Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΩΡΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ (FUEN).ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ....

Από αύριο και για τέσσερις ημέρες,η Κομοτηνή θα "υποδεχθεί" το εκτελεστικό όργανο του νεοναζιστικού διαίρει και βασίλευε και της "εξευγενισμένης" γενοκτόνου μεθοδολογίας,την "Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων" (FUEN).
Μαζί με αυτή θα δεχθεί και κάθε εγκάθετο της αποκρυφιστικής συμπαιγνίας πανγερμανισμού - "ισλαμικού παντουρανισμού",η οποία σε παλαιότερες μορφές της οδήγησε στην εξολόθρευση του Ελληνισμού της Ανατολής,ενώ στην σύγχρονη μορφή της μεθοδεύει "αριστοτεχνικά" και τον αφανισμό του εναπομείναντος.
Δεν πρέπει να λησμονούμε πως συνέδρια αυτού του τύπου έχουν ως στόχο τον "στιγματισμό" και την "θηριοποίηση" της Ελλάδος απέναντι στην διεθνή κοινή γνώμη,δύο διαδικασίες που αντιστοιχούν σε δύο θεμελιώδη στάδια της γενοκτονίας,τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο προτελευταίο στάδιο αυτής,την εξολόθρευση.


ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΦΡΙΤΖΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου