Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΣΤΕΓΗ : ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ : ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ

Συνεχίζεται από την πλευρά της κυβέρνησης αλλά και διαφόρων Δήμων και φορέων η μεροληπτική στάση υπέρ των λαθρομεταναστών έναντι των Ελλήνων.

Ο Δήμος Αθηναίων ήδη έχει νοικιάσει 200 περίπου σπίτια, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε σε πρόσκληση για όσους θέλουν να νοικιάσουν τα σπίτια τους σε λαθρομετανάστες και η ΕΥΑΘ (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης) θα τους εντάξει στο ειδικό μειωμένο τιμολόγιο των ευπαθών ομάδων, αλλά και δεν θα πάρει από τον εκεί Δήμο εγγυήσεις για τα σπίτια που ενδεχομένως θα παραχωρήσει. Στο πρόγραμμα είναι επίσης και διαγωνισμός για την σίτιση των περίπου 20.000 λαθρομεταναστών που θα κρατήσουν εδώ, αν και όπως πάντα θα είναι πολλοί περισσότεροι.

Όλα αυτά γίνονται από το αριστερό κράτος και τους φορείς την στιγμή που όχι μόνον χιλιάδες Έλληνες έχουν χτυπηθεί σκληρά από την κρίση αλλά πολλοί από τους συμπατριώτες ζουν πλέον κάτω από άθλιες συνθήκες, άστεγοι υποχρεωμένοι να κοιμούνται, ακόμα και μικρά παιδιά σε… χαρτόκουτα.

Κάτι όμως φαίνεται να «κινείται» να αλλάζει και όχι με πρωτοβουλία των αρμόδιων φορέων αλλά με την πρωτοβουλία των Ελλήνων να δώσουν ζωή σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο όπως μας είπαν οι αρμόδιοι φιλοδοξούν να το μετατρέψουν σε χώρο φιλοξενίας για τους άστεγους συμπατριώτες μας....

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου