Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ - ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΩΝ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ : Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.- ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Χαρ. Τρικούπη 14, 2106440021) 

Η DNA υπογραφή των Ελλήνων αντικατοπτρίζει, ακόμη και σήμερα, την εξάπλωση των αρχαίων Ελλήνων και αποδεικνύει τη συνέχεια των Ελλήνων στον χώρο και στον χρόνο.
 
Tο επιστημονικό αυτό έργο του Ομότιμου Καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου του Α.Π.Θ. απευθύνεται, όχι μόνο στους ειδικούς επιστήμονες, αλλά και σε ένα ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί με τρόπο υπεύθυνο για τα ευαίσθητα ζητήματα της γενετικής ταυτότητας και ιστορίας των Ελλήνων.
 
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤE :

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ * Βιβλιοπωλείο Ιωάννου Χρ. Γιαννάκενα

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ

Χαρ. Τρικούπη 14, τ.κ. 106 79 ΑΘΗΝΑ * Τηλ. 210 3628976 - 210 6440 021 και τοτ. 210 3638435


facebook: ΠΕΛΑΣΓΟΣ – ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
 
Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Χαρ. Τρικούπη 14, 2106440021) Η DNA υπογραφή των Ελλήνων αντικατοπτρίζει, ακόμη και σήμερα, την εξάπλωση των αρχαίων Ελλήνων και αποδεικνύει τη συνέχεια των Ελλήνων στον χώρο και στον χρόνο. Tο επιστημονικό αυτό έργο του Ομότιμου Καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου του Α.Π.Θ. απευθύνεται, όχι μόνο στους ειδικούς επιστήμονες, αλλά και σε ένα ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί με τρόπο υπεύθυνο για τα ευαίσθητα ζητήματα της γενετικής ταυτότητας και ιστορίας των Ελλήνων.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου