωότητας όπως είπε με «σοβαρότητα» ο Αλεβι(ζάτος).

Αυτή είναι η σοβαρότητα του διαλόγου τους.

Λένε ψευδώς ότι τα πολιτικά δικαιώματα, είναι ατομικά δικαιώματα και τους διαψεύδει η ίδια η συνθήκη της Ρώμης. Λένε ψευδώς, ότι θα δώσουν στα παιδιά των λαθρομεταναστών ιθαγένεια,και όχι στους γονείς ενώ υπάρχουν δεκάδες αποφάσεων των Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, με τις οποίες το παιδί δίνει την ιθαγένεια στους ΛΑΘΡΟ γονείς.

Αυτή είναι η σοβαρότητα του διαλόγου τους.

Λένε ότι θα βάλουν τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς στον Ελληνικό Στρατό για να υπερασπίσουν την Πατρίδα μας από τους Τούρκους.

Αυτή είναι η σοβαρότητα του διαλόγου τους.

Η αλήθεια που τους πονάει είναι, ότι δέκα άνθρωποι που έκαναν την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, μια εκπομπή σε τοπικό κανάλι, με περιορισμένη εμβέλεια, μερικοί πατριώτες στο διαδύκτιο, πέντε- έξι καθηγητές, και 5 μητροπολίτες , χωρίς χορηγούς ,εφημερίδες, επικοινωνιολόγους, και εκατομμύρια ευρώ για προπαγάνδα, τους πήραμε τα σώβρακα.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ VOUCHER ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ TOURS ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ TOURS.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ.
Να έρθει η «μορφωμένη» επικοινωνιολόγα του Συνασπισμού, στο δελτίο των 11 για σοβαρό διάλογο… και ότι ήθελε προκύψει…αν τολμάει….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters