Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΤΥΧΟ «ΟΜΑΙΜΟΝ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ-ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ»,

Του Ανδρέα Μητσόπουλου

Δικηγόρου-Συγγραφέως

Αναδημοσιευμένο από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα

Συνεχίζεται μεθοδικά και με αυξανόμενο ρυθμό, ο ραγδαίος και βίαιος ισλαμικός εποικισμός της Ελλάδος, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται κατάφωρα η Εθνική Ομοιογένεια της Πατρίδος μας και να τίθεται εν αμφιβόλω, η Ιστορική Συνέχεια του Έθνους. Είναι γνωστό τοις πάσι άλλωστε, ότι όποιος αντιδρά στην ανωτέρω βλαπτική κατάσταση, η οποία λίαν συντόμως θα καταστεί μη αναστρέψιμη, στοχοποιείται αστραπιαία, αναγόμενος σε θανάσιμο εχθρό των εθνομηδενιστικών κύκλων. Εάν λοιπόν κάποιος εκφράσει μία αντίθετη άποψη, διατυπώνοντας είτε με απλά και σταράτα λόγια, είτε με αδιάσειστα και τεκμηριωμένα ιστορικά και επιστημονικά επιχειρήματα, τις θέσεις του αναφορικά με την εθνική ζημία που προκαλεί ο ισλαμικός εποικισμός και εν γένει η λαθρομετανάστευση, γίνεται αυτομάτως, βορά των εθνομηδενιστικών και «δικαιωματιστικών» κέντρων.   

Ως εκ των ανωτέρω, προκύπτει εύλογα το ερώτημα, εάν δύναται κάποιος να διατρανώσει με τον δημόσιο λόγο του, ποια είναι τα ιδιαίτερα ταυτοτικά χαρακτηριστικά που συγκροτούν την έννοια του Έλληνα και εξασφαλίζουν την Συνέχεια του Έθνους, χωρίς να υποστεί την βάσανο να αντιμετωπιστεί δυσμενώς. Έτσι αντιμετωπίστηκε αδίκως, ο star της δεκαετίας του 1980 και επιτυχημένος ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος κατά την συμμετοχή του στο reality «Η Φάρμα» και χωρίς να ομιλήσει ρατσιστικά για τους αλλοδαπούς και τους μετανάστες, είπε το αυτονόητο, ότι «Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ, που χρόνια επί χρόνων μιλάνε την ίδια γλώσσα, την Αρχαία Ελληνική». Στην δήλωση αυτή προέβη για να σχολιάσει την άποψη ορισμένων οι οποίοι θεωρούν ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με τους μετανάστες.

Όσο κι αν επιθυμούν όμως οι αντεθνικοί κύκλοι να αποξενωθούμε από την Ένδοξη Ιστορία του Έθνους, η αλήθεια δεν αλλάζει. Το Μεγαλείο του Ελληνισμού είναι συνυφασμένο με το ανυπέρβλητο τετράπτυχο «ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ», το οποίο κατέγραψε στο έργο του, ο Πατέρας της Ελληνικής Ιστορίας, Ηρόδοτος (Ιστορίαι του Ηροδότου 8ο Βιβλίο-Ουρανία, 144.2,3), ήτοι «Το Ελληνικόν, εόν όμαιμον τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα τε κοινά και θυσίαι ηθεά τε ομότροπα». Από τα τέσσερα ανωτέρω στοιχεία Εθνικής Ταυτότητος, το πρώτο και κεφαλαιώδες, ήτοι το «ΟΜΑΙΜΟΝ», αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του εθνικού οικοδομήματος και το εφαλτήριο για την αφύπνιση της Εθνικής Συνειδήσεως. Εάν δεν υπάρχει το ΟΜΑΙΜΟΝ, ήτοι η κοινή εξ αίματος καταγωγή, δεν είναι δυνατόν να συγκροτηθεί ένα ενιαίο και ομοιογενές Έθνος, ενώ είναι άκρως αμφίβολο εάν ένα εθνικοκοινωνικά ετερογενές και ανομοιογενές πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα ανθρώπων, θα αποκτήσει ποτέ κοινή Εθνική Συνείδηση, θα εντρυφήσει εις βάθος στην Ελληνική Γλώσσα, θα ασπαστεί συνειδητά την Ορθόδοξη Πίστη και θα ενστερνιστεί τα ελληνικά ήθη και έθιμα, τον ελληνικό τρόπο και στάση ζωής, καθώς και τον Ελληνικό Πολιτισμό.  

Οι διεπόμενοι βέβαια από μαρξιστικά, εθνομηδενιστικά, νεοφιλελεύθερα και δικαιωματιστικά σύνδρομα, έχοντας ως στόχο την αποδόμηση της Ελληνορθοδοξίας, μάχονται λυσσωδώς να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι η εθνική θέση «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι» αποτελεί φασιστική και ρατσιστική ροπή. Πρόκειται για όλους αυτούς που προωθούν αναρίθμητες πολιτογραφήσεις, δημιουργώντας «Έλληνες» στα χαρτιά και ασφαλώς όχι ως προς την καταγωγή, αντιτιθέμενοι στο λεγόμενο Δίκαιο του Αίματος. Είναι πολύ διαφορετικό εξάλλου, να αγαπήσει κανείς την Ελλάδα, διδασκόμενος τον ελληνικό πολιτισμό και μετατρεπόμενος σε Φιλέλληνα, από το να λατρεύεις την Ελλάδα, ως Πατρίδα σου και τους Έλληνες, ως Συνέλληνες Συμπατριώτες σου, επειδή σε συνδέουν με αυτούς Ιεροί, Εθνικοί και Ηθικοί Δεσμοί, κοινές ανησυχίες, πόθοι και οράματα, γνωρίζοντας ότι στις φλέβες σου ρέει το από αρχαιοτάτων χρόνων Ελληνικό Αίμα και για τους λόγους αυτούς θα αγωνίζεσαι αενάως για να διατηρήσεις την Εθνική Συνέχεια που εκκινεί από την Αρχαία Ελλάδα, συνεχίζεται στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία και εξακολουθεί ακατάπαυστα έως τις παρακμιακές σύγχρονες ημέρες. Να είσαι εν ολίγοις συνειδητοποιημένος, ότι αποτελείς ατόφιο κομμάτι του Ελληνισμού και έχεις επωμιστεί στο ποσοστό που σου αναλογεί, την ιστορική ευθύνη της Εθνικής Συνέχειας αλλά και Ολοκληρώσεως, διά της μεταλαμπαδεύσεως των Εθνικών Ιδεωδών στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου. Της Ιστορικής Συνέχειας του Έθνους των Ελλήνων, όπως την ανέπτυξε και την κατέστησε ακλόνητη, με ατράνταχτα ιστορικά και επιστημονικά επιχειρήματα, ο Πατέρας της Ελληνικής Ιστοριογραφίας, Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος, ενώ την ενέταξε στο πολιτικό πεδίο ο Πατέρας του ΟΧΙ, Ιωάννης Μεταξάς, με την θεμελίωση και διάδοση στον Ελληνικό Λαό, της Ιδεολογίας του Γ΄ Ελληνικού Πολιτισμού.    

  Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και Έλληνες ως προς την καταγωγή, οι οποίοι απαρνούμενοι το Πανάρχαιο Ελληνικό Μεγαλείο, μισούν κατά τρόπο συμπλεγματικό την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, ένεκα του εγκλωβισμού τους στην αριστερίστικη, διεθνιστική και συνάμα αντεθνική ιδεοληψία. Οι συγκεκριμένοι ινστρούχτορες, απεχθάνονται πέραν της ελληνικής καταγωγής τους, την Ορθοδοξία, ως άθεοι που είναι, την Ελληνική Γλώσσα, την οποία από το 1976 και ιδίως από το 1982, κατακρεούργησαν συντακτικά, ορθογραφικά και εκφραστικά, ούτως ώστε να αποκοπεί η ελλιπής Νέα Ελληνική Γλώσσα, από την απαράμιλλη Αρχαία Ελληνική, ενώ επιθυμούν ταυτοχρόνως, να ξεριζώσουν από την ψυχή μας, οτιδήποτε προσιδιάζει στον ελληνικό τρόπο σκέψεως. Εξυπακούεται ασφαλώς, ότι μεταξύ των «Ελλήνων» που απορρίπτουν το ίδιο τους το Έθνος και των Φιλελλήνων, οι Έλληνες Πατριώτες εκφράζουμε τον σεβασμό μας προς στους δεύτερους. Τούτο δεν σημαίνει όμως, ότι δύνανται να καταταγούν στον Ελληνισμό. Πολλώ δε μάλλον, δεν επιτρέπεται να χαρακτηριστεί «Έλλην», κάποιος που έχει εγκατασταθεί στην Πατρίδα μας, έχοντας προηγουμένως εισβάλλει ως λαθρομετανάστης, ενώ σήμερα τυγχάνει «νομιμοποιημένος» και μελλοντικά ενδέχεται να πολιτογραφηθεί «Έλληνας», χάριν της θεσπίσεως νομοθετημάτων που χαρίζουν αφειδώς και με ελάχιστες προϋποθέσεις, την ανεκτίμητης αξίας, ιδιότητα του Έλληνα, στους αλλοδαπούς  οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους, στοχεύουν στην απόκτηση της ελληνικής «ιθαγένειας», προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και όχι γιατί ως διά μαγείας, αγάπησαν την Ελλάδα.

Οι εκάστοτε πολιτικοί ταγοί του τόπου, ιδίως αυτοί των τελευταίων ετών, μη ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του Έθνους και κατώτεροι των εθνικών περιστάσεων, έχουν κατά καιρούς ομιλήσει υπέρ των ανοικτών συνόρων, κατά του νατιβισμού, υπέρ της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας που λειτουργεί όμως με κανόνες «πολιτισμένης» ζούγκλας, πιστεύοντας παράλληλα, ότι το οξυμμένο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, θα επιλυθεί από τους διαβιούντες στην Χώρα «μετανάστες». Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι η Νέα Τάξη βάλλει κατά του Ελληνισμού. Οι Έλληνες όμως γνωρίζουμε, ότι στηριζόμενοι στο τεράστιο τετράπτυχο του Ελληνισμού, το οποίο αναγράφεται στον τίτλο του παρόντος άρθρου, θα νικήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε, υφιστάμενοι οποιοδήποτε κόστος, τα ιδιαίτερα στοιχεία και χαρακτηριστικά της Εθνικής Ταυτότητός μας και την εναπομείνασα Εθνική Ομοιογένειά μας, εμποδίζοντας την νόθευση της αυθεντικότητος του Ελληνισμού. Με το πάθος και την αγωνιστικότητα που διέπει την Ελληνική Φυλή και όχημα ένα ισχυρό Εθνικό Κίνημα που έστω και με υπέρμετρη καθυστέρηση, οφείλουμε να διαμορφώσουμε με την σύμπνοια και την ενότητα των Πατριωτικών Δυνάμεων, θα παλέψουμε σθεναρά για την διάσωση και διάδοση των Ιδανικών του Έθνους των Ελλήνων, η προάσπιση των οποίων αξίζει κάθε θυσία. Οι εχθροί της Ελλάδος δεν θα κατορθώσουν ποτέ να εξαλείψουν την Πνευματική Ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Φυλής η οποία υφίσταται εδώ και 10.000 έτη. Το ΟΜΑΙΜΟΝ, το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, το ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, το ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, θα υπερισχύσουν για άλλη μια φορά στην Ιστορία, καθιστώντας την Ελλάδα, Μεγάλη εκ νέου.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου