Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ TA ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ... 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ... - ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ) ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΡΑΣΕΒΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ....

Δεκαπέντε «φρουροί» του Βοτανικού προσήχθησαν από την Αστυνομία και αυτή την ώρα ταυτοποιούνται τα στοιχεία τους στην Κρατική Ασφάλεια.
Στον χώρο του Βοτανικού, όπου νωρίτερα πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα τσεκούρι, φωτοβολίδες, ναυτικές φωτοβολίδες και ασύρματοι.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας στις 6 το πρωί της Παρασκευής επιχείρησαν στον χώρο όπου αναμένεται να κατασκευαστεί το τέμενος στον Βοτανικό.

Οι «φρουροί» του Βοτανικού που βρίσκονταν στον χώρο δεν προέβαλαν καμία αντίσταση, ενώ προσήχθησαν από την Αστυνομία και αυτή την ώρα μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.


..............................................................


Σήμερα το πρωί στις 6:00 ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν στον Βοτανικό, έξω από τον χώρο όπου προβλέπεται να ανεγερθή το μουσουλμανικό τέμενος, και εδώ και μήνες λειτουργούσε η πρωτοβουλία «Στέγη Αστέγων». Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν 15 συλλήψεις, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στον χώρο.

Ο χώρος λειτουργούσε εδώ και μήνες, σύμφωνα με τους διαχειριστές του, ως «Hot spot» για Έλληνες, όπου φιλοξενούνταν Έλληνες άστεγοι. Ο χώρος ανήκει στον Δήμο Αθηναίων στον οποίο είχε παραχωρηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό προκειμένου να γίνει η ανέγερση του περιβόητου ισλαμικού τεμένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις χθές ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα προκειμένου να εκκενωθεί ο χώρος του Βοτανικού, με σχετική του δήλωση. Παράλληλα τόσο το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ με σχετικές ανακοινώσεις καταδίκαζαν την κατάληψη του Βοτανικού ως «ρατσιστική», «παράνομη», «παραστρατιωτική» (!), «ακροδεξιά» κλπ.

Αν βέβαια αναζητήσει κάποιος έστω και μία γραμμή αποδοκιμασίας και καταδίκης για τις καταλήψεις των αναρχικών και των κάθε λογής «αλληλέγγυων» που χρόνια τώρα αποτελούν εστίες βίας, ανομίας και τρομοκρατίας για την Αθήνα, μάλλον ψάχνει ψύλλους στα άχυρα…

Όσο δε για το δακρύβρεχτο επιχειρημάτων της κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων της ότι η ανέγερση μουσουλμανικού τζαμιού αποτελεί διεθνή και ανθρωπιστική υποχρέωση του κράτους, να τους θυμίσουμε ότι ανθρωπιστική, διεθνή και συνταγματική υποχρέωση του κράτους είναι να και η προστασία της περιουσίας, της ζωής, της ασφάλειας της εργασίας, της υγείας, της παιδείας, των Ελλήνων πολιτών.


Των πολιτών εκείνων δηλαδή που τα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑΣΟΚ και των άθλιων συνοδοιπόρων τους, εξαθλίωσαν και οδήγησαν στην αυτοκτονία. Αυτούς δεν τους προστατεύουν ούτε η διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας ούτε ο ανθρωπισμός του ΣΥΡΙΖΑ και του «συνταγματικού τόξου»....


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
ΣΤΟΧΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου