Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ - Πράξις Β

Γράφει ο Ιωάννης Σ. Φριτζαλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ DEB ΕΔΩ : http://tourkikanea.gr/2016/02/deb-217/#more-59101

(Διαβάστε με προσοχή)

"...Αυτό το τελευταίο περιστατικό έδειξε πως η ζωή και η περιουσία των μελών της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης τελούν υπό απειλή..."
Με απόλυτη συνέπεια και συναίσθηση της βαρύτητας των διαπιστώσεων,στις οποίες έχει καταλήξει η τριετής επισταμένη έρευνά μου σχετικά με την "μεθοδολογία της γενοκτονίας εν καιρώ ειρήνης" - όπως αυτή εφαρμόζεται τόσο στην Θράκη,όσο και σε όλη την Β.Ελλάδα - έχω αναδείξει και θα συνεχίσω να αναδεικνύω τον ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ χαρακτήρα των πάσης φύσεως δραστηριοτήτων όλων των φορέων εφαρμογής της επιθετικής τουρκικής εξωτερικής πολιτικής εις βάρος της Ελλάδος.
Πυρήνας του συγκεκριμένου δελτίου τύπου του Κ.Ι.Ε.Φ. δεν είναι μόνο η άποψη πως "η μειονότητα πλέον τελεί υπό απειλή" αλλά και η εδραίωση - ως δεδομένης - της αντιλήψεως περί υπάρξεως "αντιμειονοτικής" οργανώσεως ονόματι "Φρουροί της Θράκης".
Η γενοκτονία για να φτάσει στο στάδιο της ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΩΣ (7ο στάδιο) προϋποθέτει την μεθοδευμένη εμφάνιση δύο αντιπάλων πόλων,την ενορχήστρωση δηλαδή εκ μέρους του θύτη μίας διαδικασίας ΠΟΛΩΣΕΩΣ (5ο στάδιο), η οποία θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην μεταξύ τους σύγκρουση,η έκβαση της οποίας θα κριθεί μετά βεβαιότητος εις βάρος του θύματος.
Δέκα και πλέον αιώνες "γνωριμίας" μας με την τουρκική δολιότητα φαίνεται πως δεν αρκούν για να μάθουμε επιτέλους να την ερμηνεύουμε εγκαίρως και να την αντιμετωπίζουμε.
Δυστυχώς,τα δεδομένα τείνουν να επιβεβαιώσουν την άποψη την οποία έχει διατυπώσει στο παρελθόν ο σεβαστός καθηγητής Panayiotis Ifestos πως "όσα έρχονται στην Ελλάδα θα κάνουν τη καταστροφή του 1922 να μοιάζει ασήμαντη",αλλά και τις διαχρονικές διαπιστώσεις του Παναγιώτη Κονδύλη.

Επαναλαμβάνω πως "στην παρούσα φάση, στην οποία βρίσκεται υπό κατάρρευση ο στρατηγικός σχεδιασμός της Τουρκίας στην Βόρειο Συρία, επιταχύνονται οι διαδικασίες εμπλοκής της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και όλων των μουσουλμανικών μειονοτήτων των Βαλκανίων εν γένει".
Ας επιδείξουμε όλοι την δέουσα προσοχή και αυτοκυριαρχία,γιατί οι προκλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις και εκδηλώσεις ενδέχεται να κλιμακωθούν,με σκοπό την αυθαίρετη επέκταση του ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ (2ο στάδιο) του "Φρουρού της Θράκης" σε όλον τον χριστιανικό πληθυσμό της περιοχής.
Οι ημέρες είναι "πονηρές" και αναδεικνύουν παράλληλα την ευθύνη μας να αγκαλιάσουμε διπλά και τριπλά τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας,η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν εκφράζεται από τέτοιου είδους διχαστικές (επιεικώς) αντιλήψεις και ενδεχομένως να έχει αρχίσει πλέον να αντιλαμβάνεται την πολυετή χειραγώγησή της προς ευόδωση αλλοτρίων συμφερόντων.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.