Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ : ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ


Τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία, επειδή στη σύγχρονη εποχή της εντυπωσιοθηρίας δυσκολεύονται πολλοί να αντιληφθούν τα αυτονόητα, ότι η Ε.Ο.Ν. είναι Ακομμάτιστος και Ανεξάρτητος λαϊκός Εθνικιστικός Σύλλογος που δεν στηρίζει και δεν στηρίζεται από κανένα πολιτικό κόμμα. Απλά και σταράτα !

Ωστόσο, ο ακομμάτιστος χαρακτήρας μας δεν μάς απαγορεύει, αλλά αντιθέτως μάς υποχρεώνει έτι περαιτέρω να καταδικάζουμε απεριφράστως κάθε πράξη βίας εναντίον Εθνικιστών και Πατριωτών.

Ως εκ τούτου, ο φορέας μας με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο εκφράζει τον ευθύ, κάθετο και ειλικρινή αποτρόπιασμό του τόσο για την αήθη επίθεση, την οποία εδέχθη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Πρόεδρος της «ΝΙΚΗ» κ. Δημήτριος Νατσιός από την αλαζονική υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, επειδή τόλμησε ορθώς να αναδείξει την ανθελληνικότητα των σχολικών βιβλίων, όσο και, mutatis mutandis, ήτοι σε ανάλογο βαθμό, την εξόφθαλμη απόπειρα ανθρωποκτονίας στην οποία έπεσε θύμα ο Δικηγόρος και υποψήφιος με τον αυτοδιοικητικό συνδυασμό «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» κ. Σωτήριος Μεταξάς από ομάδα ανάνδρων δολοφόνων αναρχικών και αριστερών στο Πεδίον του Άρεως προχθές, οι οποίοι προσέβαλαν κατάφωρα τη ζωή, την υγεία και την σωμάτική του ακεραιότητα.

Κάθε αγωνιστής στον Εθνικό Αγώνα θα πρέπει να έχει υπ’ όψιν του ότι στη θέση των ως άνωθι προσώπων μπορεί πολύ σύντομα να βρεθεί ο ίδιος, δηλαδή όλοι εμείς, επειδή τυγχάνουμε να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας, να υπερασπιζόμαστε με κόστος την Πατρίδα μας και να μην φοβόμαστε να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους.

Το κατεστημένο είτε δια των υπουργών του κράτους είτε δια των ταγμάτων εφόδου του παρακράτους εκδιώκει οποιονδήποτε ενοχλεί, ασκεί κριτική και διαθέτει φρόνημα ελεύθερο μη ελεγχόμενο από τις συστημικές δυνάμεις εξουσίας.

Μικρόψυχοι διαχωρισμοί δεν χωρούν σε περιστατικά προσβολής σοβαρών εννόμων αγαθών και σε ζητήματα αμιγώς ηθικής τάξεως, ειδικά όταν θίγεται απροκάλυπτα η ζωή ή ο πυρήνας της ανθρώπινης προσωπικότητος!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου