Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟ 5 ΜΗΝΩΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ : ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ vs ΣΥΡΙΖΑ, ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)

Επειδή 4,5 μήνες μετά από τις εκλογές η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δια του υπουργού εξωτερικών έθεσε θέμα αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους, ενισχύοντας την γεωπολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας, μετά από τις κινήσεις υπέρ της επέκτασης του turkish stream και ήδη συζητά την απόδοση ιθαγένειας από τούδε και στο εξής σε όσους αλλοεθνείς γεννήθηκαν στην χώρα αλλά δεν είναι ελληνικής καταγωγής, αποδεικνύεται περίτρανα η επικράτηση της "γεωάποψης" των συνιστωσών και των δικαιωματιστών του κόμματος. Προ πέντε μηνών και πριν από τις εκλογές ανάρτησα σχόλιο-εκτίμηση, προειδοποιώντας για ενδεχόμενες αποφάσεις που θα επέβαλλαν οι συνιστώσες, οι οποίες θα συγκρούονταν ευθέως με τα εθνικά συμφέροντα. Νομίζω ότι συνεχίζει να είναι επίκαιρο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ - ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ κ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ (5/1/2015) : http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.gr/2015/01/vs.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου