Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Στον κόσμο της η Jeffro-χρυσοχοϊδο παρεούλα! (Αντιμετώπιση Ελλήνων - Λαθρομεταναστών)



Στον κόσμο της η Jeffro-χρυσοχοϊδο παρεούλα! (Αντιμετώπιση Ελλήνων - Λαθρομεταναστών)



Δεν θα παραθέσουμε κείμενα για να εκφράσουμε το μέγεθος της Αηδίας που ένιωσαν οι απλοί Έλληνες πολίτες όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τον Χρισοχοϊδη (την έχουν καλύψει επαρκέστατα πολλά Blog), στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Με την δύναμη της εικόνας προσπαθούμε να σας βάλουμε στο κλίμα!

ΜΠΛΟΚΟ κ΄ ΦΙΜΩΣΗ… για τους Έλληνες που υπήρχε η υποψία καν ότι θα φωνάξουν κάποιο σύνθημα διαμαρτυρίας που θα χαλούσε την ζαχαρένια της JEFRO-ΧΡΥΣΟΧΙΔΙΚΗΣ παρεούλας!

Απίστευτα πράγματα…. Έβαλε τα παιδιά (νέα παιδιά Αστυνομικούς) εναντίων των πατεράδων, αδερφών, εγγονιών! Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής, τα περισσότερα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πολύ αρνητικά συναισθήματα σε αυτές τις διαταγές! (στην Φώτο με το παιδάκι στους ώμους του πατέρα του, δείτε το ύφος του παλληκαριού), σαφώς εξαρτούνται οι κλαράδες και γαλονάδες που τρέμουν μήπως του κάνει «ντά» ο ΠΡΟ.ΠΟ και χάσουν κάνα ευρόπουλο από την συνταξούλα τους. Είναι πλέον απόλυτα σαφές ότι με δόλιο τρόπο ο Χρυσοχοίδης-κοεντζόγλου προσπαθεί να φέρει αντιμέτωπους του Έλληνες πολίτες με την ΕΛ.ΑΣ. με απειλές και τρομοκρατία! -θα χάσετε τον «μισθούλη» σας, τον ίδιο μισθό που λαμβάνει ο ίδιος κατατρομοκρατώντας και φυλακίζοντας Έλληνες που απλά διαμαρτύρονται! Ξεχνάει πως τον μισθό του τον χρωστάει σε κάποιους «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» σαν τον Λεωνίδα, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη κ.λ.π που έδωσαν την ζωή τους για να υπάρχει η Ελλάδα, ελεύθερη – δεν θα περάσει η ΠΑΣΟΚΙΚΗ τρομοκρατία ούτε προς τους Έλληνες πολίτες, ούτε προς τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ (που τον στολίζουν ανάλογα!).




Αντιθέτως απόλυτη ασυδοσία από πλευράς λαθρομεταναστών! Ότι είδους παραεμπόριο μπορεί κανείς να φανταστεί , απροκάλυπτα (δείτε στην Φώτο, μόνο δεν έχουν ακουμπήσει τον καφέ τους στην μοτοσικλέτα της Αστυνομίας), άλλος φώναζε …»το πορτοφόλι μου» (μαζί και τουρίστες), άλλοι «φύγετε από μπροστά να δούμε τα παλληκάρια μας, δική μας είναι η εθνική επέτειος» (είχαν παραταχθεί μπροστά σαν συμμορίες και δεν μπορούσαν οι Έλληνες να προσεγγίσουν την παρέλαση των παιδιών τους), μια τουρίστρια οδυρόταν που ένα πακιστανοϊδές της έπιασε το……….!!! ΒΑΒΕΛ!!!

Δεν θα πούμε τίποτα άλλο για να εκφράσουμε την οργή μας, κάνανε το λάθος να μας εξοργίσουν και να κηρύξουν πόλεμο εναντίων των Ελλήνων! Ξεχνούν όμως ότι τα αφεντικά τους είναι μακριά, ενώ εμείς θα είμαστε εδώ και ο πανικός που θα νιώθουν κάθε φορά που θα νιώθουν τον Αιώνιο Έλληνα στο δρόμο, θα είναι δεδομένος….

Το Έθνος των Ελλήνων θα υπάρχει ότι και να κάνει ο κάθε προσκυνημένος, γεννιόμαστε εκ του ενός…. πάντα θα υπάρχουν καθαροί Έλληνες που θα σας τοποθετούν εκεί που πρέπει!

Η Ιστορία «χτίστηκε» και δοξαστικέ από Λεωνίδες και όχι από εφιάλτες…



Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε τα παρακάτω Βίντεο

1. Συνταγμα! (25/3/2010) Παρέλαση,O Χουντοχοίδης ξαναχτυπα

2. Επεισόδια ενάντια σε Ελλήνες (Παρέλαση 25 Μαρτίου 2010)

3. ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Πηγή: «ΔΙΚΤΥΟ»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου