Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

¨ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ¨ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ

2
Η νέα ρύθμιση της Άγκυρας σχετικά με την ολοκλήρωση της αφομοίωσης των Κύπριων, γίνεται μέσω του εξισλαμισμού της Βόρειας Κύπρου. Και δεν είναι κάτι που γίνεται κρυφά, είναι γνωστό σε όλους.
Στις εργασίες που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση, καθημερινά προστίθεται ένας ακόμη κρίκος.
Γίνονται συνεχώς βήματα για την εξάλειψη των Κυπρίων από αυτή την περιοχή.
Θεολογικά κολλέγια, σχολές, μαθήματα Κορανίου, αυτή η φούρια για τα τζαμιά, τα συστήματα για το εζάν…
Γνωρίσαμε και τα θρησκευτικά σχολεία-οικοτροφεία. Οι επενδύσεις και τα χρήματα που δαπανώνται σε τζαμιά και ιμάμηδες είναι περισσότερα από αυτά που επενδύονται σε σχολεία. Και ενώ διορίζονται ιμάμηδες σε τζαμιά που δεν έχουν κόσμο, δεν γίνονται διορισμοί δασκάλων σε σχολεία όπου οι μαθητές περιμένουν ακόμη δασκάλους. Σχεδόν κοντεύει να τελειώσει το πρώτο μισό της σχολικής περιόδου, και το υπουργείο ακόμη προσπαθεί να καλύψει τα κενά των δασκάλων…
Τζαμί χωρίς ιμάμη δεν υπάρχει, ενώ σχολεία χωρίς δάσκαλο πολλά.
Και πολλά άλλα μέτρα είναι προς την κατεύθυνση του καθορισμού της ζωής από την θρησκεία. Εγκαίνια που γίνονται με προσευχές και με την ευχή ¨Υa allah bismillah¨… Ορόσημα που σύμφωνα με τα μυαλά της Άγκυρας είναι σημαντικά για τον εξισλαμισμό. Αυτή η επίθεση δεν γίνεται από μια πλευρά αλλά καθώς είναι συστηματική και σχεδιασμένη, γίνεται από πολλές πλευρές.
Παράλληλα με τις προσπάθειες που έχουν ως στόχο τις μάζες, γίνονται και μεμονωμένες προσπάθειες…Ένα είδος ιεραποστολικής προσπάθειας. Κατευθύνεται σε άντρες και γυναίκες.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου