Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

 
Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Κυριολεκτικά “χαμός” έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην Βουλή, με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός στην Βουλή σχετικά με το ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη. Την ερώτηση, κυριολεκτικά υπέβαλλε ολόκληρος ο ΛΑΟΣ, καθώς και οι 15 βουλευτές του την υπέγραφαν, όπως συνηθίζεται να γίνεται σε περιπτώσεις όπου ένα κόμμα θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ένα ζήτημα.
Πριν ξεκινήσουμε όμως να σας παραθέτουμε το τι συνέβη στην Βουλή, θα ξεκινήσουμε ευλογώντας τα γένια μας ως εφημερίδα και την δουλειά των συναδέλφων καθώς τα δημοσιεύματα και οι έρευνες της “Ελεύθερης Ώρας” αναφέρθηκαν στην αρχή ακόμη της διαδικασίας.
Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από την εισαγωγή του Θάνου Πλεύρη ο οποίος ήταν ο πρώτος που μίλησε ξεκινώντας την διαδικασία: “Πρέπει να ακούσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει να δούμε και τα επιστημονικά, νομικά άρθρα που γράφονται. Πάρτε μια σειρά από άρθρα που υπάρχουν και στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» που δεν μένει μόνο στο θρησκευτικό κομμάτι, αλλά μπαίνει και σε ένα νομικό κομμάτι και στα προβλήματα τα οποία υπάρχουν. Πρέπει επιτέλους, να απαντήσετε σε όλα αυτά τα θέματα.”
Οι τοποθετήσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου