Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ κ ΠΑΝ.ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ : Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ «ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΣΙΩΠΟΥΝ. ΣΙΩΠΟΥΝ, ΣΙΩΠΟΥΝ!

Του Πολίτη Παν.Παπαγαρυφάλλου
 
Τα όσα εκτυλίσσονται στους κόλπους της χρεωκοπημένης Ελλάδος και της λιμοκτονούσης ελληνικής κοινωνίας, με την επέλαση προσφύγων και λαθρομεταναστών, μου θύμησε ένα γεγονός με πρωταγωνιστές μιας εικοσάδας… διανοουμένων ανάμεσα στους οποίους: Αρβελέρ, Βερέμης, Μαρωνίτης, Ράμφος, Πρετεντέρης, Νταλάρας, Γιανναράς, Φαραντούρη, οι οποίοι με επιστολή τους στην εφ. «Το Βήμα» (9-6-2013) καλούσαν τους νέους «να πολεμήσουν το ρατσισμό και να υπερασπίσουν τους λαθρομετανάστες» επικαλούμενοι και την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, η οποία έλεγε στον Κρέοντα ότι: «Γεννήθηκα ν’ αγαπώ και όχι να μισώ». Ο γράφων που έχει το «κουσούρι» να μη σιωπά αλλά να καταπολεμά και την ελληνική συμπεριφορά και την.. ύποπτη υποκρισία, πήρε χαρτί και μολύβι και τους απάντησε δια μέσου της ιδίας εφημερίδας με μια εξασέλιδη επιστολή.
Επειδή γνωρίζω την πολιτική χυδαιότητα που βασιλεύει στην Ελλάδα της πολιτικής χολέρας και του πολιτικού έϊτζ, έγραφα στην «δημοκρατική» εφημερίδα: «επειδή γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να τη δημοσιεύσετε τούτη την επιστολή θα σας τη στείλω με currier».
Έτσι και έγινε. Η διαφωνία μου και η κριτική μου προς τους σιωπούντες «διανοούμενους» στάλθηκε με την ιδιωτική εταιρεία ACS – με στοιχεία: 154325438. 1 της 9 Ιουλίου 2013.
Με την επιστολή έστειλα και τη μελέτη μου, η οποία μόλις είχε κυκλοφορήσει με τον τίτλο: «Εχθροπάθεια: Η μεγάλη εμπάθεια κατά των Ελλήνων» (εκδ. «Πελασγός» - Γιαννάκενας – Αθήνα 2013).
Παράλληλα αυτή την επιστολή την ανάρτησα σε τούτη τη στήλη.
Όπως ήταν αναμενόμενο «Το Βήμα» με έγραψε κανονικά όπως και οι «διανοούμενοι» που έκαναν την πάπια, λόγω… προοδευτικότητας! Είναι αυτονόητο ότι κανένας από τους αποδέκτες αυτής της επιστολής δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ψελλίσει κάτι γι’ αυτή τη «δημοκρατική» θέση των «διανοουμένων», οι οποίοι θεωρούσαν ρατσιστές όσους δεν έστεργαν να γίνει η Ελλάδα παράδεισος των λαθρομεταναστών.
Στην πορεία του χρόνου τα πράγματα χειροτερεύουν για την Ελλάδα και επιβεβαιώνουν τις απόψεις και τους φόβους του γράφοντος – ο οποίος δεν μπορούσε να προβλέψει τον σημερινό εθνικό όλεθρο – και επανήλθε στο διαδίκτυο με ένα σχετικό σχόλιο, το οποίο είχε τον τίτλο: «Για την έχθρα, τη ζήλεια, το φθόνο και το μίσος. Μια ετεροχρονισμένη προσθήκη-απάντηση στους «αγαπησιάρηδες» «διανοούμενους» των Αθηνών» (Αναρτήθηκε στις 30-9-2014). Η προσθήκη αυτή αντλούσε υλικό από τη «Μήδεια» του Σοφοκλή και σημείωνε τα πιο πάνω ονόματα που ξανά εσιώπησαν, όπως και όλοι οι αποδέκτες του σχολίου μου, όπως θα κάνετε και σεις που διαβάζετε αυτό το … ενοχλητικό σχόλιο.
Είναι γνωστό ότι στην… δημοκρατική Ελλάδα λειτουργούν οι… εφεδρείες της… πισινής, που σημαίνει: κάνε το κορόϊδο, να κάνεις τη δουλίτσα σου.
Πρόκειται για την «έξυπνη» τακτική που μας έφερε εδώ που είμαστε. Στο απόλυτο τίποτα, με άμεση προοπτική τον ψόφο!
Αξίζει να σημειωθούν και τούτες οι γραμμές που έγραφα στο σεπτεμβριανό σχόλιό μου του 2014: «Καταλήγοντας επαναλαμβάνω αυτά που γράφω χρόνια: Μισώ τους κυβερνώντες και τους προπαγανδιστές τους – με το αζημίωτο- που έφεραν την Ελλάδα εδώ που την έφεραν», χωρίς να διστάσω να προσθέσω και τούτο το… αντιδημοκρατικό και… απάνθρωπο: «Θέλω από το δέρμα σας να κάνω παντούφλες της κουζίνας. Το κακό με τους γραικύλους των Αθηνών είναι ότι δεν τολμούν να πουν ενυπογράφως τη γνώμη τους, καταγγέλλοντας όσους δρουν κατά της Ελλάδας. Όμως η σιωπή και η ανοχή ισοδυναμεί με έγκριση της ανεξέλεγκτης μαζικής καθόδου λαθρομεταναστών στην ήδη αποσυντιθεμένη Ελλάδα».
Ψιλά γράμματα για τους Έλληνες της πισινής την οποία δεν κρατούσε ο μακαρίτης Ντίνος Ηλιόπουλος στη γνωστή κωμωδία, παρά τις προτροπές της Ρένας Βλαχοπούλου. Πισινή: το πολιτικό και.. δημοκρατικό δόγμα των Ελλήνων χριστιανών! Ζούμε στην εποχή των.. πισινών και του φόβου, ενώ τα παπαγαλάκια μας συνιστούν.. αγάπη.

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου