Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014



(Σημ.Ζητώ ταπεινά συγγνώμη απο όλους τους συναγωνιστές για την καθυστέρηση της προβολής.Ενα τεχνικό πρόβλημα ήταν η αιτία).

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του μεγάλου οραματιστή του Νέου Ελληνισμού Ίωνα Δραγούμη, την Δευτέρα 28 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ.μ., η «Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Ίωνος Δραγούμη» διοργάνωσε την φετινή εκδήλωση στην λευκή μαρμάρινη στήλη (έναντι ξενοδοχείου «Χίλτον», Βασ. Σοφίας 77), εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή, δολοφονημένος άνανδρα από τις σφαίρες του εθνικού διχασμού και του παλαιοκομματισμού.
Η εκδήλωση αυτή που τα τελευταία 32 χρόνια πραγματοποιείται με συνέπεια, αρχικά από το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα (1983-84), τον Επιστημονικό Σύλλογο Νέων των Αθηνών (1985-1995), το Ελληνικό Μέτωπο (1996-2005) και εν συνεχεία με την στήριξη της Νεολαίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (2006-2011). Φέτος, όπως και τα δυο προηγούμενα έτη, η πρωτοβουλία της διοργάνωσης έγινε από την «Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Ίωνος Δραγούμη» με υπερκομματικό και ενωτικό χαρακτήρα, με κάλεσμα: «Πάρτε την σημαία του Έθνους, την Γαλανόλευκη, και ελάτε να τιμήσουμε τον Ίωνα Δραγούμη».
Την εκδήλωση παρουσίασε ο επί πολλών ετών διοργανωτής της, εκδότης Γιάννης Γιαννάκενας



ΚΑΝΑΛΙ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE Ierahellas Hellas
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου