Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Εισέβαλαν στην Κύπρο, βιάζοντας, σκοτώνοντας, εκτοπίζοντας. Μας καίνε κάθε καλοκαίρι τα νησιά μας αλλά και την ενδοχώρα μας και μας στέλνουν σε καθημερινή βάση και εφαρμόζοντας κρατικά τους σχέδια, καραβιές από λαθρομετανάστες. Και την ίδια ώρα, βλέποντας και τη «χλιαρή αντίδραση» της ελληνικής κυβέρνησης που τα έχει ξεπουλήσει όλα, προσπαθούν με διάφορα κόλπα και ασκώντας πίεση, να πετύχουν την έκδοση Κούρδων και Τούρκων αντιφρονούντων, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα μας.
Στο μυαλό τους οι Τούρκοι έχουν πάντα την δωσιλογική παράδοση του Οτσαλάν, από την κυβέρνηση του αλήστου μνήμης Κώστα Σημίτη, το 1999, στους δήμιούς του. Η υπόθεση αυτή, που ανέδειξε τη δειλία των πολιτικών μας ταγών, έχει προφανώς πείσει τους Τούρκους πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Και φωνάζουν δήθεν για «τρομοκρατία», μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν κακό κλίμα κατά της Ελλάδας, να αποσείσουν από πάνω τους τη διαχρονική κατηγορία για υπόθαλψη παρακρατικής τρομοκρατίας και να εμφανιστούν, ποιοι, αυτοί (!), ως δήθεν «ευαίσθητοι» σε θέματα... ασφάλειας!
Η απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ στα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου (δηλαδή της ΜΙΤ), είναι όντως για κλάματα: «Ψευδή και ανυπόστατα όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα αυτά. Φαίνεται ότι κάποιους ενόχλησε ότι οι δύο πρωθυπουργοί είχαν μια ξεκάθαρη θέση για την τρομοκρατία».

http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/12442-2013-03-05-14-03-48.html