Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ 1974 : ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ : ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Μ-48, MARMON HARRINGTON ΤΗΣ 21 ΕΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ !!

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Μ-48, MARMON HARRINGTON ΤΗΣ 21 ΕΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ !!
ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ :
"21 ΕΑΝ 23 Αυγούστου 2010 - 6:42 μ.μ.
μπραβο φιλε μετα απο 36 χρονια ειδα τον εαυτο μου πανω στο Μαρμον Χαρινγκτον εκει που δεν μας αφησαν οι φιλοι μας οι Αγγλοι να περασουμε μεσα απο τη βαση στο 1ο αρμα και μας γυρισαν πισω στη κατειλημενη Αμμοχωστο απογευυμα 15-8-1974. που τη βρηκες θυμαμαι αυτοι που τραβουσαν ηταν ΑΓΓΛΟΙ ο δε ενας στρατιωτης πιο αριστερα μας σημσδευε με φορητο αντιαρματικο καταλαβαινεις πως αισθανομαι αυτη τη στιγμη μετα 36 χρονια οσο για το Λοχια Δροσο δασκαλος στο επαγγελμα 7 αρματα καθαρισε ναναι καλα οπου και ειναι...ενα μεγαλο ευχαριστω ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ
Απάντηση"
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.


Εστάλει απο τον Κωνσταντίνο Δημητριάδη  Συγγραφέα του βιβλίου : ΚΥΠΡΟΣ 1974 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ απο τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου