Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Το απέρριψαν ακόμα και αυτοί που το κατέβασαν για ψήφιση! Πρωτοφανή πράγματα, αλλά και ύπαρξη τσίπας-Όσο για τον άνθρωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων Νίκο Αναστασιάδη, μέχρι και αυτός φοβήθηκε τις ροχάλες!

Ούτε ένας! Με 36 ψήφους κατά έναντι 19 αποχών, η Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κινήθηκε στα χνάρια του Τάσσου Παπαδόπουλου και απέρριψε το νομοσχέδιο για το «κούρεμα» των καταθέσεων. Με τους βουλευτές του ψευτοπατριωτικού ΔΗΣΥ να απέχουν, όλοι οι υπόλοιποι καταψήφισαν, ενώ πριν, ΟΛΟΙ, είτε απείχαν είτε καταψήφισαν, τάχθηκαν κατά στη διάρκεια της συζήτησης.
Όχι, εκεί, ακόμα και ο υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν και Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, αρνήθηκε να ακολουθήσει τα χνάρια του ΓΑΠ, ο οποίος βιοπορίζεται ως επαγγελματίας... ομιλητής σε ιδρύματα του εξωτερικού, όπου δεν έχουν μάλλον συνειδητοποιήσει ποιος είναι και τι έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας. Και τώρα, οι εξελίξεις τρέχουν, καθώς άγνωστες είναι ακόμα οι διαστάσεις που θα λάβουν οι αντιδράσεις στην κυπριακή άρνηση να μπει στη μέγγενη της απομείωσης των καταθέσεων.
Ένα είναι σίγουρο: όλα γύρω μας αλλάζουν. Και η κυπριακή άρνηση θα καταστεί ο καταλύτης πολλών αλλαγών. Οι δε Γερμανοί, μετρούν την πρώτη τους (βαριά) ήττα


http://www.elkosmos.gr/politiki/politiki/koinonia/12517-2013-03-19-19-07-59.html