Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών) ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ''ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ'' ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ''CAPELLO NUOVO)

Με επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση της πολιτικής κινήσεως ενώσεως του εθνικού χώρου του Κωνσταντίνου Πλεύρη ΕΜΕΙΣ (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών)  και της ομάδος κοινωνικής δράσεως ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ του Βασίλη Στίγκα στον πολυχώρο Capello Nuovo στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο 30/9/2017.
Στην έναρξη της συγκεντρώσεως απεύθυνε χαιρετισμό ο συγγραφέας , συνεργάτης του Ελευθέρου Κόσμου και ιδρυτικό στέλεχος του ΕΜΕΙΣ Γεώργιος Καραμαδούκης, ο οποίος έκανε λόγο για την ανάγκη ενώσεως του εθνικού χώρου και της εγκαταλείψεως των εγωιστικών δρόμων από τα εθνικά κόμματα. Τόνισε πως ΕΜΕΙΣ και ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ θα παλέψουν να ενεργοποιήσουν τους απογοητευμένους Έλληνες, οι οποίοι είτε βρίσκονται στην αποχή είτε είναι δυσαρεστημένοι από τα κόμματα που ψήφισαν. Άλλωστε, όπως ανέφερε, ο εθνικισμός είναι ενέργεια και συνεπώς οφείλουμε να δράσουμε και να εξυπηρετήσουμε την εθνική ιδέα με σύνεση αποφεύγοντας ανεγκέφαλες τακτικές που την δυσφημούν.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο οργανωτικός πυλώνας του ΕΜΕΙΣ Τάσος Συμιγδαλάς, ο οποίος μίλησε για την πρωτοβουλία ΕΜΕΙΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ , η οποία στοχεύει στην ανάληψη ανιδιοτελών δράσεων στην κοινωνία. Ο εθνικισμός όπως ανέφερε δεν είναι μόνο θεωρία αλλά και πράξη και στον αγώνα αυτόν δεν πρέπει να λείψει κανείς που βάζει την Ελλάδα πάνω από πολιτικές σκοπιμότητες και υπολογισμούς. Καυτηρίασε τα κόμματα του εθνικού χώρου που ακολουθούν μοναχικούς δρόμους και δήλωσε πως ΕΜΕΙΣ και ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ θα συνεχίσουν την προσπάθεια με θέρμη σε όλη την Ελλάδα.
Τέλος τον λόγο πήρε ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, ο οποίος  αναφέρθηκε στα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάς. Στάθηκε στην απαξίωση της πολιτικής, την διάβρωση της παιδείας, την καταπολέμηση της θρησκείας , την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος  και τον εκφυλισμό της κοινωνίας. Άσκησε κριτική στους βολεμένους Έλληνες που δεν αντιδρούν  και δεν κοιτάζουν τίποτα άλλο πέραν των προσωπικών και οικογενειακών τους ζητημάτων και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ένα νέο πατριωτικό κίνημα γεννιέται, το οποίο από λίγους θα γεννήσει πολλούς.
Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος του κόμματος ΡΙΖ.Ε.Σ. Βασίλης Καπερνάρος, καθώς και ο γνωστός καθηγητής οικονομικών Διονύσης Χιόνης. Από την Πλευρά του ΕΜΕΙΣ παρών ήταν το επίσης ιδρυτικό στέλεχός του και συγγραφέας ταξίαρχος ε.α. Χρήστος Κοσσιώρης. 
Μετά το πέρας των ομιλιών, τα μέλη των δυο κινήσεων είχαν μεταξύ τους εποικοδομητικό διάλογο τόσο ως προς θέματα εθνικά και κοινωνικά αλλά και ως προς θέματα οργανωτικά. Όλοι έδειξαν θέρμη και διάθεση αγωνιστηκότητος και έβαλαν  την υπογραφή τους στην συγκρότηση ομάδων εργασίας  με σκοπό την γιγάντωση του νέου πατριωτικού φορέα.

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου