Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ - Πράξις Β

Γράφει ο Ιωάννης Σ. Φριτζαλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ DEB ΕΔΩ : http://tourkikanea.gr/2016/02/deb-217/#more-59101

(Διαβάστε με προσοχή)

"...Αυτό το τελευταίο περιστατικό έδειξε πως η ζωή και η περιουσία των μελών της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης τελούν υπό απειλή..."
Με απόλυτη συνέπεια και συναίσθηση της βαρύτητας των διαπιστώσεων,στις οποίες έχει καταλήξει η τριετής επισταμένη έρευνά μου σχετικά με την "μεθοδολογία της γενοκτονίας εν καιρώ ειρήνης" - όπως αυτή εφαρμόζεται τόσο στην Θράκη,όσο και σε όλη την Β.Ελλάδα - έχω αναδείξει και θα συνεχίσω να αναδεικνύω τον ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ χαρακτήρα των πάσης φύσεως δραστηριοτήτων όλων των φορέων εφαρμογής της επιθετικής τουρκικής εξωτερικής πολιτικής εις βάρος της Ελλάδος.
Πυρήνας του συγκεκριμένου δελτίου τύπου του Κ.Ι.Ε.Φ. δεν είναι μόνο η άποψη πως "η μειονότητα πλέον τελεί υπό απειλή" αλλά και η εδραίωση - ως δεδομένης - της αντιλήψεως περί υπάρξεως "αντιμειονοτικής" οργανώσεως ονόματι "Φρουροί της Θράκης".
Η γενοκτονία για να φτάσει στο στάδιο της ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΩΣ (7ο στάδιο) προϋποθέτει την μεθοδευμένη εμφάνιση δύο αντιπάλων πόλων,την ενορχήστρωση δηλαδή εκ μέρους του θύτη μίας διαδικασίας ΠΟΛΩΣΕΩΣ (5ο στάδιο), η οποία θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην μεταξύ τους σύγκρουση,η έκβαση της οποίας θα κριθεί μετά βεβαιότητος εις βάρος του θύματος.
Δέκα και πλέον αιώνες "γνωριμίας" μας με την τουρκική δολιότητα φαίνεται πως δεν αρκούν για να μάθουμε επιτέλους να την ερμηνεύουμε εγκαίρως και να την αντιμετωπίζουμε.
Δυστυχώς,τα δεδομένα τείνουν να επιβεβαιώσουν την άποψη την οποία έχει διατυπώσει στο παρελθόν ο σεβαστός καθηγητής Panayiotis Ifestos πως "όσα έρχονται στην Ελλάδα θα κάνουν τη καταστροφή του 1922 να μοιάζει ασήμαντη",αλλά και τις διαχρονικές διαπιστώσεις του Παναγιώτη Κονδύλη.

Επαναλαμβάνω πως "στην παρούσα φάση, στην οποία βρίσκεται υπό κατάρρευση ο στρατηγικός σχεδιασμός της Τουρκίας στην Βόρειο Συρία, επιταχύνονται οι διαδικασίες εμπλοκής της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και όλων των μουσουλμανικών μειονοτήτων των Βαλκανίων εν γένει".
Ας επιδείξουμε όλοι την δέουσα προσοχή και αυτοκυριαρχία,γιατί οι προκλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις και εκδηλώσεις ενδέχεται να κλιμακωθούν,με σκοπό την αυθαίρετη επέκταση του ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ (2ο στάδιο) του "Φρουρού της Θράκης" σε όλον τον χριστιανικό πληθυσμό της περιοχής.
Οι ημέρες είναι "πονηρές" και αναδεικνύουν παράλληλα την ευθύνη μας να αγκαλιάσουμε διπλά και τριπλά τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας,η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν εκφράζεται από τέτοιου είδους διχαστικές (επιεικώς) αντιλήψεις και ενδεχομένως να έχει αρχίσει πλέον να αντιλαμβάνεται την πολυετή χειραγώγησή της προς ευόδωση αλλοτρίων συμφερόντων.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου