Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ : ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ … ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπημένοι Συναγωνιστές,
Οι ΚΑΛΠΕΣ μόλις έκλεισαν … ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, τόσοι πολλοί από εμάς βρεθήκαμε να συμμετέχουμε στον εκλογικό ΑΓΩΝΑ και σε διαφορετικές ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ επάλξεις, δίνοντας υποψηφιότητες και αγώνα για αυτό που εκτιμάμε ως ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΟΛΟΥΣ για τον ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ είναι το σίγουρο, ότι δημιουργήθηκε μια «Πατριωτική αγωνιστική βάση» που πολυδιάστατα καταγράφει συνολικά τέτοια ποσοστά, τα οποία στην συνέχεια πρέπει να δρομολογήσει ζυμώσεις και ΕΝΟΤΗΤΑ, όπως έγινε και στην Ιταλία. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΩΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Ιωάννης Γιαννάκενας, 25 Ιουνίου 7.00 μ.μ.
--------
Μετά από λίγες ώρες… βγήκαν τα αποτελέσματα τα οποία «ξάφνιασαν» πολλούς Έλληνες… στην βουλή εισήλθαν ΤΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… με συνολικά 34 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…. Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ … και τα τρία κόμματα που δεν μπήκαν στην βουλή, κατέγραψαν ποσοστό 13,75%... δηλαδή 716,685 ψηφοφόροι…
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ…
Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπημένοι Συναγωνιστές,
Μετά από 50 χρόνια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ… ο ευγενής χώρος των ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ… των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΝ …. Της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, Της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, Της ΠΑΤΡΙΔΟΣ, καταφέραμε να φέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτά τα αποτελέσματα… ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ … ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Πρέπει και οι 34 βουλευτές …. Και από τα τρία πατριωτικά κόμματα, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ… όλοι μαζί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, από πάνω από 700.000 ψηφοφόρους, που στην βουλή θα ακούσουν τα ίδια ΝΑΙ και τα ίδια ΟΧΙ από όλους τους πατριώτες βουλευτές…. Και έξω στην κοινωνία, με πρώτη δράση τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όλοι μαζί να αγωνιστούμε και να σφυρηλατήσουμε την βάση της ΕΝΟΤΗΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κτίσουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, το ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ και στον ΑΝΘΡΩΠΟ¬ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Αυτό πρέπει όμως να περάσει μέσα από την βουλή και τους βουλευτές. Αυτοί πρέπει να οι ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, πρέπει να αφήσουν στην άκρη εγωισμούς, αρχηγισμούς, μικροδιαφορές και «προηγούμενα». ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, διότι «Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ».
ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ … ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ … αλλά να ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, κυρίαρχος και απέναντι σε ότι δίνει νόημα στην ζωή μας, σε όποιες αξίες έχουμε ΟΛΟΙ … γι΄ αυτό πρέπει να ενώσουμε τα βλέμματα τις ψυχής μας για να φανούμε χρήσιμοι για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
Είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτά που μας ΕΝΩΝΟΥΝ, από αυτά που μας χωρίζουν.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, εάν πράξετε το ΠΡΕΠΟΝ ως ΕΛΛΗΝΕΣ, η ΠΑΤΡΙΣ θα σας ΕΥΓΝΩΜΩΝΕΙ.
 
Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας
Εκδότης

 

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου