Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Κινεζοι: Οι νεκροθαφτες της ελληνικης οικονομιας

Πέρασα από κινεζικό κατάστημα στο Κέντρο, άκουσα μια φασαρία και στάθηκα.

Οικογένεια Ιρακινών ζητάει από τον Κινέζο απόδειξη αλλα εκείνος δεν δίνει. Οι Ιρακινοί επιμένουν, επιμένει κι ο Κινέζος και στους σπρώχνει με την βία να βγουν έξω. Οι Ιρακινοί επιμένουν, πετάνε τα ρούχα στον πάγκο του Κινέζου και ζητάνε πίσω τα λεφτά τους.

Εμφανίζονται κι άλλοι κινέζοι από τα δίπλα μαγαζιά.

Ενας βγάζει ένα ρόπαλο κι επιτίθεται στον Ιρακινό. Ταυτόχρονα μια κινέζα αρπάζει ένα από τα τρία παιδιά του Ιρακινού ( 7 με 8 χρονών). Ορμάει η Ιρακινή στην Κινέζα και της ρίχνει μια γροθιά χολυγουντιανή. Την απογείωσε…

Μην πολυλογώ

Με τις αποδείξεις των Κινέζων τι γίνεται;

Με το Λαθρεμπόριο των Κινέζων; (Αν το παρεμπόριο είναι 9 δις, Ευρω, το κινούν ολοκληρωτικά οι Κινέζοι. Οι Αφρικανοί που πουλάνε τσάντες κ.λ.π., σκλάβοι των Κινέζων είναι…).

Με τις άλλες παράνομες δραστηριότητες των Κινέζων τι γίνεται;

( όπως το ωράριο –είναι ανοιχτοί ακόμα και τις Κυριακές)

Με τις άδειες των καταστημάτων τους που δεν έχει κανένας, τι γίνεται;

Σήμερα νοικιάζει ο Κινέζος τον χώρο, αύριο τον γεμίζει με εμπόρευμα και την Τρίτη ανοίγει κατάστημα, όταν οι άλλοι πολίτες και αλλοδαποί χρειάζονται τρεις μήνες (υγειονομικά, πυροσβεστική, Δημος κ.λ.π. για να πάρουν την άδεια).


Εγω πάντως δεν ψωνίζω από Κινέζους.

Κάνω όμως κάτι άλλο

Στέλνω κάθε μήνα μέσω Western Union κάποια χρήματα στην Νέα Υόρκη (ενοίκια που εισπράττει κάποιος συγγενής μου, κάτοικος Αμερικής, από ένα ακίνητο που έχει στην Αθήνα) και βλέπω το εξής καταπληκτικό.

Εκατοντάδες, άσπροι, μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι, τσιγγάνοι… χωρίς να γνωρίζουν ΛΕΞΗ ελληνικά, στέλνουν καθημερινά εκατομμύρια Ευρω στο εξωτερικό.

Που τα βρίσκουν; Από κλοπές, ληστείες, ξέπλυμα, ναρκωτικά κ.λ.π.;

Γιατί νόμιμα σίγουρα δεν τα βρίσκουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ούτε μια ΛΕΞΗ ελληνικά. Γιατί απλούστατα δεν έχουν άδεια παραμονής.


Μήπως να νομοθετηθεί τάχιστα η πρόταση του κ. Καρατζαφερη, όποιος στέλνει λεφτά στο εξωτερικό, να επιδεικνύει άδεια παραμονής και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ενημερότητα;

Αυτά είναι μέτρα σοβαρά, τα οποία πρέπει να ληφθούν υποψιν. Οι Αλβανοί σφάζουν τον Έλληνα, οι Κινέζοι όμως τον ενταφιάζουν. ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου