Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ – ΔΙΓΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Οι πρόσφατες οργανωμένες προκλήσεις, οι βανδαλισμοί , οι υβρεις και η λασπολογία κατα του Αρχηγού του απλευθερωτικού μας αγώνα Στρατηγού Γ. Γρίβα – Διγενή, από κοινοβουλευτικό κόμμα που θέλει να αυτοαποκαλείται “δημοκρατικό”, μόνο απέχθεια και θλίψη για το κατάντημα τους, μας προκαλούν.
Οι εραστές του ολοκληρωτισμού, πάλαι ποτέ συνεργάτες των Αγγλών κατακτητών, καταδοότες των αγωνιστών της ΕΟΚΑ και νυν συνεργάτες και πράκτορες των Τούρκων, των οποίων και δικαιολογούν τις βαρβαρητες και τα εγκλήματα εις βάρος του ελληνισμού, ουδόλως εδιδάχθησαν από τα ιστορικά λάθη τους. Συνεχίζουν απτόητοι και αμετανόητοι να υποσκάπτουν τον ελληνισμό, επενδύοντας στο αρρωστημένο μίσος τους , στη μισαλλοδοξία και τη διχόνοια. Ειδκά αυτή την περίοδο που διεξόγονται συνομιλίες για επίλυση του κυπριακού, που προεέχει η ενότητα του λαού, επιδιώκουν τη ρήξη και τη διχόνοια για να ικανοποιήσουν ευτελή και αλλότρια συμφέροντα.
Θλίψη όμως προκαλεί και η απάθεια με την οποία τα λοιπά κόμματα και η θρησκευτική ηγεσία αυτού του τόπου παρακολουθούν τις προκλήσεις και το ανθελληνικό μένος των. Τους καλούμε και αναμένουμε να εκφράσουν δημόσια την καταδίκη τους, την απέχθεια ή εστω την ανησυχία τους για τους σκοπούς που επιδιώκει το ΑΚΕΛ με τις απρόκλητες επιθέσεις κατα του αρχηγού του απελευθερωτικού αγώνα και κατ επέκταση κατα των ηρώων και αγωνσιτών της ΕΟΚΑ.
Καλούμε το ΑΚΕΛ να αναλογισθεί τις ευθύνες του και να εγκαταλείψει την τακτική της ανθελληνικής προπαγάνδας, της λασπολογίας κατα των αγωνιστών της ελευθερίας της Κύπρου και τις απρόκλητες επιθέσεις από ενετεταλμένους νυκτοβάτες.
Η ιστορία του απελευθερωτικού αγώνα έχει γραφτεί με χρυσα γραμματα απότους αγωνιστες της ΕΟΚΑ. Οι καταδότες έχουν περάσει με μαυρα γράμματα στο περιθώρειο. Οσο και να φωνασκεί και να προπαγανδίζει, το σκότος της κομμουνιστικής προπαγάνδας δεν θα καλύψει το φως.

 

Αθηνα 25 Ιαννουαρίου 2016
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ - ΔΙΓΕΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΙΩΡΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΛΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ Β. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Φ. ΤΣΙΖΝΤΖΟΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
Ίδρυμα Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα - Διγενή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου