Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Του Ιωάννου Γιαννάκενα
Διευθυντού των εκδόσεων Πελασγός
 
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο για κάθε σοβαρό άνθρωπο σήμερα, ότι ο Ελληνισμός περνάει μια από τις κρισιμότερες καμπές στην ιστορική του πορεία.

Σε τέτοιες στιγμές ο ρόλος των Εθνικιστών και των λοιπόν Πατριωτών αποκτά κυρίαρχο ρόλο ή έτσι τουλάχιστον θα έπρεπε. Ενώ στην Ευρώπη παρατηρείται η αντίσταση των κινημάτων εθνικής ταυτότητος που παίρνουν την πρωτοβουλία στην σωτηρία της Πατρίδος, εδώ στην Ελλάδα, η πολυδιάσπαση και έλλειψη επικοινωνίας των αντιστοίχων κομματικών σχηματισμών ναρκοθετεί την προοπτική σοβαρής αντίστασης. Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ε.Σ.Ο. (Εθνικό Συντονιστικό Όργανο) για την Ενότητα στον Κοινό Αγώνα όλων, η οποία ξεκίνησε το περσυνό καλοκαίρι, έχει δημιουργήσει αρκετά δεδομένα για τον σκοπό αυτόν. Κυρίαρχο επίτευγμα είναι η σφυρηλάτηση του αυτονόητου, που είναι η απόλυτη αναγκαιότητα της δημιουργίας δεύτερου Πατριωτικού πόλου, που στόχο θα έχει να ενεργοποιήσει μέσα από την κοινή κάθοδο, μεγάλο κομμάτι των απογοητευμένων, ανενεργών, απομονωμένων και πολυδιασπασμένων πατριωτών που βρίσκονται στον χώρο μεταξύ ΝΔ και Χ.Α.. Για όλους εμάς θα πρέπει να είναι αδιάφορο να πάρουμε ψήφους από τα δύο αυτά κόμματα, αλλά να ενεργοποιήσουμε και να προσθέσουμε ένα ουσιαστικό ανάχωμα απέναντι στην αποεθνικοποίηση της Ελλάδος.

Η αναμέτρηση των Ευρωεκλογών είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα υπάρχοντα εθνικά κόμματα να απαρτίσουν ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο Εθνικής Ενότητος, το οποίο θα πρέπει να έχει στόχο το 10%, ποσοστό το οποίο αγγίζει τις 3 έδρες. Το γεγονός ότι ισχύει ο σταυρός και στις Ευρωεκλογές, προσφέρει μια μεγάλη πιθανότητα στους σημερινούς πιο «επιφανείς αρχηγούς» ότι θα εκλεγούν, δίνοντας την δυνατότητα να αναδειχθούν και άλλα άξια στελέχη στις εθνικές εκλογές, αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.  Μια τέτοια συνεργασία θα μπορούσε να αναδείξει και τον κοινό αρχηγό για τις Εθνικές Εκλογές, στο πρόσωπο εκείνου που θα συγκέντρωνε τους περισσότερους σταυρούς στις Ευρωεκλογές… Δηλαδή, ο ίδιος ο ψηφοφόρος θα τον αναδείκνυε. Αυτές είναι οι σκέψεις μου, πρακτικά σκεπτόμενος και ελπίζοντας ότι αυτήν την φορά θα μπορούμε ως «Πατριωτικός χώρος» να φανούμε πιο υπεύθυνοι και ανιδιοτελείς προς χάριν της Ελλάδος και της επιβίωσης των Ελλήνων..

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου