Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (Ε.Ε.Ε.Θ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων (Ε.Ε.Ε.Θ.) επανερχόμενη στη δημόσια διατύπωση των ζωηρών ανησυχιών της, ως προς την επικίνδυνη πορεία των Εθνικών μας Θεμάτων,
Καταγγέλλει
Τη σοβινιστική πολιτική της Τουρκικής και Αλβανικής ηγεσίας, που επιχειρούν με απειλές να καταλύσουν κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και Διεθνείς Συνθήκες και αποβλέπουν στην ανατροπή της Διεθνούς νομιμότητας σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.
Η Ε.Ε.Ε.Θ. καλεί ξανά και ξανά την κυβέρνηση – όπως το έκανε και για τις προηγούμενες γονατισμένες κυβερνήσεις – να επιδείξει την επιβαλλομένη εθνική ευθύνη και εθνική αξιοπρέπεια. Ταυτόχρονα επισημαίνει και την εθνική ευθύνη ολόκληρου του φοβικού πολιτικού συστήματος ν’ αναλάβει τις ευθύνες του για την υπεράσπιση της εθνικής μας υποστάσεως.
Καλεί
Τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό να επιδείξει πιο έντονο ενδιαφέρον για τα εθνικά μας θέματα.
Καλεί
Ιδιαίτερα το δημοσιογραφικό κόσμο να σκύψει επιτέλους στα εθνικά μας θέματα και να τα προβάλλει στην ελληνική κοινή γνώμη και όπου δει εντός και εκτός Ελλάδας.
Καταλήγοντας, θεωρούμε αναγκαίο και χρήσιμο να επισημάνουμε ότι η εσωτερική πολιτική και διεθνής εμπειρία αποδεικνύουν ότι όσο περισσότερο υποχωρεί η Ελλάδα τόσο πιο πολύ αποθρασύνονται οι εχθροί της.

Αθήνα 14 Νοεμβρίου 2016
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας                                 Ο Πρόεδρος
Αλέκος Σύρμας                 πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου