Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ : ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός
διευθυντή του «Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών – ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»
μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΛΑ.Ο.Σ.
υποψήφιου Eυρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ
 
Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα πανικού, δεν δικαιολογείται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, με όλα τα καλά της φύσεως, παραπαίει διότι απεμπόλησε τον θεμελιώδη ηθικό και ψυχικό ιστό του, που κρατούσε την κοινωνική ισορροπία και πρόοδο στον σωστό δρόμο, στον δρόμο της αρετής.
Κυριώτεροι υπεύθυνοι, τα ανήθικα μεταπολιτευτικά λαμόγια, κοινώς απατεώνες, ψευτοπροοδευτικοί σχιζοφρενείς λάτρεις της σταλινικής τυραννίας και της καπιταλιστικής ασυδοσίας, που έβαλαν στόχο να λεηλατήσουν για τον εαυτό τους το Ελληνικό κράτος. Με πρωτοπόρο τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος κατάφερε να κάνει έναν ολόκληρο λαό να θεωρεί την μοιχεία, τις μίζες και την ψευτιά ως μαγκιά.
Εάν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, τότε πρέπει πρώτα να αγωνιστούμε εμείς οι Έλληνες για την χαμένη μας αξιοπρέπεια και τιμή. Πρέπει να προσδιορίσουμε το νέο εθνικό μας όραμα που θα μας οδηγήσει, στην νέα αυτή παγκόσμια κατάσταση, με πίστη και δυναμισμό, και βασικό σκοπό την υπεράσπιση και συνέχεια του Ελληνισμού, πάντα στον δρόμο της αρετής.
 

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου